Šta je novo?

Prozirna stranica za Chieftec

• Začetnik teme Začetnik teme Lucko
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Lucko

Banned
Banovan
Učlanjen(a)
20.05.2006
Poena
349
Dakle radi se o to me da imam kucishte Chieftec Matrix, kao sto mozete videti na slici, s' tim da je moje srebrne boje, nazalost bez ove providne stranice.E sad, interesuje me da li kod nas negde ima da se kupi ovakva providna stranica za njega, ili josh bolje da li ima nekoga ko bi mogao da odradi ovako neshto. Gledao sam po netu, ali kod nas slaba vajda da se ovako nesto nadje. Ako neko zna gde ima bio bih zahvalan za neki link. Ako je neko raspolozen za modovanje, lepo cemo se castiti 😉.
Evo slike da vidite o cemu se radi 😀

image017.jpg

Hvala unapred :wave:

PIN
Ako nemaju hocje da poruche...samo se mozhda nachekash...

Procitah negde da ima tamo mozda, mada sam zaboravio da pogledam :S:, sad cu bash da bacim pogled, mada cisto sumnjam....

edit: evo sad bacih pogled, imaju ih u cenovniku za tricavih 2.012 dinara 😛..... Pa toliko vredi celo kuciste lol, mislim nisam ni sumnjao da je skupo, ali ovo mi je malo heavy....
Izgleda da cu da jurim nekoga da mi budzi ovo za 1000 kinti 😀

Poslednja izmena:
To je jos ok kinta, za moj LCX stranica je kostala preko 3000 dinara.

@ stoske, koliko moze da kosta plexi i gde ima da se uzme, pa da vidim nesto mozda sam da krenem da budzim, ili ako hoce neko da se ponudi pa da pomogne 😀

ja sam kupio u Galenikinoj prodavnici u Zemunu Ugrinovacka ulica sam pocetak
uzeo sam crni zatamljeni 60x60cm 4mm debljine malo iznad 1000 din

A reci mi od alata sta bi mi bilo potrebno, tj. da li je moguce iseci ovaj chelik u domacoj radinosti???

ufff... ja sam takodje hteo da secem lbx... pa odustao i kupio prozirnu stranicu i pin_u (bilo je negde oko 30€)

trebalo bi da moze dremelom da se isece (ubodna testera je malo nezgodna jer lako mozes skrenuti pa iseci ukoso)

na moju nesrecu nema nigde trenutno providnih stranica... :S:
nema ni u pin-u, tako da cu ipak morati da jurim nekog majstora i da poteram kilo rakije pa da seckamo...

Poslednja izmena:
Mozhe da se naruchi u PIN. Nemaju naravno na lageru.
Vidi i u bg EWE / list

ja sam sebi sekao providnu stranicu... treba ti ubodna testera, busilica i pleksi... i da iseces malo ukrivo pa sta, uzmes turpiju i izravnas ivice... na oko se ne vidi nista... veruj mi... isplati se kupiti providnu jer koliko vremena, strpljenja i volje treba imati to nema cenu... i kad se bude isekao pleksi moraces da farbas tu stranicu jer prilikom turpijanja ivica posle secenja bice sva nikakva... tako da planiraj i sprej... 1000 din pleksi, 500 za sprej i jos da castis nekog bar 500 din... dodjes na isto stim sto ti jos ostane stara u slucaju da te smori providna...

ja sam imao srecu da sam dobio za dz pleksi i hteo sam da se igram ali sad nema tih para da to radim ponovo...

Poslednja izmena:
Samo da pitam:
Da li ces da busis rupu za dodatni fan da bije u graficku?

Pa planiram da napravim rupu na sredini otprilike za 92mm ili za 120mm, imam neke skice za sada kako bi trebalo da izgleda, videcemo jos... Nadam se da cu naci nekog majstora u kraju pa da zgruvamo to zajedno...
@ TeCHNiCS, u pravu si za to sto zborish, ali osecaj zadovoljstva kad sam zbudzish tako neshto je ipak nezamenljiv.... Naravno tu je i master card 😀

ok kupis novu stranicu to je ok
ali ja se razmisljam posto imam i providnu i onu citavu od celika da je isecem i stavim pelxi
slicno samo sto bi ostavio da se ne vidi napajanje i ovaj deo kod 5.25"
ili mozda vido sam da neki likovi stavljaju plexi u boji na tom delu ali neki zamraceni
tako da ima neki cool izgled

@fantomX

sve to stoji za osecaj zadovoljstva ali da li je vredno toliko cimati se a opet uraditi losije nego fabrika i to sve za vise para nego sto kosta nova + bi ti ostala tvoja stranica kad te smori providna a smorice te, veruj mi... neonke su ql neko vreme posle pocnu da nerviraju, pogotovu nocu... ne daj boze da stavis bass reflex pa kad pocne light show pred ocima...

neonka ima prekidac on/off 🙂 staviti recimo uv neonku je extra jer ne svetli jako.

takodje ako imas lep hardware unutra zasto da se ne vidi 🙂

E bash to, meni geminII gotivan skroz za ovim light kulerima....
Da nema egzotike unutra ne bih se ni cimao.... DFI ima UV kablice, slotove takodje....
Sto da ne bude ko na vasharu kad moze...
Inace, nasao sam u u jednoj radnji za 1.400 din. stranicu providnu, ali ima samo u crnoj boji :S:
da li farbati nju ili shmirglu pa po kucistu 😛

Čekaj skupo ti 2000 din, pa ćeš da budžiš za 1000 din ? :wall: El nije lakše platiti cenu pa imati normalnu stvar?

ja bih ostavio crno... ko sto imas fazon na kolima crni krov ili crna hauba...

bash bi bila fora a i verujem da ce ql da izgleda jer se plava i crna extra slazu

proveri gigatron

kupio u List-u za 650 dinara ... navodno im ostalo od bog zna kad 3 komada u magacinu ... ja uzo 1 nemam pojma dal jos imaju. I da bila je srebrna ...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno