Šta je novo?

prolink 6600 le

masnikosa

Slavan
Učlanjen(a)
26.07.2005
Poena
319
Evo da pitam pa ako neko zna neka kaze.
Na jednom stranom forumu sam procitao da kartica prolink pixelview 6600LE golden edition sa 128 Mb ima zakljucan pixel unit u video biosu.Koji bios da stavim da bi ga otkljucao taj unit.Znam da svi kazu da nemoze ali cip jeste nv43 Rev a4 i to ga i zeza.Svejedno dali neko zna za noviji bios za doticnu karticu ili neki koji bi trebao da radi ali da je noviji.Inace kartica mi izvuce 4500 u 3dmark 03 bez oc-a a akoje naguram na 450/ 630 {DDR} nekih 6000.Def je 300/600 a kad je oc-ujem na navedene vrednosti radi satima bez problema i mali cepa i farcry i ostalo bez kocenje.Znam da ce biti ako radi ne diraj ali uvek postoji ono sto me kopa da mogu da otkljucam jos jedan pixel unit.Ako nista dajte link ka nekoj kolekciji video biosa koje bih mogao da probam.Probao sam vec neke ali nerade pa sam vratio na originalni.Hvela unapred svima na predlozima.

Za ovo nisam čuo, mada bi Riva Tuner trebalo da ti pomogne ako je ovo tačno.

Riva tuner nemoze da otkljuca kada pise da mi je hw masked unit a taj tip sa stranog foruma je rekao da je disejblovan u biosu i da bi mozda editovanjem biosa mogao da ga otkljucam.Jel to istina i kojim programom da editujem bios?Nibitor mi ne daje neke opcije za slicna zezanja.

Kolekcija novijih video biosa i update na netu? Zna neko?

Nazad
Vrh Dno