Šta je novo?

Prso Plextor sta ciniti dalje

Kikibgd

Slavan
Učlanjen(a)
07.04.2007
Poena
350
evo mene poceo da zeza pelxtor 755a i imam jos 17 dana garancije u imtelu
e sad sta citini ???

oce li imtel biti tako dobar da mi zameni uredjaj sa nekim drugim ili da mi vrati novac (7050din placen)?
kakav je imtel po pitanju reklamacija ??

Moje iskstvo, sjajni su po pitanju reklamacija.:) Uzeo sam proshle godine Gigabyte 7900GS, koji je bio falican, odneo sam je na reklamaciju, poslali me u servis i na licu mesta utvrdjen kvar, pare vracene.:)
Imtel prvenstveno vraca pare, ne nude zamenu i sl.
Nosi na reklamaciju, uzmi pare, kupi Pioneer 215 i stavi preostalih 5k dinara u dzep. :D

Poslednja izmena:
Po sopstvenim iskustvima,kod nas ne postoji bolja firma za ostvarivanje reklamacija.Zavrshicesh kompletnu reklamaciju,sa sve zamenom novog uredjaja(pod uslovom da imaju na lageru) za max 12 min :).I naravno,mozesh da birash da li hocesh da uzmesh pare,ili da ti zamene uredjaj.Skroz profi...,)

pa u subotu sam ga predao i evo sad bas zovem da pitam sta je bilo

a realno nisam narezao sve ukupno 200 diskova i prso
ali opet spasla me garancija od 2 godine :d

EDIT:

evo sad sam ih dobio
i nasmejao sam se slatko
kaze decko iz servisa "Ja ne mogu tacno da vam kazem da li je uredjaj ispravan ili ne ispravan jel kolega mnogo ruzno pise"

Poslednja izmena:
e sad jos jedno pitanje
pise u ugovoru da ako uzimam novac da bi trebalo da dobijem novac u iznosu cazece prodajne cene.

ali posto nema u prodaji uopste plextora jel bi trebalo da dobijem punu svotu novca (7.050,00din)?

e pa sad i ja sam mislio da uzmem samsung 203B ali u imtelu imaju samo 203D koja je razlika ?

gledao sam na cdfreaks za 2o3B i kazu kao da je najbolji ali opet ne znam.

nekako nemam bas srece sa rezacima svi su mi riknuli na isti nacin.

Poslednja izmena:
ma uzmi sta uzmes skoro da je sve jedno...... ili si baksuz ili ih nekako ubijes (prasina..., cigare)
meni u studiju gde radim rezaci ne prezive vise od 2god zbog prasine a i ljudi koju dok sede za kompom direktno u njega salju nikotin...
PS: ciscenje sociva slabo pomogne jer se prljavstina uvuce u svaku poru ispod sociva gde se nemoze prici

Video sam datum poslednje poruke.

Moj je iz 1998, februar.

A od dvd rezaca je svaki skoro 100% isti od ovih koji se nude danas u Srbiji.

Prilozi

• Copy of IMG_0902.jpg
    Copy of IMG_0902.jpg
    223.6 KB · Pregleda: 52
  • Copy of IMG_0908.jpg
    Copy of IMG_0908.jpg
    185.5 KB · Pregleda: 53
Poslednja izmena:
Vrh Dno