Šta je novo?

Prototype 2

Igra je dobra mada su sve igrice ove firme prepoznatljive da ne kazem slicne ...nakon ove suse najzad navalica igara..ili ako nema kise dobro je i grad da padne!!

Predjoh danas igru i jako sam zadovoljan nastavkom, ispunio je moja ocekivanja, sjajne borbe, raznovrstan nacin ubijanja protivnika. BTW, ne znam da li je to do moje verzije, ali meni igra radi prilicno tecno ali fps nikako ne prelazi 30FPSa,v sync mi je uvek ugasen, jel to do porta ili sta? Nemoguce je da igra radi na ispod 30fpsa a da sve radi jako jako glatko (1680, medium).

Poslednja izmena:
Malopre sam i ja završio, igra je dobra, gotovo identična kopija originala, ali to je samo plus što se mene tiče. Nadam se novim misijama putem DLC.

I dalje ima problema sa padom performansi i neiskorišćenošću resursa, FPS padne i na 11, uprkos drugom lečenju. Dešava se posle dužeg držanja igre u alt-tab stanju u taskbaru. Kada nema te pojave, igra radi na 30+ FPS.

Zato što igra ima memory leak i alt+tab ponovo oslobađa resurse.

Ja sam morao na svakih 10-20 minuta da alt-tabujem inače puca igra u najavi. A još bizarnije je to što da l' stavio sve na max ili sve na minimum, fps mi je bio oko 25. Naravno, guglao sam dosta oko navedenih problema i shvatio da ima brdo ljudi sa sličnim problemima. E sad, tim koji je pravio igru je raspušten, te je neki drugi tim radio port i šanse za neki patch su veoma male.

Kako memory leak snižava radne frekvencije grafičke karte na sub-idle nivo?

To je još jedan problem koji ovaj port ima. :)

Uzmi i guglaj ''Prototype 2 lag'' i slično, pa ćeš videti šta sve ljudi prijavljuju (oni sa original i narodnom verzijom).

Poslednja izmena:
Meni se taj problem javljao tek posle dobrih 2 sata igranja, a imam x64 Sedmicu i samo 2GB-a RAM-a. Alt+Tab pomaze, ali mi je restart igre bilo bolje resenje. Po meni, za port je odlicno optimizovana. Kakvih sve portova ima...

Jako zabavna igra. Presao sam je sa svim dodatnim misijama, jedino nisam mogao max lvl da stignem. :)

Predlozene konfiguracije za igranje http://www.pcgamer.com/2012/08/14/dishonored-system-requirements-revealed-render-murderous-masquerades-on-4gb-ram/ Lepa vest je sto je minimum 4 GB ram-a. Moze biti da su ljudi pravili igru pretezno za 64-bitne sisteme. Ovo je lepa vest za nas koji imaju vise od 4 GB ram-a, ali losa za ljude koji se igraju na 32-bitnom sistemu sa 2 GB ram-a :S Malo je glupo sto igra nije ni DX-10 kompatibilna a vec trazi 4 GB mada mislim da smo svi navikli na losi optimizaciju...

Nazad
Vrh Dno