Šta je novo?

Prokleti Audiograbber

Sentenced

Čuven
Učlanjen(a)
05.10.2001
Poena
619
Imam Audiograbber 1.80 i 1.81 full i sve je jedno vreme radilo OK, a onda me je ponovo pitao za shifru koju sam po instalaciji vec jednom upisao i od tada kad god ga instaliram ponovo shifra ne valja. Trazio sam i u registry-ju obrisao sve ali avaj, nishta ne vredi.
Kako vi to radite ??? :(

Ma kakv CDex:)

Sentenced, nisi osudjen na propast... ima u attachu resenje :)

Sentenced je napisao(la):
Imam Audiograbber 1.80 i 1.81 full i sve je jedno vreme radilo OK, a onda me je ponovo pitao za shifru koju sam po instalaciji vec jednom upisao i od tada kad god ga instaliram ponovo shifra ne valja. Trazio sam i u registry-ju obrisao sve ali avaj, nishta ne vredi.
Kako vi to radite ??? :(

Razlog zbog koga ti se ovo desilo je da je AG verovatno kontaktirao svoj sajt i proverio registraciju. Uzmeš programčić koji je okačio Omnik i rešićeš stvar. Međutim da ti se ovo ne bi i dalje dešavalo u nekom programu za firewall onemogući AG-u da se zakači ne sajt proizvodjača, a dozvoli mu da se kači na CDDB.

Re: Re: Prokleti Audiograbber

omnik je napisao(la):
Ma kakv CDex:)

Sentenced, nisi osudjen na propast... ima u attachu resenje :)
Hvala za Blacklist Remover ;) ali je problem u onome shto je ivo.r rekao.
Da li mozda mogu da onemogucim pristup serveru audiograbberu iz samog XP-a bez dodatnog firewall-a ???

Stvarno ne razumem zasto bi neko hteo da komplikuje zivot sa tako necim, kad postoji bolji besplatni software! (jos kad pomislim na to da se CDex ne instalira, vec se samo ubaci u neki folder, napravi mu se shortcut, i posle mozes da se kacis i na Net i na CDDB i gde god hoces... koristio sam AG, i uopste ne vidim neku prednost u odnosu na CDex!)

Re: Re: Re: Prokleti Audiograbber

Sentenced je napisao(la):
Hvala za Blacklist Remover ;) ali je problem u onome shto je ivo.r rekao.
Da li mozda mogu da onemogucim pristup serveru audiograbberu iz samog XP-a bez dodatnog firewall-a ???

Pa sto koristis audiograbber kad si na netu? :D ;)

Svejedno, mislim da proverava registraciju samo kada se koristi CDDB. Ja drzim ag vec dve godine i nikad mi se nije desilo da se sam konketuje na net i proveri reg. Da je tako, ima programa (Ad Aware) sa kojim se takvi i slicni spyware-i mogu unistiti...

Pozdrav:)

Re: Re: Re: Re: Prokleti Audiograbber

omnik je napisao(la):
Pa sto koristis audiograbber kad si na netu? :D ;)

Ovo definitivno deluje :D

Svejedno, mislim da proverava registraciju samo kada se koristi CDDB.

Ne nije vezano za CDDB, ali izgleda da često istovremeno pokušava da se konektuje i na www.audiograber.com-us.net. što sam video u log-u Norton Internet Security nakon druge ispale. U NIS sam mu zabranio sam svaki kontakt sa pomenutim sajtom i konektujem se na CDDB bez problema.

Poshto mi prokletinja josh ne radi a vec mi se prilichno nagomilala kolekcija CD-a za grebovanje moracu da probam taj CDex....
Pa cemo dqa vidimo kakav je.
Nadam se da ima "eject CD when done" to me je odushevljavalo kod Audiograbber-a. :D

Vrh Dno