Šta je novo?

Providna stranica za Chieftec-a

• Začetnik teme Začetnik teme biker
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

biker

Čuven
Učlanjen(a)
20.07.2005
Poena
660
Jel zna neko gde ima da se kupi providna stranica za Chieftec CA-01BL-BL-B Mesh Big, tj da li to neko prodaje kod nas i kolika je cena tog cuda. Ovo pitam da znam da li se isplati kupiti ili praviti stranicu od plexija.

thnx

sto je isto 🙂
28-30e

Poslednja izmena:
Thnx

Imaju, samo su malo ograniceni sa bojama 😉

PA zar ti nije isplativije da tu sad stranicu izrezes kod nekog bravara,to mu je 10 min najvise posla...i + jeftinije ce ti biti !

Ja sam to jednom pokusavao i nije se zavrsilo lepo 🙂

Pa kad nisi znao lepo da uradis. Evo meni isecena kod kuce od Dragona bocna stranica i ispala je ko bombona, bolje nego fabricka. Moze da se uradi kod kuce bez problema, sve sto ti treba su: busilica, ubodna testera, rukavice (zbog uzarenih opiljaka), smirgla, plexi, srafovi/super lepak, i mirna i vesta ruka.

I dve navijacice da te bodre dok to radis 😀
Na foru 'topuz,topuz his our man, if he can do it, no one can" :d

topuz je napisao(la):
Pa kad nisi znao lepo da uradis. Evo meni isecena kod kuce od Dragona bocna stranica i ispala je ko bombona, bolje nego fabricka. Moze da se uradi kod kuce bez problema, sve sto ti treba su: busilica, ubodna testera, rukavice (zbog uzarenih opiljaka), smirgla, plexi, srafovi/super lepak, i mirna i vesta ruka.

Pa ono, zavisi kako kome, ja sam to zbrzao i lose je ispalo, nesto se ne bavim svaki dan secenjem lima ali kad bih imao gore navedeni alat ne bi mi predstavljao problem da tako nesto uradim :eyebrows:

ne treba ti gore navedeni alat,nego nadji nekoga ko dobro barata sa brusilicom i ima da ti to zavrsi za cas...

jel kome palo na pamet da samo skine stranicu pre nego sto krene u sajber hirurgiju?
svasta 🙂

Ma jok ja sam je stavio na televizor pa sam krenuo da je secem, ali mi sad televizor nesto ne radi kako valja ima neke linije po ekranu 🙂

da ne otvaram novi topic, gde ima da se uzme sve to, znaci Chief sa 360w+sa providnom stranicom?

PinSoft, ali moras posebno da platis providnu stranicu, i vise nema napajanja od 360W, sad imas od 350, 400, 410 i 450W. Klikni na banner na forumu.

@illidan

Samo cu reci tnx, nisam znao da se moze kupiti posebno dok se nije otvorio ovaj topic

Nazad
Vrh Dno