Evo jedan mini pregled. HY350 me je kostao ravno 100 dolara. Nije ni veliki ni mali, mere su 191*160*119mm i u pitanju je kockica. Moze se postaviti skoro svugde. E sad, ima android 11, bar tako pise u setings. Slika je na uglovima malo mutnjikava, nije strasno ali je primetno. Sto je slika veca to se vise primeti. Ja sam ga postavio na 3m od zida i dobio sam sliku od 65" do 100" (ima zoom opcija i fokus i auto korektion). Slika je bila svetla na streaming servisima (Youtube, Netflix, Disney, Plex itd... i pusta ih bez problema ili bolje reci otvara - nisam se prijavio ni na jedan servis). PLEX radi bez problema ali HDR mu je problem, ne moze bas da razresi kako treba - izbaci poruku da ako imam placenu pro verziju slika ce biti ok ali.. Ubacio sam Flash koji je radio kako treba a zatim 2.5" HDD od 256Gb koji nije radio i SSD od 256 koji je radio. Pusta 1080p sasvim pristojno pa cak pusta i 2160p ali sa seckanjem i povremenim zastajkivanjem. Pustice 4K ali ne smete ga dirati i onda radi. Na pocetku sta god da sam pustio preko flesa/ssd bilo je jako tamno. Onda sam video na netu da mogu da udjem u developer mode i tamo sam brightnes sa 50 podigao na 80 i slika je bila sasvim ok na filmovima. Ali nema puno podesavanja tj ima jako malo (nema osvetljenje) sem ako ne udjete u Developer mode. Kabel je onaj opste korisceni 8-ica. Kaci se na 5G i brzina je bila nekih 75-80Mb. Ima i bluetooth daljinski, HDMI, USB, 3.5mm i touch senzore na vrhu (nerviraju me jako, lako ih je stisnuti a pogotovo power dugme koje je na cosku. Ovo su slike koje sam slao prodavcu jer je bila ta mrlja ali idpostabilo se da je prasina i da je sve u redu. Pitaj te sta vas interesuje.