Šta je novo?

Prototype

Pa sta ako igra kopira od drugih. Sve igre to rade (uostalom, ne kopiraju samo igre vec i stosta drugo).

Ono sto ova igra odlicno radi je da uzima elemente iz mnogih igara i predstavlja ih na zabavan nacin. Ne znam kakav vam je to kompleks, da biste se zabavili sa nekom igrom ona mora da ima originalnu gejmplej mehaniku. Onda bolje da batalite igrice, jer teshko da ce te to naci.

Ako coveka zabavi neka igra, zasto bi ga boleo ***** ako kopira skakanje po krovovima od Assasin's Creed-a ili neke druge gluposti?

EDIT:

Vi kopiranje predstavljate kao negativnu stvar kad ona to uopste nije.

Ako je neko izmislio dobar cover system kao npr. Gears of War, zasto to druge igre ne bi kopirale? Svima se svidja i savrseno funkcionise, sto da muce muku i popravljaju ono sto je vec popravljeno?

Poslednja izmena:
iskreno mene je igra smorila :) ... te idi vamo te idi tamo te bezi ... ne znam .. evo dosao sam do 10 dana 60% populacije je zarazheno .. precicu je cisto onako preko "k" pa da obrisem imagde sa diska.

ocekivao sam vise od igrice ..promasaj ocekivao sam bolju grafiku i gameplay grafika je ocajna...smori brzo mene smorilo posle 10 minuta igranja

E ljudi imam problem sa igrom. Instalirao sam je i nemam zvuk uopste.
Imam X-Fi Xtreme Music karticu, sve je do sad radilo manje vise ok. Ima li mozda neki patch za koji ja ne znam.
Bas b voleo da probam ovu igru, mada nisam siguran kako ce raditi na ovom mom krsu od kompa. :D Jedino sto vredi u njemu je zvucna i zvucnici. :D

imao sam i ja isto takav problem, ja sam samo smanjio u podesavanjima zvucne kartice audio format na 48000Hz i radila je ko sat. :D

Poslednja izmena:
ok, probacu pa javljam sta sam uradio.

Negde sam naleteo da treba spustiti zvuk na 24bit ili manje.

Auuu Psiho, vreme je za upgrade ;)
Moze li se ovo igrati na joypadu? Uzecu igru danas pa kad mi sutra stigne 4890 :p

^Ne daju mi se pare za novu masinu, nije da nemam, jednostavno ne igram nista na PC-u. Kad bude Starcraft 2 na vidiku isti dan uzimam novu masinu. Tad ce doci i neke RTS igre na red koje sam propustio.
Probacu ovo sa zvukom, pa ako radi na medium sa 30 FPS onda necu nabavljati PS 3 verziju.

Pitanje

Da li mogu da igram ja Ovu igru na mom kompu? Hvala unapred :smash:

Mozes da probas, ali ne ocekuj ne znam ni ja sta. mozda ce lepo raditi u 800x600 sa nekim low medium detaljima. Moras probabi, pa videti.

^^To si mogao i sam da potražiš:

Prototype's system requirements

Windows® XP (with Service Pack 3) and DirectX® 9.0c or (Windows Vista® with Service Pack 2)
Video Card: 256 MB 3D hardware accelerator card required - 100% DirectX® 9.0c with Shader Model 3 support*
Processor: Pentium(R) Intel Core® 2 Duo 2.6 GHz or AMD Athlon 64 X2 3800+ or better
RAM: 1 GB of RAM for Windows ® XP / 2 GB Windows ® Vista systems
Hard Drive Space: 8 GB of uncompressed hard disk space (Plus 500MB for swap file.)
Sound Card: DirectX 9.0 –compliant sound card
DVD-ROM: DVD-ROM
Peripheral:
100% Windows(R) XP/Vista - compatible mouse, keyboard and drivers
100% Windows(R) XP/Vista - compatible 4X DVD-ROM drive or better (600
K/sec sustained transfer rate) and drivers

*Supported Chipsets for Windows(R) XP and Vista
All NVIDIA® GeForce™ 7800 256 MB and better chipsets
All ATI® Radeon™ X1800 256 MB and better chipsets

Odgovor bi bio: probaj ako te svrbi, ali ja ne verujem da će moći.

Moracu da probam ovu igru. Cim je dobila ocenu 93 na Game Over-u, sigurno valja.

Jel probao ko ovo da igra na Xp service pack 2?

Igra je super, nije uopste teska i igra se sa uzivanjem (moj slucaj:p). Kod mene radi na max bez problema.

Problem sa hercima monitora

Ako neko moze da mi pomogne , instalirao sam igru, po defaultu je na 640x nesto, kada promenim na 1280x1024, monitor ne podrzava hercazu od 43 mhz, tako da nema slike, imam flat 19' LG 1953 model, samo do 60 mhz. sta raditi ?

unapred hvala

Igrao sam 10 minuta, grafika hm... teksture su ocaj, gameplay pa sve isto, crvena boja preovladava fuj, gde bre ovo da igram, kad je tu CoJ2, i jos dosta drugih boljih igara...

Ja bio na ivici da batalim, mislim grafika ocaj, misije tamo-vamo...a danas zapoceh CoJ2, i nesto cudno se desi...ja se vrnuh Prototypeu:d

Nikako da mi proradi zvuk. Ne znam shta vishe da radim. Poslednji drajveri za zvuk i dx9.
Onaj extract hack i snizavanje akceleracije ne pomaze. I dalje nema zvuka. ALC889 codec.

Ne znam shta da mu radim. System win xp sp3

Poslednja izmena:
Nikako da mi proradi zvuk. Ne znam shta vishe da radim. Poslednji drajveri za zvuk i dx9.
Onaj extract hack i snizavanje akceleracije ne pomaze. I dalje nema zvuka. ALC889 codec.

Ne znam shta da mu radim. System win xp sp3

Jesi probao - Device manager-sound-unimodem half duplex i stavis na disable.?

ja skinuo neki rip od 1.7 GB i slažem se sa ovim što Budak kaže.
baš sam napokon uspeo crysis i crysis warhead da pokrenem sa svim opcijama na max i kad sam pokrenuo ovo, samo sam rekao joj. ali ne dajem ja na grafiku koliko na gameplay(da je igra zanimljiva progutao bih tu knedlu zvanu žešće loša grafika), a gameplay u prototype-u mi je očajan. možda bi na Xbox-u bilo bolje za igrati?

Deluje mi kao spiderman 2 (poslednja igra te vrste koju sam igrao), koji mi je bio zanimljiv kad sam bio mlađi, ali kasnije nije to to više.

Jesi probao - Device manager-sound-unimodem half duplex i stavis na disable.?

Proradi sad. Probao sam neki modem pre par dana pa je ostao driver.
Ubih driver i nestade Modem#0 Line Playback u sound multimedia. Ovo je pravilo problem. Hvala.

Juce sam poceo da igram Prototype, i meni je igra dobra. Onaj Aleks me po fizickim sposobnostima podseca na Venoma iz igre Ultimate Spider-man. I tamo si isto mogao da izvodis "kilometarske" skokove, da imas izuzetno snazne udarce, da podizes kola, obaras i bezis helikoptera, da se penjes po zgradama...

Taman sam se spremio da napljujem igru, kad procitah ostale utiske sa ovog foruma i shvatih da nista novo ne bih imao da kazem. Na stranu sto je grafika zastarela, to mi i nije neki presudni faktor. I pored sve slobode u igri, nije mi igriva ni malo.

Zadnjih par misija u igri pocinju ozbiljno da smaraju. Presao sam ih malo i uspomoc trenera cisto da vidim kraj igre kad sam vec dotle stigao. Igra jeste zanimljiva i zabavna sve dok ne krene da se ponavlja jedno te isto. Te idi unisti ovo, te cuvaj ovo, te prati onoga i ne daj da se on unisti.... Kao da su hteli da ucine igru malo duzom pa su dodali jos nekoliko smornih misija, a pritom su neke bas dosta teske.

Ok je igra, al moglo je to i bolje.

Vrh Dno