Šta je novo?

Prso Telenor

yooyo

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
28.06.2005
Poena
730
Moja oprema  
Pristup internetu
  1. Optički internet
Jel ima neko informaciju sta se desava u Telenoru?
Sa 063 telefona nemogu da pozovem nijedan drugi 063 broj i nemogu da pozovem call centar. Mogu da pozovem npr. fiksni.
Sa fiksnog telefona nemogu da pozovem nijedan 063 broj i nemogu da pozovem call centar.
Sa 064 mogu da pozovem 063 broj.

Cell info: Centar (Beograd)

ne znam meni radi, evo upravo pricam na telefonu, a pricao ceo dan i mob-mob i fixni-mob

Novi Sad

Poslednja izmena:
Vracar isto,sa Telenora samo fiksni dobijam za ostale mi izlazi poruka connection error.

Poslednja izmena:
Kod mene problemi datiraju jos od pre 2 dana. Prvo nisam dostupan, samo mi stizu poruke o propustenim pozivima.

Da napomenem da su probane sve moguce varijante sa aparatima i karticama drugih mreza. Znaci do Telenora je.

Juce nisam bio dostupan takodje, ali poruke nisu stizale odmah, kao prethodnog dana, vec posle 3-4 sata.

Danas sam dostupan, ali ne mogu da zovem.

Korisnicki servis sam zvao 6 puta, i tek posle treceg rekose mi da je problem do mreze i to iskljucivo na Nokia aparatima.

Ja isto imam Nokiu i slicne probleme, podrucje Sremska Mitrovica i okolina. Juce sam isao u Rumu, Beograd itd. samo jedna razgovor sam uspeo da obavim sa 063 brojem sa kolegom sa ovog foruma. A jos od pre par dana mi se zale ljudi da ne mogu da me dobiju i vidim da me zovu na drugi broj. Cak i izvestaj mi ne stize, tj. stigne poneki.... Definitivno postoji neki problem kod Telenora...

Sada će da bude:
Jel' koristiš možda Smećens (Siemens) telefon?
Izgleda da je i Nokia postala smećia na telenor mreži.
Ne mogu nikoga koji je na Telenor mreži (postpaid i prepaid) da dobijem sa Vipa dok mt:s, Vip i fiksne korisnike dobijam normalno. BG, Vračar.
Info sa telenor foruma od jednog zaposlenog u istom:
Od oko 12 časova na teritoriji Beograda govorni saobraćaj u Telenorovoj mreži odvija se uz teškoće usled odredjenih tehnickih problema. Ekipe Telenora od prvog trenutka intenzivno rade na otklanjanju ovog problema. Izvinjavamo se korisnicima na ovim smetnjama.

Poslednja izmena:
Evo i ja imam problem od jutros. Prvo pokusam da saljem poruku - ne moze. Proverim kredit i radi. Kroz sat vremena opet probam poruku, pa da nazovem - nista. Od tad ne mogu ni kredit da proverim.

P.S. Imama SE k700i tako da nema veze koji je telefon!!!

Poslednja izmena:
Sony-Ericsson W800i
no access to network

Od otprilike 13 h nemam pristup mreži, a i niko ne može da me kontaktira.
Prs'o Telenor.:S:

Samsung D 900 i Nokia 7373 brojevi 063 i 062, ne mogu da dobijem ni fiksne ni mobilne brojeve. Kad zovem svoj broj sa fiksnog nema nikakvog signala.

E da, sinoc nije radio ni GPRS.

Ekipe Telenora od prvog trenutka intenzivno rade na otklanjanju ovog problema.

ako ekipa radi kao ova u mojoj firmi onda nema nama razgovora do kraja nedelje sigurno.

Korisnicki servis sam zvao 6 puta, i tek posle treceg rekose mi da je problem do mreze i to iskljucivo na Nokia aparatima.

i na LG i na motoroli probana telenor kartica danas, isto se ponasa :S

Poslednja izmena:
Prso prso... dobijao sam fiksne telefone i mene su par puta ujurili, ali je 10% zvonio koliko inače zvoni :D

Meni je proradio negde oko 17h.
Od tada sve radi OK.

prsotina ... Cukarica i Vozdovac danas tokom celog dana.

Nokia, SE, Motorola, Qtek .... ma birajte :)

Nema veze koji telefon korisitite.

SMETNJE NA TELENOR MREŽI
Kompanija Telenor je saopštila da intenzivno radi na otklanjanju tehničkih problema zbog kojih su danas nastale smetnje na mreži tog mobilnog operatera.

Korisnici usluga Telenora u centralnim delovima Beograda su od ranih popodnevnih sati imali smetnje na vezama, koje još nisu otklonjene.

Telenor očekuje da će u što kraćem roku ponovo biti uspostavljen saobraćaj na čitavoj mreži.

Izvor: Beta

Poslednja izmena:
Mozda ima veze sa povecavanjem jacine Vip 220 05 signala u Beogradu i Srbiji tj. novog odnosa "snaga" u podeli GSM 900/1800 prostora, jer do pre par meseci Telenor i mt:s su imali po pola dok sada imaju po trecinu. Evo dokaza da i Telenor kopira mt:s u necemu pa cak i u onome najgore po svoje korisnike i svoj profit.

Poceli su da lazu opasno. Nije da je samo BG bio bez signala. A i kad je proradilo bolje da nije. Zvao sam prijatelja na 064 i tek je iz cetvrtog poziva uspeo da me malo cuje i razume kad sam mu rekao da cu mu se jaiti kasnije sa fiksnog. Ne znam da li ste primetili ali je poslednjih par meseci pocelo po sistemu da, otprilike, 1 od 5 poziva jedna strana ne cuje drugu. Prvo nisam obratio posebnu paznju, kasnije sam mislio da je nesto do mog telefona ili sam se zadesio na mestu gde je signal los. Na kraju sam pricao sa ljudima i skoro svi su primetili isto.

Bogoljube, vrati se!

ma jok, to ti je super sound kako nisi skapirao :D :D

Ja sam danas zavao zenu sa Vip-a i stalno mi kaze da je korisnik nedostupan, a kada zovem sa MTs-a onda je u redu ali kvalitet zvuka je stvarno los, dosta tih i prekida. To sam primetio vec par dana.

Znaci to je bilo to :)

Ja vec hteo da bacim telefon, bukvalno. Danas od 16 do 19 u centru grada, mada i u borci, zemunu, stalno mi je mreza dolazili i nestajala, a i kada je pokazivao koneciju nije radilo.
Vadio bateriju, kartice, retartovao, psovao glupi simbijan, kad ono, c,c,c.. :smash:
Nesto se ne secam da je tako dugo trajao problem, mozda jos za vreme bombardovanja or something, pa sam bio siguran da je telefon "crkao"

Mozda ima veze sa povecavanjem jacine Vip 220 05 signala u Beogradu i Srbiji tj. novog odnosa "snaga" u podeli GSM 900/1800 prostora, jer do pre par meseci Telenor i mt:s su imali po pola dok sada imaju po trecinu. Evo dokaza da i Telenor kopira mt:s u necemu pa cak i u onome najgore po svoje korisnike i svoj profit.

Problem koji je postojao nema veze sa radio interfejsom, znas, mreza se ne sastoji samo od baznih stanica.

Poceli su da lazu opasno. Nije da je samo BG bio bez signala. A i kad je proradilo bolje da nije. Zvao sam prijatelja na 064 i tek je iz cetvrtog poziva uspeo da me malo cuje i razume kad sam mu rekao da cu mu se jaiti kasnije sa fiksnog. Ne znam da li ste primetili ali je poslednjih par meseci pocelo po sistemu da, otprilike, 1 od 5 poziva jedna strana ne cuje drugu. Prvo nisam obratio posebnu paznju, kasnije sam mislio da je nesto do mog telefona ili sam se zadesio na mestu gde je signal los. Na kraju sam pricao sa ljudima i skoro svi su primetili isto.

Bogoljube, vrati se!

Niko ne laze, problem(koji je resen istog dana) je definitivno izazvao otezano funkcionisanje mreze u odredjenim delovima Beograda, to su svi primetili i u to nema sumnje.
To sto si ti naveo je pojedinacni slucaj, koji se desio iz ko zna kog razloga, nema veze sa ovim o cemu se diskutuje.
Ni ja, a ni bilo ko iz mog okruzenja nije primetio ovaj 1 od 5 fenomen.
Ukoliko se to cesto desava na tvojoj lokaciji, kontaktiraj telenorovce na 9863, siguran sam da ce tvoja zalba biti prosedjena network ekipi.

Problem koji je postojao nema veze sa radio interfejsom, znas, mreza se ne sastoji samo od baznih stanica.
Tačno, ima tu i panelki, fidera, TMAova, ASCova, a i nešto RR opreme... Softver se ne računa. :)

Možda im se pregrejala billing mašina, kao kod prijatelja kojeg imamo? :)

i sad opet ne rabota 63(postpaid) kod mene...probao na 3 elefona, moze da se zove samo fiksni a njega niko ne dobija :S:

Kod mene opet danas ne radi, mogu da zovem, ali nisam dostupan.

Ponovo pozvao korisnicki servis, prave se blesavi, kao imali su par problema u petak, ali da sve radi sada.

Jedini preostao predlog im je da zamenim SIM karticu.

Krajnje neozbiljno.

postaju polako ko SBB izgleda....sramota, ako se tako nastavi i dalje, raskinucu ugovor i preci na telekom.Stvarno sramota, pogotovo sto mi posao ide preko tog telefona

Ili sam nedostupan ili zauzeto ,poruke o propustenim pozivima ne stizu,gprs ne radi.

Vrh Dno