Šta je novo?

Projektor - preporuka

Broz

Čuven
VIP član
Učlanjen(a)
18.09.2000
Poena
740
U fazi sam da kupim projektor. Treba mi za PP ali i da pogledam(o) neki film, utakmicu....
LM, prekopao sam internet, citao o DLP-u koji je ako sam dobro shvatio izmislio TI i to bi bilo nesto sto se preporucuje. Ono sto mene zanima je preporuka nekog konkretnog modela ili barem brenda.
Posle gomile textova meni je izbor pao na ovu Toshibu
ono sto me posebno privuklo pored specifikacija i cene je broj mogucih konekcija koji nism video ni kod jednog konkurentskog modela

sta mislite?

PS cena: necu da dam vise od 1k USD

Prilozi

• toshiba.jpg
    toshiba.jpg
    31.1 KB · Pregleda: 146
Poslednja izmena:
Pored cene uredjaja obrati paznju na cenu rezervne lampe kao i na dugotrajnost i dostupnost iste. Jeftiniji uredjaj moze u eksploataciji da se pokaze skupljim.

ZNam obracam ja paznju ali ja sam ti analfabeta za projektore, dakle dostupe su mi samo zvanicne informacije. LAmpa je oko 300 dolara, u toj klasi vek lampe je manje vise isti a i o Toshibi imam veoma visoko misljenje....
hvala ti u svakom slucaju

www.hsm.co.yu

Najbolji projektori,za svaciju dusu,vrlo precizna kompanija sto se ispouke tice cene skromne,trazi dusana,najbolje preporuke za te ljude,pozdrav

Slican situacija kao kod Broza. Samo sto je limit 1k € i koristi ce se za filmove i kao zamena za TV.

U toj kalsi cena su dostupni samo SVGA (800x600) projektori. Koliko se realno u radu oseca prelazak na XGA? Posto je kod monitora taman to granica izmedju neba i zemlje :)

jujumara je napisao(la):
Najbolji projektori,za svaciju dusu,vrlo precizna kompanija sto se ispouke tice cene skromne,trazi dusana,najbolje preporuke za te ljude,pozdrav

Hvala na savetu. Zvao sam ih i zaista su nestvarno ljubazni.
Preporucili su mi neki model kao best buy i kosta 1346eura sto je duplo vise nego sto cu dati za toshibu, tako da cu ipak sacekati toshibu:)

Pre neko vece sam bio u prilici da se igram na Epson-u poslednje generacije i zaista sam impresioniran. Prava stvar za home cinema i igranje. Imam i fotke realnog rada, pa ako nekoga interesuje, okacicu ih.

Eliote daj oznaku:)

Svakodnevno gledam prezentacije preko Plus U4-136. Kapiram da ga na faksu koriste u ECO modu (sa 1500 na 1200 ansilumena), ali ona slika je ocaj bleda. Danas pogledam na NET-u, vidim da taj projektor ima i CF slot (inace, kod nas stoji na plafonu i CF je neupotrebljiv), DLP je u pitanju i lampa traje 1500/2000h (norm/eco mod)....nekako deluje razocaravajuce. Rezolucija je 1024 i moze sasvim OK da posluzi kao zamena za monitor za neke stvari.

Niko ne pominje kako izgleda korisiti neku wwindows aplikaciju u 800x600....na dijagonali od 2-3 metra :)
Mihailo, zakaci fotke....bas me interesuje....naravno, reci i model da vidimo koliko kosta, pa da znam da li da gledam fotke ili ne :(

Nazad
Vrh Dno