Šta je novo?

Provereno dobar servis za iPhone u NS?!

• Začetnik teme Začetnik teme Proday
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Proday

Uticajan
Učlanjen(a)
02.01.2005
Poena
1,805
Ima li ko neku ideju i preporuku?! Treba zvucnik/zvucnike zameniti?!

I pitanje da li je moguce ikako obrisati sve iz kontakta da nemora jedan po jedan da se brise?!

Da neotvaram novu temu...ima li neko iz ns ko bi mogao da mi pomogne oko updatea firmvera na iPhone 2g (ili sta vec, 3 nije sigurno)?! Trenutno imam 1.1.4 a koliko vidim aktuelna je neka 2.2.1 verzija?! Kontam da ima i negde dobar tutorijal ali ja bas nisam uspeo da nadjem!

Kako god, najvise bi voleo da mi neko odradi ko već ima iskustva, a ja nebih ostao dužan!!!

:wave:

Pa ako dolazis do beograda, javi se, ja ću ti to završiti... nije veliki problem!

imas dosta servisa u ns,ali preporuciti neki nije bas zahvalno,jer sta ako ne budes zadovoljan uslugom... HM?!

imas dosta servisa u ns,ali preporuciti neki nije bas zahvalno,jer sta ako ne budes zadovoljan uslugom... HM?!

Pa brate netreba da mi naprave spaceshuttle nego samo da zamene ekran i to po normalnoj ceni! Ako je to problem i imam u cemu posle da budem nezadovoljan onda im naziv servis i netreba!!

Inače ovim putem se javno zahvaljujem članu Pioneerko sa foruma koji je utrošio svoje vreme i odradio mi novi firmware na telefonu. Sve najbolje druže :wave:

Sad još samo ostaje da rešim problem sa ekranom i onim +3816xxxxxx sto mi nepokazuje kontakte iz imenika kad zove neko!

Čak sam i zvučnik popravio, tj drastično poboljsao stanje zvuka bušenjem one zaštite!!!

CONC preko puta masinske ili pored Pantera... sredjuje 100%

Probaj ovde, ranije su bili jedini distributeri u NS, ne znam da li imaju servis jos uvek
http://bluefish.rs/

I za Conca spremi jednu svoju platu 😛

Ne znam, mozes otici kod ovih mojih.. Verovatno rade, tj.Mica verovatno radi. On je manijak za softvere

Poz svima! Da li je neko imao iskustva sa iPhone servisom u NS, ulica Danila Kisa 11? Hvala!

Nazad
Vrh Dno