Šta je novo?

Prvi utisci o WINNING ELEVEN 8

Nostormo je napisao(la):
E ymijo ajde ako oces da te pocepam na WE8 :D kum Deki mi se
naljutio odrao sam ga 20 partija za redom pa je ljut otisao kuci a dal
je tukao devojku tako besan ili ne ne znam :d

Eto pa kao sto kaze Miroslav 25 eura danas nije mnogo a mnogo je ugodnije za igranje.Ja ne znam al valjda i na PCu mozete i desnu pecurku da koristite.
Moze na njoj da se izvede pirueta dribling ili pak da dodajete.... :banana:

Mogli bi ja i ti da odigramo koju!

moze al od nedelje imam obaveza pa ako si voljan da navratis do mene pa cepamo WE8 ajde dogovoricemo se

Zaboravih da dodam jos jednu novost a to je sto se tice prednosti
Sad kad se svira prednost ukoliko protivnik dodje brzo do lopte
dakle prekine se napadacka akcija naknadno ce biti sviran faul
ili dodeljen karton.Dakle realno nema sta....

Joj jedva cekam da je opletem na PC !!!

A kako ja da primenim patch na PS2? kako se to radi?

Vidio sam danas kako izgleda ta igra.I mogu reci da sam prezadovoljan, ali je bila na Japanskom pa je nismo uzeli.Primjetio sam da nesto ove verzije sto izlaze na japanskom koce malo pred sesnesterac , znaci naglo padne frame rate !!!
Ispravite me ako grijesim ali takva verziaj je bila ovamo u ovome CD klubu ;)
Pozdrav...

Poslednja izmena:
M3 je napisao(la):
Vidio sam danas kako izgleda ta igra.I mogu reci da sam prezadovoljan, ali je bila na Japanskom pa je nismo uzeli.Primjetio sam da nesto ove verzije sto izlaze na japanskom koce malo pred sesnesterac , znaci naglo padne frame rate !!!
Ispravite me ako grijesim ali takva verziaj je bila ovamo u ovome CD klubu ;)
Pozdrav...

Ja vec rekoh da pada frame rate ali to veze nema sa japanskom verzijom nego je
ipak frka procesoru pa se muci malo u situacijama kad je guzva u sesnestercu tj posle kornera ili slobodnih udaraca ali se ne desava uvek.
Sto se tice patcha ima patch koji samo prevodi opcije ali ne one gde se namesta taktika pa nije bas i nesto extra pomoc od njega. Pravog kompletnog patcha jos
na zalost nema ali ce biti sledece nedelje.
Da ne ispadne da WE8 nema mana ima ih ... odbranu je dosta teze igrati sada narocito protiv visokog trough balla jer se odbrambeni igraci i dosta zalete pa lopta ih samo prodje ko da ih nema.
Napadaci strahovito gube brzinu kad su u posedu lopte cak i previse.
Sudija iako je u 90% ok onih 10% faulova svira da nema veze sa mozgom.
Mozda i najvec glupost od svega je izvodjenje gol auta sa golmanom i to moguce je dodati pass samo jednom igracu (ispucavanje se ne racuna) koji stoji na 16m i ne pomera se i samo njemu e sad kad vam protivnik stane da
ga markira a vi dodajete protivnik uzima loptu i eto sanse 1 na 1.Naravno to
kompjuter ne koristi ali bilo koji ljudski protivnik ce koristiti da bi vas naterao da ispucate loptu a onda je sansa 50% da ce biti vasa.Bag al sta da se radi.

Bogomi ovo sto sam ja vidio sa M3 nije bilo manje usporavanje u sesnaestercu vec i ako su 2-3 igraca u sesnaestercu onda se javlja znacajno opadanje frameratea,stvarno mi je bas zasmetalo kad sam vidio,ili je moguce da je neka kake verzija....

Stvarno , ja i Bit kad smo to vidjeli , znaci to je bilo padanja frame rate ali naglo nije sta slicn nisam vidio....(mada sam ga malo uvelicao ali ajde) :D
Ipak ja bih cekao verziju na Engleskom....
kad ona izlazi???

BitrAtE je napisao(la):
Bogomi ovo sto sam ja vidio sa M3 nije bilo manje usporavanje u sesnaestercu vec i ako su 2-3 igraca u sesnaestercu onda se javlja znacajno opadanje frameratea,stvarno mi je bas zasmetalo kad sam vidio,ili je moguce da je neka kake verzija....

Vala na konzoli kod mene a ni kod ortaka ne pada frame rate ni sa 10tak igraca u
sesnestercu ali preko 10 igraca da.E sad mi igramo na wide kameri pa probajte tako em je najbolja preglednost a i ne treba vam bas da mu vidite beleg na dupetu kad ste u gol sansi
:d :d :d

Ma ne igram na wide jes da je pregledno ali mi je predaleko ko da igram Segu iz 1999 :D Za preglednost je najjaci radar. Igram na far(na vecim televizorima) i na normal(na manjim)

PS:Ovo mora da je bila fake verzija jer je bas usporavalo a i cudi me sto bi uopste izdali igru da tako usporava.

Fifa je igra koju ne vredi pominjati(iako je ja sad pominje),ne razumem kako neko uopste moze da upali tu igru i igra je duze od 20 sekundi,to je najvece ***** od fudbala u istoriji.Onaj ko je jednom zaigrao WE zna o cemu pricam,ja ga igram od WE 3 i stvarno je najbolja fuca.

Igrajmo fudbal,sto rece FSJ.

Prije nego što sam otišao na odmor imao sam PES4, ali pošto nije bilo patcheva nisam puno ni igrao. Onda sam u BiH na PS igrao WE8 i još neku noviju verziju sa super patchom. Mislim da se zove Balkan Express ili tako nešto. Naime, zaboravio sam ponjeti WE8 za PC, pa sada moram igrati PES4. Pa ako imati kakav prijedlog koji patch skinuti? Čuo sam da je Wolf3 dobar ...

Ja evo skidam OleMix patch za PES4 (PC) Patch je oko 480mb...Evo ti link http://www.fpfrance.com/index.php?p=news&id=230 Inache patch se sastoji iz 5 djelova po 95mb (peti dio je 75mb)Inache koristi li neko ovaj patch??Kakav je u poredjenju s Wolf patchom???

Ne znam sta da vam kazem imam PES4 i vecina liga je ok, prava imena, frame opada samo kada golman ispucava (dok kamera kruzi iza njega i pokazuje stadion) nikako pred sesnaesterac (mozda zbog sony-a). Finti ima koliko ja znam 4 iz mog iskustva bicikl,finta suta,okret za 360 stepeni i nesto ne znam ni ja kako da to nazovem grubo receno podbode loptu pa onda trci za njom.

PES4 = We8 ?

Bitrate kad skineš javi, pošto ja moram PES4 da instaliram ponovo, a nemam mjesta. Moram narezati par cd-ova.

A agresore, koliko ja znam pes4/=we8! A kako ide taj okret o 360 stepeni i to podbadanje?

obe finte se rade na desnom analogu 360 - okrenes ceo analog u smeru kazaljke na satu a ova druga finta ne znam ni ja ne uspeva uvek samo znam da se radi na dole pa polukrug
na desno prema gore :D omg kakvo objasnjenje smejao sam se dok sam ovo pisao

||NeX|| je napisao(la):
Bitrate kad skineš javi, pošto ja moram PES4 da instaliram ponovo, a nemam mjesta. Moram narezati par cd-ova.

A agresore, koliko ja znam pes4/=we8! A kako ide taj okret o 360 stepeni i to podbadanje?
Evo skinuo sam patch i.....katastrofa.Naime nema nikakvog upustva ustvari ima jedno malo na francuskom.Pokusao sam nesto sam da patchujem i dobio imena igraca i timova na francuskom :( Patch je totalni shit samo je dresove promijenio da valja.Izgleda da nema bez Wolf patcha....

we8 sa wolfom oko 900mb, instalirao samo eng jezik.

imaju sve lige, nove ocene, novi dresovi, pesme navijaca, redizajnirani stadioni, ja sam prezadovoljan

da, meni se cini da su bolje mada se mnogi zale sto je ubacivao ocene, ali recimo sada je adriano mnogo bolji od vierija sto je i realno. isti slucaj i sa ibrahimovicem i trezegeom

Nazad
Vrh Dno