Šta je novo?

Promena Broja?

djsp

Čuven
Učlanjen(a)
07.04.2002
Poena
650
Danas mi je stiglo obavestenje iz telecoma da ce mi u roku od 8 dana promeniti broj 58x-xxx u 358x-xxx znaci dodaju 3 ispred broja inace rakovica je u pitanju da li to znaci da ce biti digitalna centrala i koje cu pogodnosti imati u vezi neta inace na beotel se kacim izmedju 33.6 i 41.6?
Hvala svima koji nesto znaju o ovome!!! cheers

Za 3 ne znam, meni su na Vracaru promenili broj iz 4XXXXXX u 2XXXXXX i sad sam na digitalnoj centrali (D)
Connected at 53,333 bps :boom:

Imaces digitalnu centralu, uzivaj...

Djsp da li ti je prosek ovogodisnjih racuna za telefon veci od 1500-2000 dinara?

Hvala na odgovorima pa trosim do 1600 din!Cudi me rakovica da dobije u stvari ja dig. broj posto je jako stara centrala ali izgleda zbog tel racuna.
Da li cu imati bolji net vise od 36-41kbps??Hvala jos jednom na odgovorima!!!!! cheers

djsp je napisao(la):
Da li cu imati bolji net vise od 36-41kbps??Hvala jos jednom na odgovorima!!!!! cheers
Ako je suditi po ostalim novim digitalnim cebtralama imaces kacenje izmedju 52 i 53 kb/s i download oko 5kb/s ili preko 6kb/s preko boljih provajdera.

@Calibra 4WD
Pretpostavljam da se raspitujes za cenu telefonskih racuna, zbog toga sto postoji prica da se pretplatnici sa vecim telefonskim racunima prebacuju na digitalne centrale.
Po mojim saznjanjima to je tacno, mi smo, kao porodica, malo veci potrosaci (oko 3000 din.) :mrgreen: i mislim da smo jedini u ulazu dobili novi broj. Broj je zamenjen i mojim prijateljima koji su takodje u ovoj grupi i u istom kraju. Konacno, jedan nasa komsinica, je procitala u novinama da je uvedena nova "Alkatelova" centrala sa 6000 brojeva i da su prioritet dobili veci potrosaci. Npr. moj komsija koji je dvojnik je ostao dvojnik :( , zato sto trose po 100 din. mesecno.

Da bas iz tog razolga se raspitujem,mada ja prelazim na ISDN posto ove godine
imam prosek racuna oko 1000dindzi pa me nisu promenili

Charlotte York je napisao(la):
@Calibra 4WD
Pretpostavljam da se raspitujes za cenu telefonskih racuna, zbog toga sto postoji prica da se pretplatnici sa vecim telefonskim racunima prebacuju na digitalne centrale.
Po mojim saznjanjima to je tacno, mi smo, kao porodica, malo veci potrosaci (oko 3000 din.) :mrgreen: i mislim da smo jedini u ulazu dobili novi broj. Broj je zamenjen i mojim prijateljima koji su takodje u ovoj grupi i u istom kraju. Konacno, jedan nasa komsinica, je procitala u novinama da je uvedena nova "Alkatelova" centrala sa 6000 brojeva i da su prioritet dobili veci potrosaci. Npr. moj komsija koji je dvojnik je ostao dvojnik :( , zato sto trose po 100 din. mesecno.
ne znam samo sto mene onda na dorcolu zaobilaze,a i moju ulicu
racuni su mi oko 4-5k uvek..

Mom ortaku na kanarevom isto broj 58x-xxx menjaju u 358x-xxx a mislim da nije u zivotu imao racun veci od 300din tako da definitivno nije pravilo.

hahahah koje price.....
ne menjaju se centrale zato sto neko vise price vec se ide nekim redom.A taj red zavisi od toga gde je vasa veza u analognoj centrali.Jednostavno receno prevezuju se linije.svi ce te doci na red...
ps meni je centrala zamenjena u praznom stanu,u kom niko ne prica vec osam meseci,a pre toga zivela baba sa racunom od 100 din

E znaci kad citam ovo jedem se.Pre 10-ak dana bili su "neki ljudi" iz ptt-a koji su "spaljivali staru centralu" i valjda dovodili kablove do nase zgrade .. e sad ovo pod znacima navoda su komsijske reci :)

Inace u pitanju je Bulevar Revolucije

Ja sam dobio info da ce do kraja 2005te ceo BG biti na digitalnoj centrali. Mene samo zanima kad ce to biti i meni... uveli su tu dvojku ispred broja zgradi 10m od mene a meni nista :x

omnik je napisao(la):
Ja sam dobio info da ce do kraja 2005te ceo BG biti na digitalnoj centrali. Mene samo zanima kad ce to biti i meni... uveli su tu dvojku ispred broja zgradi 10m od mene a meni nista :x

Gde si na Bulbulderu?

Najzad danas su mi promenili broj tel i stvarno se kacim na 52 kbps a protok oko 5,2>Pozdrav svima i zelim i vama digitalnu centralu!!! cheers

Nazad
Vrh Dno