Šta je novo?

Propala ELSA ???

Marsovac

Mlađi referent
VIP član
Učlanjen(a)
16.11.2001
Poena
630
Jel istina da je ELSA riknula il su to samo glasine ?
:(

Jeste, zasto nebi bila, sada se spominju potencijalni kupci Elsa-e, bas bedak...

Bas bedak :(

Pravili su kvalitetne graficke, jako dobre modeme, ISDN adaptere. Valjda ce ih neko otkupiti, stvarno bi bilo greota da nikada vise ne vidimo ni jedan product made by ELSA (sa 6godisnjom garancijom)

Ja dobih 5 godina za TA PCI.....ali nije to vazno nego gde sada da nadjem ISDN TA USB:(

Iako sam vlasnik Gladiac MX-a ipak treba malo da ih trziste disciplinuje, narocito te previsoke cene... :mad:

Kiwy je napisao(la):
Iako sam vlasnik Gladiac MX-a ipak treba malo da ih trziste disciplinuje, narocito te previsoke cene... :mad:

Al' ih je disciplinovalo ... "sad mu nije nista, ubio si ga k'o zeca ...".

Nije Elsa bila toliko skupa; ja kada sam uzeo kartu od njih, bili su jeftiniji i od asusa i od gw-a, herculesa i leadteka.

Nisi rekao da li si je uzeo u Nemackoj ili kod nas, jer je List tako drzao visoke cene Elsa karti da je to bila sramota.

Amon_Ra je napisao(la):
Nisi rekao da li si je uzeo u Nemackoj ili kod nas, jer je List tako drzao visoke cene Elsa karti da je to bila sramota.
very very true

Tacno, uzeta je "napolju". Elsini MX-evi su uvek bili 20-tak DM jeftiniji od konkurencije, a GTSovi tu negde (obicno je Asus V7700 Pure bio najpovoljniji).

E, sad, sto je Listic hvatao na ime, kvalitet i 5 godina garancije, to je druga prica - hteo sam da kazem da nije i sirom sveta Elsa bila jako skupa samo zato sto je List drao za Elsu.

PJ je napisao(la):
Ja dobih 5 godina za TA PCI.....
Pa kod nas su davali garanciju od 5 godina, ali koliko znam njihova garancija u svetu je 6 godina :)

pa lepo kazesh u svetu. ALi mi stvarno nikada nije bilo zao da dam koju marku vishe za bilo koji Elsin proizvod. Imam trenutno i graficku i modem

ali i u USA je mnogo skup u odnosu na ostale

Nazad
Vrh Dno