Šta je novo?

Promene boja u toku igranja

nestolex

Cenjen
Učlanjen(a)
17.08.2010
Poena
195
Moja oprema  
CPU & Cooler
AMD Ryzen7 5800X3D + LC Power CC-120
Matična ploča
ASUS TUF B550 Gaming - Plus
RAM
2x16Gb Kingston HyperX 3200Mhz CL16 DDR4
GPU
AMD Radeon Dual RX 6700XT, 12Gb, 192bit
Storage
V-Nand SSD M.2 970 Evo Plus 3.0 250Gb + SSD M.2 Adata Legend 1Tb 1200TBW 4.0 + WD Blue 1Tb + WD Blue 1Tb
Zvuk
SONICGEAR SPACE 3 Maroon 2.1 Bluetooth
PSU
FSP Hammer 600W
Kućište
CoolerMaster MB-511
Monitor
GIGABYTE 32" VA G32QC A-EK, 165Hz, 2560x1440
Miš & tastatura
Miš - Logitech G402 Hyperion Fury + Tastatura - MS Gaming ELITE C330
Ostale periferije
Podrum vina
Mobilni telefon
Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G
Pametni uređaji
Xiaomi Watch S1 Active
Pristup internetu
  1. Optički internet
  2. Mobilni internet
Prilikom igranja meni drage igrice WoT dešava se da posle nekoliko mapa sve odjednom pocrveni: nebo je crveno, trava takođe...međutim drveće zadržava svoju zelenu boju. Zaboravio sam da uradim prntscrn pa da postavim slike da vidite kako to izgleda, ali stvarno je "krvavo" i malo deprimirujuće. Grafička je iz potpisa ( MSI RX1950Pro, 512mb, 256bit,DDR3). Da niije samo pred riknjavom, pa da se ubijem kao siroče?

:)

Šta bi mogao da bude problem?

P.S.
Temperatura ne prelazi 50 stepeni

P.P.S
Kada restartujem igricu, sve radi normalno jedno 5-6 partija i onda ...cvrc...opet pocrveni

Poslednja izmena:
Prvo probaj da ocistis prasinu sa kulera graficke i procesora ako to do sad nisi vec uradio.Meni je pre dve godine kada sam igrao igricu Overlord slicno desavalo i mislio sam da je graficka ali na kraju sam ocistio prasinu sa colera procesora koja se bas dosta natalozila i sve je posle radilo bez greske.Moguce je da ti graficka riknjava ali probaj neke starije ili novije drajvere da instaliras(ne znam koje imas)!

To se meni desavalo na starom kompjuteru, i problem nije bio do graficke vec do starog 19" CRT monitora.. Isti je hteo da se popravi u pocetku blagim a kasnije jacim ljupanjem sa desne strane ili odozgo cheers: Nekazu za dzabe nasi stari, kad nemaju da ti kupe igracku, opale 2 samara da netrazis vise i kazu batina iz raja izasla.. :smackbum: :S:

Poslednja izmena:
Što se tiče drajvera za grafičku, imam one najnovije, tačnije prilikom update windows-a skinuti su najnoviji drajveri za istu.Prašinu sam očistio pre nekoliko dana, ne samo sa grafe već i iz celog kompa. Monitor je LG Flatron wide 19" L194WT-SF relativno novije proizvodnje, tako da me sad čudi podatak da je greška možda do njega...ali ajde....Možda bih mogao da probam da nakačim monitor na drugi DVI izlaz, pošto ih ona ima 2, pa da vidim onda hoće li biti nekih promena.

Kažem...slika pocrveni, ja odigram tu mapu, odigram još 2-3 mape u tim uslovima, a kada restartujem igricu sve je ok jedno 5-6 partija pa sve nanovo....

tačnije prilikom update windows-a skinuti su najnoviji drajveri

WoT je tokom bete pravio te probleme svima stim sto je bila poruka na ekranu nesto kao "not enough memory" pa su to posle resili. Tebi se crvana boja u WoTu javlja zato sto nemas dobre drajvere tj. to je softverski problem i nema veze sa monitorom. ATI/AMD ne pravi vise drajvere za tvoju karticu pa je moja preporuka da je zamenis novijom.

Nazad
Vrh Dno