Šta je novo?

Prso Telenor

I dalje se sporadicno cudno ponasa. Bezveze.

Meni je i danas predstavljao problem dobijanja veze sa nekom od 062/063 mreza...cak sam pokusavao sebe da dobijem sa fiksnog i stalno me je izbacivao ili sam bio nedostupan:) !! Strasno!!!

Rekao sam da nije samo Beograd bio bez signala sto su potvrdili jos neki ljudi koji su imali problem van Beograda.

Imao sam isti problem u Kragujevcu tokom celog petka...Zvao sam korisnički servis i dobio informaciju da su ekipe na terenu. Prošli put, negde u maju mesecu, kad sam imao iste probleme pola dana dobio sam čini mi se 200 din besplatnog saobraćaja kao izvinjenje Telenora. Rekoh aj da zvovem i sad možda opet dobijem izvinjenje :p

Poslednja izmena:
Kod mene nista, zvao sam sam ih 8x do sada. Plus svaki put platim razgovor sa operaterom :mad:

Najgore mi od svega sto baronjaju da nije nista, da bi trebalo da zamenim karticu za novu...

pa zameni karticu, pa ako i dalje zeza, znas sta ti je ciniti :)

Kartica je 100% uredu, do njih je problem ali se prave blesavi.

Danas je sve ok.

negde procitah da #002# resava problem. posle ukucavanja dobija se odgovor 'divert cancelled'.

Kod mene ne resava, to je prva stvar koju sam uradio.

Ista stvar i kod mene u proteklih nekoliko dana, videcemo sta se desava danas.
Nesto mi tu smrdi, u Beogradu neverovatne guzve, takoreci bez razloga, komunikacije polako prestaju da nam rade, da nije neka zavera :d

Е сад, ја не знам да ли је ово нека нова услуга Теленора или је грешка... приказује ми да имам 2.5G мрежу??? И поред оних цртица за јачину сигнала стоји нови квадратић којег раније нисам виђао i за који не знам шта значи...користим припејд и нисам на 3G...

Poslednja izmena:
2,5G je na Motoroli oznaka za GPRS pokrivenost, a ovaj kvadratić znači da si "attached" na GPRS. Kao plavi trougao na SonyEricssonu ...

Opusti se, ništa strašno ... ;)

To bi trebao da je Edge, neki aparati umesto malog G, napišu E, tvoj napiše 2,5G.

Bez panike, sve je u redu, kao što ti rekoše. :)

Mа збунило ме што се то појавило а да ја нисам ништа дирао на телефону нити сам се качио на ГПРС...

Sad kad premotam film ni meni nije radio 63 broj tog dana, od nekih 11h pa do nekih 14h koliko se secam nista na teritoriji Vracara, Dedinja i okolo.
Pozivi, poruke, slanje ni primanje, nista.

Danas CEO JBN DAN ludim od telenora! I to prepaid! Ne mogu da dobijem ni jedan broj! Tek sad se sredila situacija.

Kakav bre supersound, to mozda u Oslu.

Najgore je sto je ipak bolji i od MTS-a i od VIP-a..

A u cemu je to bolji.
Pa brate, ne zna se dali je bilo gore pod kradicima ili sada ovima.

Ja sa 061 mreze nema sanse vec par dana da dobijem nikoga na 063, uvek je taj nedostupan.

Sikili, brate, prvo: "dali" se pise odvojeno, tj "da li".

Drugo, 061 mi u rodjenom stanu u samom centru BG-a ne radi. Na svakih 10s cas je na CC220NC05 cas na CC220NC03 cas je bez mreze, tako da je 061 trenutno van konkurencije, iako mi se po tarifama najvise svidja (da ne pominjem da imam 4 lepa prepaid broja, koja cuvam u nadi da ce stabilisati mrezu).

Poslednja izmena:
je na CC220NC05 cas na CC220NC03.
Postavi u network podesavanja: auto network off, mode selection automatic, fast search on, a za mrezu izaberi CC 220 NC 03 i trebalo bi da ti radi sasvim ok posto meni od kada su poceli radi super i sms i voice saobracaj. Ispitano da radi na potesu Dedinje-Vracar-Centar-NBGD.

Nazad
Vrh Dno