Šta je novo?

Provajderi i invalidi (ADSL)?

Genghis Khan

Čuven
Učlanjen(a)
18.03.2001
Poena
680
Prijatelj me je zamolio da pitam da li znate da li neko izlazi u susret invalidima prve kategorije (ili invalidima uopshte). Bilo ko od provajdera? Potreban je ADSL pristup 256k... Chovek je u teshkoj situaciji a na zalost net mu je jedna od retkih zanimacija. Planira pokretanje sajta za MS pa mu modem vishe nije dovoljan jer planira puno vremena i truda tu da ulozi.
Da li je u pitanju neki popust kod provajdera ili neki drugi vid pomoci nije bitno.
Ako za neshto znate javite.

Hvala!

Skoro sam služio civilnu u udruženju distrofičara i sećam se da im je EUnet davao neke popuste, ali se ne sećam tačno kakve.

Ne bih da ovo ispadne kao reklama, pa evo link da pogledate i raspitate se:

http://www.eunet.yu/cms/view.php?id=12904#posebne

Nadam se će mu ovo biti od pomoći.

Pogledace sutra. Hvala puno. Svaki predlog je dobrodoshao.

ukoliko pokrene taj MS sajt, moze da proba da ga sponzorishu za hosting i pristup netu. ako treba hosting, voljan sam i ja doirati.

inace, ne znam da invalidi bilo gde imaju neke popuste na net... ni kod na ni preko. udruzenja i organizacije, da.

Ma hosting nije problem. To bih mu ja dao. Samo stalan pristup netu ali za sada slaba vajda.
Neki ne odgovaraju a drugi da ali kazu da je problem jer na mirijevu nema slobodnih portova zqa adsl kako kazu. Ne znam ni sam. Hvala na interesovanju i dobroj volji!

kao pojedinac sumnjam da ce ista uraditi. :( s druge strane, invalidska udruzenja kod nas nisu ni kurcu i nemaju sluha za nishta, posebno net.

da pokusate s manjim wireless provajderima?

Poslednja izmena od urednika:
Za sada sve stoji. Kontaktirao je josh par njih i cheka odgovore. Chim neshto bude javicu.

kao pojedinac sumnjam da ce ista uraditi. :( s druge strane, invalidska udruzenja kod nas nisu ni kurcu i nemaju sluha za nishta, posebno net.

Zavisi od udruzenja do udruzenja da li imaju sluha... a sam moze se uraditi dosta... samo treba barem neka veza,vezica... ja kada sam sebi trazio invalidsku penziju... morao sam sve sam ali moralo je tu da bude nekih veza... kao i uvek u nasoj "lepoj" drzavi srbiji... za net bas i mene interesuje da li postoji neki popust... bas bi mi odgovarao... hahaha... ali mislim da manji privatni provajderi nemogu ponuditi popust... svi znamo kako oni rade a za vece wireles ili kablovske provajdere trebalo bi da posaljete neke mailove na njihovu kontakt adresu... sto verujem da vec jeste... bas me interesuje sta ce da bude da i ja pritisnem moj provajder... hahahaha :-devil-: :-devil-:

Trebalo bi da covek dobije BESPLATAN internet od nekog provajdera. Nece oni ostati gladni i zedni i morati da `ture kljuc u bravu od firme ako coveku besplatan internet. Mesto da se polome ko ce pre da izadje u susret i pomogne, oni se prenemazu i razmisljaju..Sramota.
Ako bude trebalo, ja mogu da kupim domen i poklonim ga coveku, naravno na njegov account koji bi kreirali da bi on licno bio vlasnik. ( ukoliko bi zeleo internacionaln domen com,net itd )
Ako treba - javite.

Ma za domen i hosting nije problem. To mu ja dajem p aje sve ok. Beotel je napravio neke korake i ja mislim da josh razgovaraju ali oni ce izaci u susret a kako i koliko ne znam nishta tachno jer on sada direktno pricha sa njima.

Vrh Dno