... i to E4300, Hyper TX sa default pastom (momak koji mi je sklapao komp je rekao da je dobra iako ja znam da bi bilo bolje da sam stavio AS5 ali se ja ni u ludilu ne bih drznuo da sam to cackam, znaci kad' sam video koliki je kuler pao sam na dupe, em sam neiskusan u tim stvarima, prvi put se susrecem sa Intelom a i masina je 800e...) cija je temperatura po SPeedfan-u dok ovo pisem oko 38-40 stepeni mada nisam siguran da li da mu verujem... danas sam u BIOS-u video i 46-47 cini mi se...
Memorija je Corsair 667 i dobio sam uveravanja na ovom forumu da sa ovim komponentama opusteno mogu da ga klokujem na 3GHz.
Da li je sa ovom temperaturom to moguce ostvariti, kako to da radim, da li odmah da drksnem 333FSB ili da idem postepeno i koliko postepeno i kako da ga testiram?
Znaci, u obzir dolazi samo dizanje FSB-a bez dizanja napona itd.
Memorija je Corsair 667 i dobio sam uveravanja na ovom forumu da sa ovim komponentama opusteno mogu da ga klokujem na 3GHz.
Da li je sa ovom temperaturom to moguce ostvariti, kako to da radim, da li odmah da drksnem 333FSB ili da idem postepeno i koliko postepeno i kako da ga testiram?
Znaci, u obzir dolazi samo dizanje FSB-a bez dizanja napona itd.