Šta je novo?

Prvi 4DX bioskop u Srbiji

Da li se isplati uzimati karte za VIP ili lovebox sedišta?
Inače, ne mogu da verujem da ne mogu online karticom da se kupe karte, nego samo onom njihovom prepaid karticom. Baš sam danas hteo da odem prvi put tamo i da sve odradim od kuće, kad ono.

VIP ili lovebox ako ti to treba, VIP su veca i udobnija a lovebox je za dvoje, kao dvosed pa sednes sa partnerom ili vec kime... Nije neka velika razlika u ceni, 40 din za vip i 15 za lovebox (x dva, znaci 30)

a ovo drugo se slazem, doduse mozes online da rezervises mesta (sem za 4DX projekcije) a to je kao da si kupio (ne bas al ajd...) :D
 
Evo i ja da se upišem u listu test pilota: bio sam u subotu na Star Trek Beyond-u u 4DX, stvarno ne može online da se kupi karta, čak ni telefonska rezervacija ne radi za 4d... Morao sam 3 sata ranije da odem do NS-a iz Kule da bi dobio ulaznice. Pošto sam išao sa devojkom vreme smo ispunili sa šopingom :)
Preporuka za 4D, to je iskustvo koje treba probati i podigao je ocenu filma za 50%. Sledeći put idem da gledam Suicide Squad, nadam se da će biti isti ili bolji doživljaj.
Upozorenje: fizički je dosta zahtevno mrdanje stolica, kokice su letele na sve strane a morao sam da držim i flašice kisele vode jer su htele da izlete iz onih držača:).
 
Potpisujem sve sto je kolega iznad rekao, cak i to da sledeci put idemo na Suicide Squad. :) Bili smo juce na Star Trek i bilo je stvarno fenomenalno. Nisam toliko ocekivao od tehnikalija 4dx-a ali bogami stolice se mrdaju za medalju. Jedino mi je bilo prehladno.
 
Što se tiče online rezervacija, dođite bar sat vremena pre početka filma. Ja sam bio 40 min pre početka, kažu rezervacija je propala (na sajtu piše 30 min pre najkasnije) i onda su mi prodali "kao" neku regularnu ulaznicu. Sednem na svoje mesto i dolazi lik i kaže "ti si na mom mestu". Izvadimo ulaznice, uporedimo - sve identično. Sala prazna bukvalno (bilo 45-50 ljudi u sali sa preko 300 kapacitetom) a oni prodali duplu ulaznicu ;). Ja neću skoro ići tamo opet, bar dok ne preleže te dečije boleštine, ili dok gsp ne uvede neku češću liniju.
 
interesantno je da je novi sad prvi dobio ovakav bioskop, pre beograda. vrv beogradski bioskopi drže monopol i ne dozvoljavaju ovom cinestaru da prismrdi.
 
Vala može nekad i Novi Sad nešto da dobije prvi :)
 
Samo neka mi neki pamentnjakovic iz Cinestara objasni zasto nisu napravili jednu ovakvu salu u Pancevackom Avivu. Mozda ce u Borcanskom ?

Zato sto kosta milku dolara... A to bi se u Pa isplatilo kad Mirko Marjanovic zapeva duet sa Vlajkom Stojiljkovicem u pratnji Bracike Kertesa...

Btw kad bude nova Delta u Bg, bice i 4dx u Bg. Cinestar se, kako cujem, pogodio da grade 24 (ili 18 sala, zaboravih) u novom Miskovicevom centru...

Vala može nekad i Novi Sad nešto da dobije prvi :)

Slazem se. I to pre Italije, Francuske, Spanije... Svega 4 ovakve sale u celoj USA...
 
Poslednja izmena:
jeste ma jedini na svetu...

a u beogradu im se ne bi isplatilo da naprave?
 
Gledao sinoc Star Trek Beyond-u u 4DX. Propustio nekoliko bitnih scena zbog dima, prskanja i pomeranja sedista.
Zanimljivo iskustvo svakako. Skupo jeste i radnice su nevidjeno spore.
 
skupo, a košta kao običan 3d u beogradu. kad dođe 4dx u beograd biće cena 2000 dinara
 
U Budimpešti je ulaznica 10 evra. U USA $30 dolara. Pretpostavljam u BG 1000 din da ce da bude...
 
A prskanje kako obavljaju?
I po cemu prska...ledjima, abdomenu ili po licu?
 
Ju? :d

A koliko se placa taj posao... hm... prskanja? :d Ne bi se ja bunio xD
 
Mozda vam se ne svidi. Neprijatnog je mirisa to sto prska. :D
 
Jes, umacu pajalicu u shit bucket pa "osvestavaju" okolo ko popovi :d

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk
 
jel ima na sedistima da se namesta kolko da trese?
 
Da se javim i ja da sam gledao Star Trek 4DX,bogami one stolice fino tresu i u pocetku verovatno svima odvracaju paznju od filma jer nismo navikli da nam se stolica trese dok gledamo film? :)
Moguce da sam i ja propustio neke bitne momente u pocetku,ali posle se naviknes.
U svakom slucaju svako bi trebalo da proba ovako nesto ko nije doziveo do sada.
 
Nazad
Vrh Dno