Šta je novo?

Projektor

Geek_master

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
17.03.2001
Poena
679
Evo ovako...

Pade mi na pamet projektor. Znaci ubodem ga u graficku (recimo sa monitorom preko nekog switchera ili oba odjednom) ubacim film i pustim. Treba da projektuje na zid sa udaljenosti oko 2 do 4 metra, sliku sirine metar ili metar ipo. Da bude dovoljno ostra da moze da se gleda film, mozda neki quake ali nije obavezno.

Jel ima tako nesto da se kupi kod nas, i koliko otprilike love kosta?

Ej Geek, ovo doduse nema veze sa temom, ali jesi li ti stvarno pokusavao da napravis rucno vodeno hladjenje :) zbog 2C razlike i to za Celeron koji je i inace hladan ? :D

Recimo da jesam, a sad mi se sklanjaj sa threada :D, mozda ce neko da kaze nesto pametno.

Projektori kostaju par k DM, cak i eura, minimum.
Cak i oni najgori, "LCD based"

Mislim da to zakljucuje ovaj topic.

Pozdrav!

p.s. jesu fenomenalni, slika je vrlo ostra, boje jako dobre, ali cena..... plus sto eksploatacija takodje dosta kosta

Sasa je napisao(la):
Projektori kostaju par k DM, cak i eura, minimum.
Cak i oni najgori, "LCD based"
Mislim da to zakljucuje ovaj topic.

*bem li ga... Nema veze, i onako je bila samo sporedna idejica.

Evo da prenesem i ja moje utiske,...

Neki najpristupacniji DATA projektor bi te minimalno izasao oko 3000$ (Sony VPL-HS1), ali i pri ovolikoj ceni neces imati zadovoljavajuci kontrasti niti snagu lampe (koja inace kosta neverovatno mnogo i ima softverski tajmer).

Eventualna jeftina zabava bi bio neki VIDEO projektor tipa SHARP ili tako nesto,.... njih sam vidjao po oglasima za 350-500€,... ali opet ostaje ta cudesna lampa - koja kosta i po 100€

Moj savet - SONY ultrawide TV od nekih 80cm,.... isplativije je :)

Geek_master je napisao(la):
Recimo da jesam, a sad mi se sklanjaj sa threada :D, mozda ce neko da kaze nesto pametno.

E pa da ti kazem nesto pametno. Svi ti projektori kostaju djavo i po. Mada vidim da su to rekli i ljudi pre mene. I cisto sumnjam da ces moci da priustis to (bar koliko te poznajem :)) ili da ces zeleti da priustis kad vidis cene koje su oko 5000 dma...
Nisi valjda mislio da to ima da se nadje za jedno 200-300 Dm u nekoj firmi ovde ? :D

Ma meni je to palo napamet cisto onako, i kazem jddipqd-u, i on kaze nesto tipa: ma to sigurno ima da se nadje za dvesta-trista kerma. Rekoh da se raspitam malo...

Geek_master je napisao(la):
Ma meni je to palo napamet cisto onako, i kazem jddipqd-u, i on kaze nesto tipa: ma to sigurno ima da se nadje za dvesta-trista kerma. Rekoh da se raspitam malo...

Eh, crni Andrija, sta sve njemu nece pasti na pamet...:D
Nego ti se spremaj uskoro, obecao sam ti da ces doci da vidis makinu...;)

Nazad
Vrh Dno