Šta je novo?

prvi omanji mod

tihomir_pg_

Slavan
Učlanjen(a)
18.12.2006
Poena
319
imam plavo/bijelo neo kuciste...i dosadilo mi tako da ga gledam pogotovo onu gadnu sivu unutrasnjost pa reko da se zanimam malo 😀

znaci mat crni sprej...cijela unutrasnjost kucista,stranice i plastika koja je plava bila...

U CM napajanje umjesto stock venta koji je bio malo bucniji kad se brze vrti stavljen ja CM led silent 8 cm koji se ne cuje..kao da ga nema 😀
odma' ispod napajanja stavljen je 12 cm led silent blue koji uvlaci vazduh unutra,na lijevoj stranici takodje 12 cm led silent blue koji takodje uvlaci vazduh i na desnoj stranici 8 cm obicni vent koji je bio u napajanju i prikacen je na 5 v kako se ne bi cuo 😀
Diode su promijenjene..one koje dodju na gornjoj plastici (hdd i power led)
Umjesto zelene stavljena plava (power led) a umjesto crvene bijela(hdd)
Temp je fino spustena narocito hdd-a koja se zna spustiti i preko 10 stepeni u odnosu na temp kada je kuciste otvoreno...
Sve u svemu zadovoljan sam jer sam dobio solidno ohladjeno kuciste i veoma veoma tihu mashinu...
Slike..

http://s149.photobucket.com/albums/s59/tiCo_pg/case/

Da cujem komentare?

Odlicno ofarbano...

Uvek sam voleo mat crnu. Ovo je ispalo odlicno. Jedino bi mogao da se malo pozabavis sa prednjim delom, nekako mi je previse belo 🙂 Ali ne da ga ofarbas u crno skroz, onda bi bilo previse mracno, pre sam za varijantu neke stilizovane sare ili nesto slicno.

Nije mi jasno zasto si tako postavio ventilatore. Koliko ja znam obicno se praktikuje napred uvlaci hladan a nazad izbacuje vruc vazduh. Tebi otprilike ono sto napajanje izbaci ona 12-ica ispod uvuce. Mozda gresim. Jos jedna stvar. Koliko sam video na procesoru ti vent. izvlaci vazduh sa rebara (ili taj vent duva suprotno?). Mislim da treba suprotno tj. da duva u njih.

Farbanje je odlicno ispalo.

od kad je kupljen komp vent je izvlacio vazduh sa rebara...da promijenim???

ne znam ovo za postavljanje...tako mi je ok..dobar je protok vazduha..i prilicno se spustila temp..rekao sam gore

Temp je fino spustena narocito hdd-a koja se zna spustiti i preko 10 stepeni u odnosu na temp kada je kuciste otvoreno...

Lepo urađeno.
Samo što si umesto tog CM-a mogao da kupiš neki ventilator koji ima diode na ramu coolera (po uglovima) a ne ove što imaju na nosačima motora. Ja imam ta 2 komada i dok sam ih držao na bočnoj strnici cela soba mi je bila osvetljena (baš su jake te diodice na njemu), tako da kad treba nekom da preporučim led ventilatore uvek ljudima preporučim ovako nešto.

od kad je kupljen komp vent je izvlacio vazduh sa rebara...da promijenim???

ne znam ovo za postavljanje...tako mi je ok..dobar je protok vazduha..i prilicno se spustila temp..rekao sam gore
vent mora da duva na rebra,to je princip po kom funkcionisu svi hladnjaci za procesore.

onda je meni to pogresno postavljeno od kad imam komp...

Nazad
Vrh Dno