Šta je novo?

Prvi Android 2.3 Tablet - AiShuo A816 - Apad A816 - 8" - Cortex A8 1.2G

A to.. nisam znao
Za panele televizore tablete i slicno moguce je da je pocela da se korsiti ta rezolucija zbog isplativosti ali sigurno zbog toga nije ni izmisljena ni popularna....
Projektori su najbolji priemr gde nema razlike u troskovima materijala a opet 16:9 se najvsie koriste.

Poslednja izmena:
Siroek rezolucije se koriste u bioskopima vec jako dugo (gle cuda, ko ce da pravi 20m visoku salu), verujem da je to bio pokretac ideje o sirokim ekranima. Sto se projektora tice, od skora su projektori u sirokim rezolucijama, koje su realno pogodnije za gledanje filmova. Do skora, i projektori su koristili 4:3 rezolucije.

Nema sta da verujem oko toga znam mnoogo ;)pravili bi i 40metra kad bi bilo ikakve koristi ....
Sta ces da gledas na projektoru 4 :3 ? MUCKE ?Gle cuda to vise niko ne gleda ;)
I dan danas ima projektora 4:3 i jefitniji jesu ali na takve se jezim i osim za prezentovanje pwoerpoiinta i slicno nemaju pogodsnoti
Projektora sam se nagledao i znam o cemu pricam.
WIde rezolucija je odavno preuzlea primat nad FSom u svim sadrzajima ...Projektor je samo dokaz da to nije zbog materijala.Osim ako neko oce da ustedi 50 evra na povrisni platna... al ko gleda na projetkoru sigurno en razmislja o ceni m2 platna.

Poslednja izmena:
Vrh Dno