Šta je novo?

PRSO Android sa kartice

JSN

Slavan
Učlanjen(a)
17.01.2009
Poena
319
Sve radilo normalno... udjem u App ViPutnik da pogledam guzvu u gradu preko kamera, i on otvori, i posle par sekundi se zakuca, sam se restartuje, i to je to...80% aplikacija kao da nisam instalirao , za sve mi izbaci da nije instalirano, i ovo sto radi, je kao da sam tek instalirao, i kao da je prazan , i neke aplikacije kao npr handcent svaki put kad posaljem sms on pukne i izbaci mi FORCE CLOSE

sta mi je ciniti?? Hteo bih da sacuvam bar poruke,ako nekako ima sanse, pa da uradim jedan format kartice, i da onda ubacim neki drugi android i vratim ako nista drugo bar poruke...Jel to moguce

Svi saveti dobrodosli

Probaj prvo jos jednom da ga restartujes..

Prvo proveri dali telefon Vidi MMC .Jesi radio Titanium bekap,proveri (ako imaš čitač MMC)na računaru dali računar vidi MMC.

Ma radi meni android i dalje na kartici, samo mi se pogubilo tipa 80% aplikacija, totalno je prso ... znaci mogu da vidim sta ima na kartici.... mogu da pricam, i sve to, samo sto nije to sto je bilo

Probaj reboot
Seti se štasi zadnje instalirao da to ne zeza ili neki task killer?
Probaj da te aplikacije koje su instalirane na memorijskoj kartici prebaciš u memoriju telefon pa vidi dali tada rade.

Poslednja izmena:
Ma jok, jednostavno sve aplikacije koje sam imao instalirane, i koje sam gledao preko android marketa, sad ne stoje da su instalirane, nego kao da nisu, i da nisu nikad bile, al ce da padne
format, i udri....

dajte predlog za neki dobar android

HD2, pise mu u potpisu.
A Android tera sa kartice kao dual-boot.

Ne znam, nikad nisam imao poverenja u ta radikalna budzenja. Lepo je to da se proba, da se nesto i nauci ali ocigledno nije bas toliko pouzdano za svakodnevnu upotrebu. Narocito ako ti je telefon i podaci u njemu (kontakti, poruke, e-mailovi, dokumenti...) bitan u poslu od kog zivis.

Promenio ROM, i gotova stvar. Prethodni koristio 6 meseci bez ikakvog problema i bio sam zadovoljniji mnogo nego ljudi sa cistim android telefonima...

Sent from my HTC HD2 using Tapatalk

Vrh Dno