Šta je novo?

Prompt problem..

• Začetnik teme Začetnik teme Swiper
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Swiper

Čuven
Učlanjen(a)
05.03.2002
Poena
785
Radim nesto u C-u i kada kompajliram i pokrenem prompt se pokrene za delic sekunde i ugasi.. Kako da to resim?! Tako je i za jos neke stvari koje se pokrecu u promptu... Znam da sam to resavao na nekim stvarima tako sto odchekiram "close on exit" ili tako nekako, ne znam sta je tacno pisalo ali ovo ne mogu na taj nacin da resim...

Pokreni ga iz TC-a sa shift-enter (treba da imaš noclose PIF u Windows direktorijumu)

Možeš da otvoriš prvo konzolu sa cmd pa odatle da pustiš program.

A možeš i na kraju programa samo da staviš getch(); - da program čeka da pritisneš dugme da bi završio sa izvršavanjem.

ne znam zasto ali nista mi nije pomoglo.. Sta je to noclose PIF? Pocetnik sam u ovome, tako da..

Swiper je napisao(la):
ne znam zasto ali nista mi nije pomoglo.. Sta je to noclose PIF? Pocetnik sam u ovome, tako da..
To je PIF fajl koji instalira Total Commander. Evi ti ga u attachmentu, samo raspakuj u Windows direktorijum.

Prilozi

Swiper je napisao(la):

Na kraju main() funkcije staviš getch() (i uključiš <conio.h>) i program ne čeka da pritisneš dugme?

Nazad
Vrh Dno