Šta je novo?

proxy program

• Začetnik teme Začetnik teme Ste
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Ste

Čuven
Učlanjen(a)
10.02.2004
Poena
609
Jel postoji neki proxy program preko koga cu moci da idem na net,ovako ne vidim game servere,icq sam ***** nesto nece pa moram glupu mirandu da koristim,mirc takodje ne mogu normalno da koristim,osakacen sam.Lepo je sve to i download i surf,al ocu i da se igram malo.

Inace to je lokalna wireless mreza povezana na verat wireless internet,protok deli nas 10.

Poslednja izmena od urednika:
A jesi li probao SocketCap?

WinProxy je zakon i ima transparentni proxy koji sam mapira portove... Super stvar

Anonymity 4 Proxy, kako ga koristiti?

Skinuo sam ovaj program, ali mi nije bas sve jasno oko njegovog koriscenja. Interesuje me kako se aktivira neki od proxija iz liste, kako se moze proveriti da li radi i postoji li mogucnost automatskog menjanja IP adrese na odredjeni vremenski period (lazne IP adrese)

Postoji li neki bolji programcic ovog tipa?

Pozdrav.

Aleksej je napisao(la):
Anonymity 4 Proxy, kako ga koristiti?

Skinuo sam ovaj program, ali mi nije bas sve jasno oko njegovog koriscenja. Interesuje me kako se aktivira neki od proxija iz liste, kako se moze proveriti da li radi i postoji li mogucnost automatskog menjanja IP adrese na odredjeni vremenski period (lazne IP adrese)

Postoji li neki bolji programcic ovog tipa?

Pozdrav.
Jeste da ima slicno ime, ali je namena tog programa sustinski drugacija od onoga o cemu se ovde prica 😉
Za to o cemu ti pricas probaj na primer Ad Muncher ili GhostSurf...

Crni, hvala na pomoći.

Pozdrav.

MultyProxy je vrlo prost za upotrebu pa je josh i free 😀

Nazad
Vrh Dno