Šta je novo?

Prsla chetvorka, ili ja?!

demosthenes

Slavan
Učlanjen(a)
10.05.2005
Poena
319
Izgleda da se neshto krupno deshava sa chetvorkom, ili je mozda moj telefon pocheo da se gubi. Naime, preksinoc se u Nishu chetvorka totalno izgubila na sat vremena, prilikom chega uopshte nije bilo prijema, a ni telefoni nisu registrovali mrezu (napominjem da sam ispitao i caletov telefon, a takodje ispitao i josh par drugara, koji su potvrdili da mreze nije bilo).
Dalje, juche sam u toku dana poslao nekoliko poruka, a odgovori na iste, i josh par poruka ne vezanih za poslate sam dobio na gomilu tek oko 3 sata izjutra. Cirka 8 komada, jednu za drugom.
Danas me drugarica pitala da li nemam kredita ili sam nenormalan, jer mi je poslala poruku oko 11, a ja nisam nashao za shodno da joj odgovorim. Ja sam, dodushe, zaista pri kraju sa kreditom, ali se do sad nije deshavalo da prijem poruka zavisi od kolichine kredita.

Da li je se nekom slichne stvari deshavaju, ili je moj skoro novi W950i pocheo da divlja?!

Kako izgleda drugarica? ,)

Izgleda da se neshto krupno deshava sa chetvorkom, ili je mozda moj telefon pocheo da se gubi. Naime, preksinoc se u Nishu chetvorka totalno izgubila na sat vremena, prilikom chega uopshte nije bilo prijema, a ni telefoni nisu registrovali mrezu (napominjem da sam ispitao i caletov telefon, a takodje ispitao i josh par drugara, koji su potvrdili da mreze nije bilo).
Dalje, juche sam u toku dana poslao nekoliko poruka, a odgovori na iste, i josh par poruka ne vezanih za poslate sam dobio na gomilu tek oko 3 sata izjutra. Cirka 8 komada, jednu za drugom.
Danas me drugarica pitala da li nemam kredita ili sam nenormalan, jer mi je poslala poruku oko 11, a ja nisam nashao za shodno da joj odgovorim. Ja sam, dodushe, zaista pri kraju sa kreditom, ali se do sad nije deshavalo da prijem poruka zavisi od kolichine kredita.

Da li je se nekom slichne stvari deshavaju, ili je moj skoro novi W950i pocheo da divlja?!
U realy need to wack off :d

Same here. I sa telefonom moje zene. 064/5 mreza je malo.. disfunktzionalna u poslednje vreme..

A shta je "chetvorka" Ono kad zovesh 222333 da prichash sa njih troje po 20din/min? Neki su se tako smuvali?

... i meni se cini da iako sam na cetvorki od samog pocetka da cu se uskoro rastati od njih
a) posaljem poruku nekome i tada: ili je dobije posle par sati.... ili je nikada i ne dobije
b) isto tako i kada meni salju... zna da sitgne cak i posle vise od 24h... strava
c) POCELI su da mi na racun rokaju internacionalne (!?!) razgovore !! WTF??? koga sam ja to zvao? ili je moj telefon sam od sebe?
d) prenos podataka ?!? NAMERNO SAM OBRISAO podesavanje za gprs tj internet !!!! i sada JA TREBA da idem da se raspravljam - bilo to i par dinara za "preuzete podatke" - sa njima oko ovakvih ociglednih gluposti?? i, sta trba da pokazujem telefon i podesavanja. umoricu se cim se pojavim tamo a ne jos da se raspravljam sa nekom salterusom kojoj je to sve svakako star-trek.
e) TRI pune godine sam se svadjo s njima i pic*aro ih da mi prestanu s porukama o "koncertu zdravka colica", "projekcija tog i tog filma" - ej bre ljudi ne interesuje me to smaranje !!!! i tako smo se 3 godine svadjali samo da na njinom kompu to ugase kad ide ono "send to all".... pfff. bem ti te "strucanjke"
anyways... ovo je verovatno vrh ledenog brega

a sto se tice privatnosti, da ispricam jednu pricicu:
godina 2000, eventualno 01' - baba oce da me casti s nesto kinte i da mi posalje preko poste (bejah student), i uplati na posti, dobije kod i sada treba da me zove i da mi taj kod izdiktira, ja zapisem i podignem kintu s tim brojem i licnom kartom. sada krece twilight zone: zove me, izdiktira mi broj. razgovor cca 10-15s. da ne pravim zeni racun na mob. samo sto sam spustio olovku iz ruke, zvoni mi mob, sa nekim ultra-jako-cudnim-brojem, sa cudnom (malom) kolicinom cifara. WTF???? javim se onako skoro stidljivo (pomalo uplasen da priznam), tek jedan VRLO GRUB i PRETECI muski "glas": "... sta je taj broj i ko si ti?" ja: "molim?" glas: "sta je taj broj???!!!???!!!???!!!" - vidno uzrujan (ali ocigledno neki security-ne-znam-ni-ja-cega-i-koga...), ja se odsekoh, ali reko: "to je samo broj da dizanje para na posti, baba mi salje pare...". TAP ! slusalica dole s druge strane.
sve sto sam napisao je od reci do reci i u detalje TACNO !
pa vi gledajte

Ma ja rek'o neki pentijum 4 je u pitanju :p
A vi sto vecito nemate kredit:
1) predjite na post paid (nije bitno koji operater, samo ko boga vas molim, ne smarajte vise)
2) zapalite mobilne i batalite koriscenje mobilne telefonije (fixni rulez :p)

Ja sam ipak vise za trojku (neostvareni san: 2 ribe i ja :p)

Nazad
Vrh Dno