to nije tacno! BF koristi proprietary engine i igra izgleda fantasticno, a mehanika gameplaya nema veze sa grafickim zahtevima. BF engine je sve samo ne metuzalem! Zaboga igra se pojavila pre dva meseca!!
Tebi moze da zvuci kako 'oces zato sto si ocigledno ne informisan, ali BF ima odlicnu DX10.1 implementaciju sto ce znacajno olaksati DX11 implementaciju... opet pozivam tebe i sve ostale neinformisane da pogledaju prezentaciju koju sam linkovao.
GTA 4 je ponajbolji za to, jes da nisu publika al' znaju da leteMozda ce moci da se ulece u publiku, pa ce onda da lete kosti.![]()
jedino što izgleda fantastično a vezano za BattleForge je eventualno onaj trailer inače igra izgleda kao da je izašla pre dve godine a ne pre dva meseca. :d
to nije tacno! BF koristi proprietary engine i igra izgleda fantasticno, a mehanika gameplaya nema veze sa grafickim zahtevima. BF engine je sve samo ne metuzalem! Zaboga igra se pojavila pre dva meseca!!
Tebi moze da zvuci kako 'oces zato sto si ocigledno ne informisan, ali BF ima odlicnu DX10.1 implementaciju sto ce znacajno olaksati DX11 implementaciju... opet pozivam tebe i sve ostale neinformisane da pogledaju prezentaciju koju sam linkovao.
Realno gledajuci, BF izgleda milenijumima iza Dark Sectora i Dead Space-a, koji se pokrecu malopre pomenutim engineom. Ubuduce uz post prilozi i par informacija koji podrzavaju tvoje stavove, pre nego sto se bacis u nepotrebnu pljuvacinu. "Neinformisan" lol... :d
I Vuce, mojne da shvatas opasku "neinformisan" kao pljuvacinu! To ti samo skrecem paznju da ne pises napamet, pogotovo ako su ti pruzene informacije o materiji, samo ako te ne mrzi da ih procitas... naravno uvek postoji pretpostavka da ti ne razumes sta pise u onoj prezentaciji.
BF moze da ti se ne dopada sa dizajnerske strane, ali to nema veze sa tehnickim dostignucima. Nesto kao Far Cry - HL2. Mnogi se "kunu" u HL2 level dizajn, ali to ne znaci da je Source napredniji engine od CE1.
I lepo ti kaze Nedjo, poredis Dead Space i Dark Sector, obe TPS igre, sa RTS-om.
sta je to toliko impresivno u BF engineu? (osim ako ne smatrate samu cinjenicu da je to DX11 naslov impresivnom)
Sta ti podrazumevas pod impresivno? Naravno da ne mozes da ocekujes "Crysis impresivno" jer im to nije ni cilj.
Mozda ce zvucati "naivno" ali zasto ne bismo ocekivali "Crtsis impresivno"?
Sve zavisi koliko ce neko ko dizajnira efekte znati/moci/hteti da ih napise i optimizuje.
Using a Compute Shader path in DirectX 11 could offer up to three times the performance possible with DirectX 10.1, mentions Richard Huddy, AMD Developer Relations, in an interview with Pc Games Hardware. And even in DirectX 10.1 modern Radeon cards with their Fetch4 feature are able surpass pure DirectX 10 devices like the current Geforces.
But at the same time Huddy explains that Compute Shader is uncharted territory for developers and thus it is hard to integrate. Getting the optimum out of it is even harder currently.
Mozda ce moci da se ulece u publiku, pa ce onda da lete kosti.![]()
I verno ce se slivati krv niz sofersajbnu:d:d:d.
@Colt: Da, sto da ne? Kolicina detalja i eye-candy efekti nisu ekskluziva za FPS.
maaaa ne moj mi reci da ce biti bolji dozivljaj na PC-u sa sad vec 10x jacim hw-om nego na konzolama![]()
Sve od slika je fake, davno je potvrdjeno...
The PC version will offer higher resolutions, more anti-aliasing and faster texture page-in times, but the three versions are essentially the same.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari