Šta je novo?

Prva kupovina I pod-a

Generator

Cenjen
Učlanjen(a)
26.03.2011
Poena
180
Zdravo, ne znam ama bas nista o Apple uredjajima, nameravao sam da kupim neki polovan od 30-35 eura. E sad iz koje generacije su se pokazali najpouzdanijim, na sta treba obratiti paznju?

Prevashodno sam mislio da uredjaj koristim kao mobilnu spravu za slusanje muzike uz kupovinu nekog docka.

Molim vas posavetujte me i dajte neke predloge.

Ustedi jos 30eur I kupi iPod touch 4G, od ovih starijih nema vajde, jer je I sam 4G vec premator...

Bolje mu je da kupi ipod nano, recimo onaj posle "debelog" nano-a, koji jos uvek ima tockic. Touch je vec velicine telefona i teze ga je koristiti od nano-a za muziku. Imam iphone i taj nano mi vise lezi za pustanje muzike dok recimo vezbam.

Ma prevashodno sam mislio da ga koristim kao muziku za terasu, nije mi bitna velicina, kupio bih i neki dock sa zvucnicima, tako da bi vise bio kao neka mobilna verzija ozvucenja

Bolje mu je da kupi ipod nano, recimo onaj posle "debelog" nano-a, koji jos uvek ima tockic. Touch je vec velicine telefona i teze ga je koristiti od nano-a za muziku. Imam iphone i taj nano mi vise lezi za pustanje muzike dok recimo vezbam.

Dada, i ja sam hteo da mu predlozim nano, al sta znam, da se ne ispalim xD uglavnom ako ce ti sluziti samo za muziku, onda ipod nano, imas na KP za tih 30eur ove poslednje ili pretposlednje generacije, zavisi koliko si dobar i strpljiv tragac :) srecno kupovanje :D

Znaci nano, ok, hvala na ucescu i savetima, kako kazu, strpljen - spasen:wave:

Kad smo već kod iPod-ova, kakvi su ovi Classic od po 30gb vidim da imaju da se nađu za 40ak eura? Vredi li to tih para?

Nazad
Vrh Dno