Šta je novo?

protok counter

Matador

Čuven
Učlanjen(a)
17.01.2001
Poena
619
Koji sw preporucujete ya mjerenje protoka download/upload ya potrebe ADSLa?

Net Limiter. Trenutna verzija je 1.30

zar DU Meter nece obaviti isti posao? 🙂

Ajd u DUmetru vidi koliko ti koja aplikacija pojedinacno vuce BW i ogranici svakoj aplikaciji DL/UL speed 😀

Poslednja izmena:
Ajd ako neko ima iskustva, neka mi kaze sta se desava posto ja gubim zivce :wall: !
Net Limiter, naravno 1.30. Sve lepo radi do trenutka kada ga otvorim i kliknem na stats. Onda se blokira i nema pomoci. Ide ono cuveno "end now" i "don't send". Onda ga upalim ponovo i radi prikazuje brzinu, ogranicenja ali kad opet kliknem na stats opet se blokira i opet ispocetka!
Nekada radi bez problema, gledam statistike svake aplikacije, bacam se sa opcije na opciju i sve je ok. I tako nekoliko puta {sve zavisi} pa se opet blokira???
Jos jedna stvar. Kada resetujem masinu i kada otvorim NL i kliknem na stats {koliko li sam puta ovo napisao?} odmah se blokira. Ali ako se prvo konektujem pa onda kliknem na stats {opet 😀 } radi?!?
Ima li neko {ne daj Boze} slicnih problema? :bottle:

EDIT: DU Metar LAZE I KRADE!!!

Poslednja izmena:
I ja imam identican problem, jedino me reinstalacija wina spasila ( image, 10min posla). Aj ako je neko ovo resio nek se javi.

Ma jok, bre nema nedelju dana kako sam radio reinstal i to od nule, pravio novi ghost, tad me zezo ZA. Pa nemam zivaca, majke mi da za svaki program koji ne radi kako treba reinstaliram win.
Mozda neko IPAK zna?

Prilicno je verovatno za vam "ono" ne radi kako treba pa izaziva pucanje programa

Walker je napisao(la):
Prilicno je verovatno za vam "ono" ne radi kako treba pa izaziva pucanje programa
Ne verujem da je ONO!

@Kato> Jel si menjao ONO posle image-a ili si stavio isti TAJ? 😀

@Walker čovek nije rekao da ga zanim koliko koja aplikacija koristi Bandwith-a ili ograničavanje Download-a i Upload-a 😀

Ne znam, izgleda mi nekako skrnavo. U svakom slucaju cu ga skinuti i probati. Mrzim onaj floating window. Ali nemam bas izbora, zar ne?

Ali ja hocu stari dobri NL ( pro group - opa, mozda ima neke veze sa print/stats dugmetom :d ) :wall:

Ja koristim fantasticni DU Super Controler.

NetLimiter je dobar, stats radi bez problema.
Jedino shto pokazuje stats samo za Local, za Internet ne ?!

Nazad
Vrh Dno