Šta je novo?

Prolink GF3 Ti 200?

Man at arms

Čuven
Učlanjen(a)
20.01.2002
Poena
619
Posle monitora sledi dostojna kartica :>

Znaci zanima me kakve performanse ova kartice postize u poredjenju sa Gainward, ASUS, MSI itd..

kvalitet znaci iskljucivo za vrlo zahtevne igre i po neki graficki program.

Ako je neko poseduje nek napise po neki koristan savet ili ako je neko cuo nesto o pomenutoj grafickoj.

Mislim cena je ok (199 eura)

Javljajte se!!!

update: zaboravi da napisem koji proc i plocu korsitim, Athlon 1200mhz, ASUS A7V 133 C

CAREEEE !!!!!

Sada ce mali CAR da vam kaze kakva je to karta.A ako slusate njegove savete,preporucio bih vam da prvo,za svaki slucaj nabavite protiv-pozarni aparat i skinete onu zicu sa osiguraca.:D :D

A sad ozbiljno:

Karta je odlicna.Rame uz rame sa vrhunskim proizvodjacima.Ono sto je najbitnije,karta ima izuzetno dobar 2D,cak i u najvisim rezolucijama.Dobro se OC.Varijanta sa 64MB ide na 220/540,bez dodatnog hladjenja.Sve u svemu ,odlican izbor.

PS.Cena ti je mnogo losa.Mozes proci dosta jeftinije

Re: CAREEEE !!!!!

simpson H je napisao(la):
PS.Cena ti je mnogo losa.Mozes proci dosta jeftinije

GDE? NEbi da budem napadan, ali GDE? :)

Ocu sebi jedan primerak...

Covece Ti200 je 200 eura A MOJA Asus koju prodajem i to De Lux je 250 a niko nece:) [ovo je nepravda](ala kalimero)

Re: Re: CAREEEE !!!!!

omnik je napisao(la):
GDE? NEbi da budem napadan, ali GDE? :)

Ocu sebi jedan primerak...
Postovani moderatoru

Nisam siguran da si u toku, zbivanja na forumu ali za takve stvari valjda i postoji "forum za moderatore".Ovde vec neko vreme vladaju "sile mraka, bezumlja i haosa"(RTS1,1993-2000),pa je na volseban nacin doslo do brisanja vise desetina postova ,koji su proglaseni kao komercijalizacija,na nacin kako je samo radila Spanska Inkvizicija.Posto ce i ovo najverovatnije biti obrisano,a i moja malenkost, banovana sa ovog,inace po svemu izuzetnog foruma,red je da i tebi izadjem u susret(kao sto sam to mnogima ovde vise puta cinio).

"FIRMA" koja prodaje Prolink GF3Ti200 sa 128MB DDR i TV out-om,u ambalazi sa svim porebnim softverom i kablovima,ima i godinu dana garancije,nalazi se u NS i zove se "STUDENT"(izgleda da je ipak on zapalio zito,ili kukolj).
Tel.063/549-951 ,radno vreme NON-STOP a dolazi u BG cesto

Pozdrav

Re: Re: Re: CAREEEE !!!!!

Postovani moderatoru

Nisam siguran da si u toku, zbivanja na forumu ali za takve stvari valjda i postoji "forum za moderatore".Ovde vec neko vreme vladaju "sile mraka, bezumlja i haosa"(RTS1,1993-2000),pa je na volseban nacin doslo do brisanja vise desetina postova ,koji su proglaseni kao komercijalizacija,na nacin kako je samo radila Spanska Inkvizicija.

Pozdrav

Prvo,JA sam ta sila mraka bezumlja i haosa.Ja sam brisao postove.To sto se tebi ne svidja cela prica,ne mora da znaci da mozes da prozivas brisanje postova u svakom svom postu i da govoris kako si ti jadan mali prodavac kome je neka velika 'vlast' oduzela pravo da prodaje.Vama je oduzeto to pravo,jer ste se pravili ludi i niste postovali pravila.Opcija vam postoji,Peci napisite mail,pa se dogovorite oko oglasavanja.Ako vas to mrzi,vas problem.

Man at arms - zapamti ovo - SVE kartice gf3 napravljene od strane brend proizvodjaca su ISTE, narocito u 1024 i nemoj da se opterecujes nepotrebno....razlike nastaju ako hoces da OC jer se neke bolje a neke losije "nasviravaju":)

:wave;

Re: Re: Re: Re: CAREEEE !!!!!

nesharm je napisao(la):
Prvo,JA sam ta sila mraka bezumlja i haosa.Ja sam brisao postove.To sto se tebi ne svidja cela prica,ne mora da znaci da mozes da prozivas brisanje postova u svakom svom postu i da govoris kako si ti jadan mali prodavac kome je neka velika 'vlast' oduzela pravo da prodaje.Vama je oduzeto to pravo,jer ste se pravili ludi i niste postovali pravila.Opcija vam postoji,Peci napisite mail,pa se dogovorite oko oglasavanja.Ako vas to mrzi,vas problem.
Verujem da si ti ta "sila",na tebe mi i ilici.Samo mi se nesvidja sto se ponasas kao desetar u vojsci.Imas mrvicu vlasti a koristis je maximalno.Drugo, jadan je onaj koji se ponasa tako,a ne ja.Nisam ni mali,imam blizu 120Kg.A da se zalim Peci,tek to necu.Ima covek verovatno vaznijeg posla nego da se bavi takvim stvarima.Za takve stvari je ocigledno nadlezna ,vas nekolicina,najsitnijih i najbeznacajnijih moderatora jer oni ozbiljniji i iskusniji,a ako hoces i pametniji,se ne upustaju u takve rabote.
I nemoj molim te vise da mi objasnjavas,kako ti je savest i odgovornost najveca vrlina.Objasnjavaj to clanovima foruma, koje uskratis da dodju do dobrog parceta hardvera,za male pare.
I na kraju jos samo da ti kazem,ni trgovac(hardverom)nisam.To radim vise iz hobija,jer sam se zapalio pod stare dane.To znaju svi oni koji me poznaju medju njima i neke tvoje kolege.Ja cu oglase postavljati i dalje ,jer ne smatram da je komercijalizacija kada nudim npr. nov SONY rezac 24x za 75€,a ti radi svoj posao najbolje sto znas.

Pozdrav

Re: Re: Re: Re: Re: CAREEEE !!!!!

Verujem da si ti ta "sila",na tebe mi i ilici.Samo mi se nesvidja sto se ponasas kao desetar u vojsci.Imas mrvicu vlasti a koristis je maximalno.Drugo, jadan je onaj koji se ponasa tako,a ne ja.Nisam ni mali,imam blizu 120Kg.A da se zalim Peci,tek to necu.Ima covek verovatno vaznijeg posla nego da se bavi takvim stvarima.Za takve stvari je ocigledno nadlezna ,vas nekolicina,najsitnijih i najbeznacajnijih moderatora jer oni ozbiljniji i iskusniji,a ako hoces i pametniji,se ne upustaju u takve rabote.
.....
Pozdrav

Nisam hteo da se mesam u ovo i time povecavam "buku" ali samo da ti kazem da gresis ovde. O brisanju komercijalnih thread-ova iz 'malih oglasa' se povela rasprava i svi su se slozili da ti thread-ovi treba da budu obrisani ukljucujuci i Pecu. Znaci nesharm je samo bio izvrsilac i nema razloga da svoj protest usmeravas samo na njegovu adresu. Jos samo da kazem da ni ti ni student niste bili glavni povod za takvu odluku vec se pojavilo desetak novih ljudi, ili ne znam ni ja koliko, koji su poceli da stavljaju komercijalne oglase bez ikakvog obaziranja na ono sto pise u sticky thread-u. Uglavnom, odjednom su komercijalni oglasi krenuli da nicu na sve strane i da se soba polako pretvara u yu.oglase i pc berzu. Iako sam ja u pocetku bio protiv toga da se brisu studentovi thread-ovi (onda kad je broz protestvovao), video sam da ce stvar vrlo brzo da se otme kontroli i da je "seca" neminovna, a kad je vec tako onda su brisani svi, a ne samo studentovi oglasi. Naravno bilo je gresaka (poput zatvaranja threada o nabavci memorije - ovo je moje misljenje)i bice ih verovatno ali sta je tu je. Pretpostavljam da lJudi koji su izazvali sve ovo verovatno nisu ni svesni toga posto ni ne posecuju forum osim da ostave oglas.

Man at arms je napisao(la):
Znaci da uzimam?

Kako se graficka ponasa u 1024x768?

po meni je ASUS bolja kartica (kvalitet slike, OC itd.). A mislim i da manje koshta. pozdrav

Man at arms je napisao(la):
Posle monitora sledi dostojna kartica :>

Znaci zanima me kakve performanse ova kartice postize u poredjenju sa Gainward, ASUS, MSI itd..

kvalitet znaci iskljucivo za vrlo zahtevne igre i po neki graficki program.

Ako je neko poseduje nek napise po neki koristan savet ili ako je neko cuo nesto o pomenutoj grafickoj.

Mislim cena je ok (199 eura)

Javljajte se!!!

update: zaboravi da napisem koji proc i plocu korsitim, Athlon 1200mhz, ASUS A7V 133 C

Ja cuo nesto o tom'! :p
Salim se, evo i "mali" CAR da se javne, kao vlasnik doticne...
Reci cu ti neke utiske, a kad trazis kao poredjenje sa ovim navedenim, evo ti ovako:
1. Odlican kvalitet slike - ali stvarno odlican... 2D, 3D, stvarno ima fenomenalnu sliku (i tu sam prilicno merodavan, s obzirom da sam na Prolinka naskocio sa TNT2 Ultre, i to "made by" Diamond, a zna se sta to znaci. A kao poredjenje... pa, mislim da ima mozda i najbolju sliku od ovih tvojih gorenavedenih Ti200 modela - bez zezanja!
2. Paket opreme :D - 3 CD-a (jedan sa drajverima-21.83, Ulead Video Studio-ne'm pojma zasta ce mu to, kad nije VIVO, kao i CD WinDVD), ima TV-out, pa u kutiji stize i kabl za kompozitni i kabl za S-video out i naravno, opsirno (od cirka 12 strana :D ) uputstvo. Tu je dosta losiji od ostalih takmaca + veliki minus sto nema nijedne igre u paketu... jes' da je namerno to uradjeno da bi sama karta bila sto jeftinija i jes' da bi to bila neka matora (verovatno i smor) igra... ali ipak... Eh, i jos jedan mali minus - kada se otvori ona kutija, unutra malo smrducka :D:D:D
3. Overclock - ono sto te verovatno najvise interesuje (znam da je sa mnom to slucaj)... Hmmm, pa... nije lose - 210/535 "rock-solid", malo ga **** core, 'oce on i na 220, ali onda memorija mora malo nize. Ne znam, ovo su tebi mozda i dobri rezultati (meni su niski :p ). U svakom slucaju, na ovom polju je bolja od Microstara, tu je sa ASUS-om (ako on ide na 220/500, onda i bolja), a Gainward... pa ne znam, Broz ima tu kartu i on je nesto sumanuto stavio za core (nekih 245), ali mu memorija landara (mozda 500, eventualno 515, ne znam zasto tako malo... najbolje da ti on to kaze, vidim da se javlja :wave; )

To ti je to, za kraj generalne specifikacije: 64 MB DDR, memorija od 4 ns EtronTech, TV-out, hladnjaci na memoriji, solidan paket opreme, solidan O/C, narandzaste boje (jebi ga, mora se misli i na izgled).
Samo mala napomena: Studentov Prolink (onaj sa 128 MB) se slabije klokuje, sto je i normalno s tolikom kolicinom memorije...

intel je napisao(la):
po meni je ASUS bolja kartica (kvalitet slike, OC itd.). A mislim i da manje koshta. pozdrav

Eh, pa da si sad spomenuo tvog ljubljenog :p Gainward-a, pa OK...
Gresis ovde, Prolink ima sigurno bolju sliku, a i za O/C su tu negde, plus sto ima TV-out... a tek tesko da kosta vise od ASUS-a...

Re: Re: Prolink GF3 Ti 200?

CAR je napisao(la):
To ti je to, za kraj generalne specifikacije: 64 MB DDR, memorija od 4 ns EtronTech, TV-out, hladnjaci na memoriji, solidan paket opreme, solidan O/C, narandzaste boje (jebi ga, mora se misli i na izgled).
Samo mala napomena: Studentov Prolink (onaj sa 128 MB) se slabije klokuje, sto je i normalno s tolikom kolicinom memorije...

U vezi ovoga, jedno laičko pitanje. Kakva je razlika u preformansama između modela sa 64 i 128 Mb?

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CAREEEE !!!!!

leksa je napisao(la):
Nisam hteo da se mesam u ovo i time povecavam "buku" ali samo da ti kazem da gresis ovde. O brisanju komercijalnih thread-ova iz 'malih oglasa' se povela rasprava i svi su se slozili da ti thread-ovi treba da budu obrisani ukljucujuci i Pecu. Znaci nesharm je samo bio izvrsilac i nema razloga da svoj protest usmeravas samo na njegovu adresu. Jos samo da kazem da ni ti ni student niste bili glavni povod za takvu odluku vec se pojavilo desetak novih ljudi, ili ne znam ni ja koliko, koji su poceli da stavljaju komercijalne oglase bez ikakvog obaziranja na ono sto pise u sticky thread-u. Uglavnom, odjednom su komercijalni oglasi krenuli da nicu na sve strane i da se soba polako pretvara u yu.oglase i pc berzu. Iako sam ja u pocetku bio protiv toga da se brisu studentovi thread-ovi (onda kad je broz protestvovao), video sam da ce stvar vrlo brzo da se otme kontroli i da je "seca" neminovna, a kad je vec tako onda su brisani svi, a ne samo studentovi oglasi. Naravno bilo je gresaka (poput zatvaranja threada o nabavci memorije - ovo je moje misljenje)i bice ih verovatno ali sta je tu je. Pretpostavljam da lJudi koji su izazvali sve ovo verovatno nisu ni svesni toga posto ni ne posecuju forum osim da ostave oglas.

Mislim da je Leksa sve rekao....dalje da ulazim u raspravu necu...stanje ostaje kakvo jeste i do daljneg se ne menja.

Re: Re: Re: Prolink GF3 Ti 200?

ivo.r je napisao(la):
U vezi ovoga, jedno laičko pitanje. Kakva je razlika u preformansama između modela sa 64 i 128 Mb?

Sto je to laicko pitanje? Bas je pitanje na mestu... generalno gledano, nema razlike. Odnosno, ti tu razliku neces primetiti, onako u svakodnevnom radu, osim ako se ne bavis ne znam ni ja vec cime, pa ce ti trebati tolika kolicina memorije. S druge strane, ako 'oces da pokazes ortaku kako ti imas dvaput (ili mozda cak cetiri puta) vise memorije na grafickoj od njega, onda je dobra stvar :D
Salim se, ali imas dosta testova na netu gde se bas porede 64 MB i 128 MB modeli, a ako se ne varam (a ne varam se), imas i jedan test bas ovde na Benchu (to je Chaintechov GF3 Ti200 Special Edition model)... zakljucak testa: brzinske razlike su minorne, i to samo u pojedinim testovima i visokim rezolucijama, koji mogu da osete visak memorije...

Re: Re: Re: CAREEEE !!!!!

Postovani moderatoru

Nisam siguran da si u toku, zbivanja na forumu ali za takve stvari valjda i postoji "forum za moderatore".Ovde vec neko vreme vladaju "sile mraka, bezumlja i haosa"(RTS1,1993-2000),pa je na volseban nacin doslo do brisanja vise desetina postova ,koji su proglaseni kao komercijalizacija,na nacin kako je samo radila Spanska Inkvizicija.Posto ce i ovo najverovatnije biti obrisano,a i moja malenkost, banovana sa ovog,inace po svemu izuzetnog foruma,red je da i tebi izadjem u susret(kao sto sam to mnogima ovde vise puta cinio).

"FIRMA" koja prodaje Prolink GF3Ti200 sa 128MB DDR i TV out-om,u ambalazi sa svim porebnim softverom i kablovima,ima i godinu dana garancije,nalazi se u NS i zove se "STUDENT"(izgleda da je ipak on zapalio zito,ili kukolj).
Tel.063/549-951 ,radno vreme NON-STOP a dolazi u BG cesto

Pozdrav

Liku, bolje ne bi ni ja srocio!

komentar malo oftopik al` ajde :)

Anonymous je napisao(la):
Liku, bolje ne bi ni ja srocio!

Kad ponovo pomislis da postujes ovako nesto-nemoj, prvo se udari po vugli necim tvrdim :) i uvideces da ne treba ovako ....

pozdrav i izvinjenje ostalima

Re: Re: Re: Re: Re: Re: CAREEEE !!!!!

leksa je napisao(la):

Mene zanima,KO to procenjuje sta je komercijalni oglas?I sta je komercijalni oglas?Koliko znam ,niko od registrovanih clanova nije postavio spisak hardvera,veci od 5-6 stavki.Po tom kriterijumu svaka konfiguracija u oglasu bi mogla da se podvede pod komercijalizaciju.Ako je u pitanju nov hardver,nigde nevideh da neko prodaje procesore,memorije,HDD-ove,floppy-je,kucista ...,tkz." robu za siroke narodne mase".Pa i ako se to desi,sve su to komadi koji zasluzuju paznju uzeg kruga korisnika.KR7,KX7,AGOIA,AGOGA,PC2700,DTK 300W,GF3Ti200,GF4,R8500,...nije bre to komercijalizacija.Takve stvari moze sebi da priusti 1% korisnika i nas fanatika ovde.Pitaj dr.Fedju ,koliko ABIT-a a koliko PCchips ploca prodaje PCcentar,koliko shit kucista a koliko DTK...

Od prodaje hardvera koji se prodavao ovde,ni jedna firma nebi sastavila ni mesec dana.I umesto da koristite to sto nas nekolicina ima nacin, da iz mora krsheva koji stize u nasu zemlju,iskopa onu jednu jedinu kap,vi to prozivate komercijalizacija.Niko od nas, se nije obogatio od prodaje na forumu,niti ce.Bolje onda zatvorite male oglase.

Pozdrav

Pa sta ti mislis da smo mi ovde izmislili ekonomiju? Ne naravno da nismo ipak smo svi mi mali u poredjenju sa nekim imenima kao sto je gospodin iz mog signature-a......E sad, konkretno - komercijalizacija je kad se prodaje nov hardver pa puta 10, 15 komada a na kraju pise kad stize, da trenutno nema i slicno. Komercijala nije ako neko prodaje svoju masinu ili komponente i slicno. Medjutim ako neko prodaje polovan hardver 5 puta mesecno onda je to klasican semenkar i pilicar....Ma vidi se na prvi pogled sta je komercijala...
Ako neko misli da ce da izigrava robina huda u fazonu "otimam od bogatih i dajem siromasnima" ili kao jadni mi kupujemo od nekih "velikih biznismena" to proci nece.
Ako neko ne zaradjuje/zivi od prodaje ovde utoliko bolje - neka ne oglasava i nema problema...Ne razumem u cemu je poenta ne zaradjivati a darovati ubogom narodu fenomenalan hardver koji ni jedna firma ne moze da uveze? Pa dajte ljudi imate wall street pa obrcite milione sta se bre zezate ovde sa nama - sitnom boranijom:)

ajd bre dosta o ovome...:p

PS ima jedna fina knjiga zove se "doktrine velikih ekonomista" i tu ima sve i mikro i makro ekonomija i tu sve pise dakle niko ovde ne izmislja komercijalizaciju..ctp;

Broz je napisao(la):
Pa sta ti mislis da smo mi ovde izmislili ekonomiju? Ne naravno da nismo ipak smo svi mi mali u poredjenju sa nekim imenima kao sto je gospodin iz mog signature-a......E sad, konkretno - komercijalizacija je kad se prodaje nov hardver pa puta 10, 15 komada a na kraju pise kad stize, da trenutno nema i slicno. Komercijala nije ako neko prodaje svoju masinu ili komponente i slicno. Medjutim ako neko prodaje polovan hardver 5 puta mesecno onda je to klasican semenkar i pilicar....Ma vidi se na prvi pogled sta je komercijala...
Ako neko misli da ce da izigrava robina huda u fazonu "otimam od bogatih i dajem siromasnima" ili kao jadni mi kupujemo od nekih "velikih biznismena" to proci nece.
Ako neko ne zaradjuje/zivi od prodaje ovde utoliko bolje - neka ne oglasava i nema problema...Ne razumem u cemu je poenta ne zaradjivati a darovati ubogom narodu fenomenalan hardver koji ni jedna firma ne moze da uveze? Pa dajte ljudi imate wall street pa obrcite milione sta se bre zezate ovde sa nama - sitnom boranijom:)

ajd bre dosta o ovome...:p

PS ima jedna fina knjiga zove se "doktrine velikih ekonomista" i tu ima sve i mikro i makro ekonomija i tu sve pise dakle niko ovde ne izmislja komercijalizaciju..ctp;

U kom si ti fazonu?To sto ti imas nesto protiv Sinise,je tvoja stvar.Sto se ti osecas ugrozenim?Aaa,da.Tebi hardver,bese stize iz USA?Ali cinizam i pakost su ti vidim, na najvisem mogucem nivou.Uvek sam se pitao zasto se koristis tim imenom.Sada su stvari mnogo jasnije.
A jel' komercijalizacija kada prodajem 9 komada novog hardvera a imam ga odmah?Vidim i da se razumes u ekonomiju,pa mi odgovori.Daj molim te, prestani da izigravas dobrog policajca,i okreni se pametnijim stvarima.

1) Pazi kad nemam pojma ko je Sinisa.
2) Zasto bi se ja osecao ugrozenim? Ja nisam prodao ni jedan mouse pad ovde od kad sam moderator a imam ulaz gde oces...
3) U zivotu nisam bio pakostan narocito ne na virtuelne ljude. Kakav cinizam simpsone, ne znam o cemu govoris uopste, samo mrzim kada neko pokusava da pravi budalu od nas ovde sa pitanjima ko odredjuje sta je komercijala i sta je komercijala!!!
Nema tu pakosti ja najiskrenije svima zelim da imaju najbolju mogucu masinu. Ja nemam i ne mogu da imam ni gf4 ni pIV 2.53 ni ddr, ja imam celerona, sdr i gf3.....
4) Da naravno da je komercijala kad prodajes 10 komada novog hardvera.
5) Inace ceo kraj me zove broz i dobio sam taj nadimak pre 10 godina i nije mi jasno samo koje su ti stvari jasnije?!
6) bavim se mnogo ozbiljnim stvarima ali uvek nadjem vremena za benchmark jer ga prosto obozavam:D

pozdrav i nhf:wave;

U kom si ti fazonu?To sto ti imas nesto protiv Sinise,je tvoja stvar.Sto se ti osecas ugrozenim?Aaa,da.Tebi hardver,bese stize iz USA?Ali cinizam i pakost su ti vidim, na najvisem mogucem nivou.Uvek sam se pitao zasto se koristis tim imenom.Sada su stvari mnogo jasnije.
A jel' komercijalizacija kada prodajem 9 komada novog hardvera a imam ga odmah?Vidim i da se razumes u ekonomiju,pa mi odgovori.Daj molim te, prestani da izigravas dobrog policajca,i okreni se pametnijim stvarima.

Ovako,posto si preterao u soljenu pameti,dobijas zuti karton i ako bude ovakvih slicnih threadova,mozes komotno da se registrujes pod novim nickom.

Nazad
Vrh Dno