Šta je novo?

Prototype

Kome se svideo trailer svidece se i igra, kome se svideo Mirrors edge takodje ce se svideti ... ima puno krljanja i kojekakvih POWER-a ... Igra je Ok i po meni ne zasluzuje pljuvacinu ... prica je isto dobra sa milion detalja koje mislim da nijedna igra u skorije vreme nije imala ...

Retko dobar momenat doskoka sa zgrade, doskok a oko tebe sve u vazduh

Topla preporuka ...

p.s. ova igra spada u kategoriju - ne slusaj kriticare nego probaj sam pa donesi sud

Poslednja izmena:
Zavrshih igru upravo :) Pricha je interesantna, misije pred kraj su surove, ostalo mi josh nekoliko onih sporednih misija da odradim poshto sam nabudzio sve skillove pa me mrzelo a i hteo sam da vidim kako se sve zavrshava :d

Interesantno je da je teshko preci igru bez korishcenja svih moci i raznih vozila. Josh jedna jako fina stvar je shto stalno moze da se kombinuje oruzije - prvo se maskirash, pa kad te provale ukljuchish onaj surovi skin i neko od svojih oruzija pa ih malo nachnesh, kad te skoro ubiju pobegnesh, ukradesh tenk/helish i odvalish ih i tako dalje. Ima dosta finih kombinacija. Meni se najvishe svidja airjacking sa fist whipom, u opshtoj frci ume dobro da te izvuche iz govana.

Sve u svemu, chekam produzetak.

Igra je bruka dobra!!!
Sve sto je bilo po trejlerima od gameplay mogucnosti, ima u igri, grafika nista posebno, ali ne smeta, i ne kvari mi utisak...oni sporedni eventi donose vise zabave od same price... :)

Uglavnom, super zabavna igra...

Meni je isto dobra djuska, onog trenutka kad dobijes "glide" power sve postaje mnogo zabavnije :).
Posle brze trcanje, vece skakanje, kako napreduje igra to je zabavnija.

Po meni najbolji opis ove igre je odradio Gametrailers:

http://www.gametrailers.com/video/review-prototype/51505

Sve shto su rekli je tachno. E sad, shto se nekim ljudima ne svidja, to je stvar ukusa. Mislim da nema nekog smisla pisati u ovoj temi "e kako sam kul, skinuo sam igru, instalirao, pogledao i obrisao".

instalirao je nedavno i igra mi se bas dopada.....nego,cesto mi se desava,i sada sam zbog toga zaboo na jednom mestu....tipa kada pocne ingame cinematic i da ga skipujem,onda se loading screen protegne u vecnost i onda radi samo alt+f4.jel zna neko u cemu je problem?

*evo sada sam pokusavao,kad god loadujem igru,sve je ok.....prihvatim glavnu misiju,trebam da dodjem do stana ex likushe,kliknem da udje i zabode load screen....onda isqliram to,pokusam neku bonus misiju da uradim isto zabode...bukvalno ne mogu da se pomerim dalje od ovog checkpointa....

Poslednja izmena:
Po meni najbolji opis ove igre je odradio Gametrailers:

http://www.gametrailers.com/video/review-prototype/51505

Sve shto su rekli je tachno. E sad, shto se nekim ljudima ne svidja, to je stvar ukusa. Mislim da nema nekog smisla pisati u ovoj temi "e kako sam kul, skinuo sam igru, instalirao, pogledao i obrisao".

Ima smisla, da bi ljudi znali da je treš. Toliko boljih sandbox igara ima da je to strašno. A sandbox sa supermoćima, pa Crackdown je jedno 10x bolji i 30x zarazniji!

Juce je probao, odigrao bukvalno 5 min...uzas...cak je i onaj crni Jericho bez jump komande bio za nijansu bolji...Odmah sam uninstall.

...zasto nema 1360x768 rezolucije u ovoj igri ???

Zasto bi trebalo da je bude?

To je valjda native rezolucija njegovog 40" televizora.

kul je igra, samo malo smeta kamera a i AI ume da smori, al' da se zanemariti :)

yep,upravo je predjoh....
+interesantna igra,prica puna detalja,dosta kombinacija powera i prilicno brutalna igra,~10h+ igranja
-texture vriste za poligonima,ume da opadne fps na momente,prica me i nije nesto odusevila,gradu nedostaje raznovrsnost pocev od ljudi na ulici do fucken 4 ista automobila koji se nalaze u gradu(nije retko da se na ogromnoj raskrsnici vide samo 20ak taxija),ai nije nista specijalno,repetativni neprijatelji

....mozda sam propustio nesto

u svakom slucaju igra vredna igranja,sve u svemu pozitivan utisak

Iju boze mili, posle godinu dana uzmem da instaliram nesto novo i ocima neverujem kakva smeca od igara ljudi prave i izdaju. Aj kontam hulk i spidermen na ovaj fazon pa i da igraju deca do 10 god, ali kako ovo dati detetu!!!

Iju boze mili, posle godinu dana uzmem da instaliram nesto novo i ocima neverujem kakva smeca od igara ljudi prave i izdaju. Aj kontam hulk i spidermen na ovaj fazon pa i da igraju deca do 10 god, ali kako ovo dati detetu!!!

Nije valjda toliko lose...
A mene mrzi i da instaliram.
Znaci da ne trosim procesorske i hdd resurse za instalaciju :D ?

Ova igra je po mishljenu raje koja postuje po nekim US game forumima apsolutni hit i jednom recju fenomenalna :D.

Mislim da to dovoljno govori o kakvoj se igri radi...

P.S. Ljudi su odusevljeni sto je u pitanju trilogija, toliko je dobra :p

Poslednja izmena:
Kao prvo, igra je bolja od mnogih koje su u poslednje vreme izlazile. Kao drugo, svi gledaju grafiku, niko ne gleda gameplay (shto mi nije jasno jer se stalno svi zale kako je grafika dobra u PC igrama a gameplay ochaj). Kao trece, ko je probao ovu igru 5 minuta, taj nije ni mogao da skapira chega sve ima u igri.

Mozda ova igra nije svima po ukusu, ali daleko od toga da zasluzuje takvo pljuvanje kao u ovom topicu.

potpuno se slazem. po meni grafika i jeste najlosija strana igre, ali kad se malo zadubite u igranje igra uopste nije losa... meni se svidja.

Probao malo... šta znam. Grafika je stvarno ispod proseka za današnje pojmove, ali ono što me više nervira je to što nekako predmeti nemaju masu. Oni tenkovi i helikopteri lete kao da su od papira. Kontrole su mi isto malo čudnjikave i vidi se konzolaški sistem gde napad ide ka lock-ovanom neprijatelju umesto ka onome prema kojem sam okrenuo kameru mišem. Bilo mi je vrlo zbunjujuće u početku.

Ja sam odustao od igre, malo sam igao nije bila losa, ali kjasnije su misije mnogo glupe i dosadne, tipa moras da unistis 20 nekih detektora koji su po krovovima, sve na istu foru, a ono sa pretvaranjem u druge ljude je zanimljivo u pocetku, vozila su lose odradjena sto se tice upravljanja, mozda se nekome svidi i predje celu igru, ali meni je samo bila kratkotrajna zabava...

Ima li neko problem sa misijom

sa onim doktorom, Rad-, nešto, kad treba da ga odvezeš tenkom do nekih leševa, pa kad ih pregleda, okrene se da vidi šta je iza njega, e tad se igra smrzne i može samo Alt+F4. Uvek u istom trenutku se desi, probao tri puta. Se dešava nekome još?

Poslednja izmena:
probaj disable v-sync.meni je igra zabadala cesto,cim sam ovo iskljucio svi problemi su nestali....

Meni se licno igra svidela.. Na prvo igranje nisam bio nesto odusevljen ali sto sam je duze igrao bila je sve bolja i bolja..
Nova i sveza ideja po meni..

Nazad
Vrh Dno