Šta je novo?

Prolupao Samsung Galaxy S4 kod hard reset-a!

neci

Slavan
Učlanjen(a)
16.12.2004
Poena
309
Rekli su mi da je ovo dobra kopija (verovatno kineska) Samsunga S4. Verujem, jer je bio relativno brz i sasvim ok, sa dobrim brojem aplikacija koje sam stavila. Nisam nikakav strucnjak, ali sam na ovom S4 vec dva puta radila HARD reset (ne vracanje na fabricko nego bas hard reset sa "dugmicima", za vreme koliko ga imam i sasvim se ok ponasao posle toga. Kad sam poslednji put pokusala da uradim isti postupak sve je radio kao i proslih puta, jedino posle "erasing..." se pojavi mali Android ikonica u lezecem polozaju a iz stomaka mu izlazi crveni znak upozorenja. E bas tako, slikovito! :) i onda stoji, stoji, stoji.. pa se opet, posle nekog vremena restartuje, pa erasing.... i opat isti Coveculjak... I tako moze u nedogled... Sta se desilo, sta sam uradila i ako postoji resenje za ponovnu instalaciju sistema, uputite me ka detaljnom postu. Ja sam se vec oprostila od tog telefona, ali mi se probudila zelja da ga stavim na noge! :) Hvala unapred na svim savetima! Pozdrav

Rekli su mi da je ovo dobra kopija (verovatno kineska) Samsunga S4.
Nisu te slagali.
Hoću reći, za kopiju je dovoljno izgurao.
Od sada imaš nauk da se kopije ne isplate.
I sa originalnim telefonima ima dovoljan procenat problema a kopije su tek posebna priča.

Možda neko ima rešenje kako da ga povratiš iz bootloop-a pa sačekaj, ali ne nadaj se preterano.

Nisu te slagali.
Hoću reći, za kopiju je dovoljno izgurao.
Od sada imaš nauk da se kopije ne isplate.
I sa originalnim telefonima ima dovoljan procenat problema a kopije su tek posebna priča.

Možda neko ima rešenje kako da ga povratiš iz bootloop-a pa sačekaj, ali ne nadaj se preterano.

Hvala ti svakako :) Ma ne bih ga ja ni kupila :), bio je poklon.. a poklonu se u zube ne gleda....

Hard reset sa dugmicima? Koja kombinacija dugmica je upotrebljena? Mozda je telefon usao u neki recovery.

Hard reset sa dugmicima? Koja kombinacija dugmica je upotrebljena? Mozda je telefon usao u neki recovery.

Jeste, i uredno se pojavi Android system recoverz, gde izaberem wipe data/factory reset, pa zatim Yes - delete all user data, zatim ga formatira uredno (Wipping data... Formating data...formating cache...Data wipe complet) i onda je potrebno da potvrdim reboot system now. Potvrdim to, ali on pokaze "Erasing..." i posle toga "ležeći Android čovečuljak" sa otvorenim stomakom :) sa crvenim znakom upozorenja u trouglu! I to se ponavlja u nedogled... Eto, slikovitije ne može :) Hvala

Nazad
Vrh Dno