Šta je novo?

Promena provajdera

Fidel

Slavan
Učlanjen(a)
26.09.2006
Poena
330
Doslo vreme da promenim provider-a. Ima puno razloga.Treba da se odlucim izmedju Verata i Telekoma. Sta god da odlucim, verovatno cu pogresiti ali da cujem i vase misljenje, u sto vecem broju.

Interesuje me da li je tacno da Verat ne filtrira P2P.Tako pise na njihovom sajtu i to su, naravno, potvrdili u korisnickom servisu. Kako to stvarno izgleda, P2P kod Verata? Isto pitanje i za Telekom.

ja koliko sam primetio, ne filtrira...
ako se dobro secam: Neobee seku ko blesavi, Beocity takodje, Beotel pomalo, Eunet se jedva primecuje... za ostale ne znam...

Raspitaj se i kakvo je stanje na tvojoj centrali, jer se može desiti da izgubiš port u tom prebacivanju pa da onda moraš da čekaš.

Raspitaj se i kakvo je stanje na tvojoj centrali, jer se može desiti da izgubiš port u tom prebacivanju pa da onda moraš da čekaš.

Mogu da cekam. Cekanje moze biti 24 casa ili nekoliko meseci ali nije mi bas to najvaznije. Ako ja pojurim nekog u Telekomu onda sledi 1-7 dana cekanja. U pitanju je Krunski venac. Osnovna stvar zbog koje se jos uvek lomim je: Verat ima svoj link prema inostranstvu, ima bolje cene - 1 mesec 1286, 5 x 1286 + 1 mesec gratis, 10 x 1286 + 2 meseca gratis -, bezuslovni gratis setup, mozda stvarno ne filtrira P2P a s druge strane Telekom je vlasnik svega, sto mozda potire razlike u ceni, ali pitanje je kad ce se uhodati. I pitanje je da li / kad ce Verat posustati u takmicenju sa Telekomom.

Poslednja izmena:
Beocity filtrira danju a noću manje...mada filtriraju oni stalno. Čujem da Yubc nije loš,Sezam. Ja sam na beocity ju i strašno me nerviraju. Izgleda da ću uskoro biti cable-ovac. :mad:

Nazad
Vrh Dno