noex je napisao(la):
Bitan mi je sajt jer je radjen za jednu firmu i vazno mi je da obi budu zadovoljni jer ako sve prodje ok najverovatnije cu raditi i njihovim saradnicima. Poshto je sajt u fleshu i ima loading bitan mi je i protok, i samo josh neshto:nIce Cream je napisao(la):Koliko pouzdano to treba da bude? Koliko je bitan sajt, i koliko para/posla zavisi od njega?
Ako ti je najbitniji uptime servera, onda YUBC. Ako ti je bitan odnos cena/kvalitet onda uzmi verat.
Ako imas mogucnosti, uzmi negde u inostranstvu sa karticom.
Ukoliko nemas registrovan domen, potrebno je da prvo registrujes domen. Za .co.yu moras da imas registrovanu firmu i dozvoljen je samo jedan .co.yu domen.Jel ja dobijam uz hosting i web adresu odnosno domen npr. "www.mojafirma.co.yu" ili to moram posebno?
TEP3A je napisao(la):
Ma sreo sam nekog lika na ES-u i rekao je da za članove ES-a daje specijalan popust. Ja mu tražio host u subotu uveče i odmah mi čovek kupio com domen za 500 din i dao host za nešto malo kinte. Platio sam tek za par dana.Midgard je napisao(la):@Pharaos
to sam i ja razmisljao, samo ako mozes da mi kazes gde i kako mogu da zakupim com domen i kako ide placanje i kakav je cpanel na hosting.co.yu posto sam video beotelov i ocajan je...
TEP3A je napisao(la):@pj: pa mislim, dranje....
Zamisli samo koliko glavobolje oko maltretiranja sa nic.yu ima da te spasu ta 2 evra??
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari