Šta je novo?

Projekt " R.O.G Reactor "

Uz podršku:

asus-rog-logo-white-back.png

anteclogothumb.jpg

noiseblockerlogo.png

a-datahummingbirdfull-lo.png

ekwbfacebooklogo.jpg

Stigli smo drugari polako pred sam kraj,naravno ostalo je još malčice posla oko,tek nakon toga sve rastaviti slati na powder,niklovanje itd,do tad kačim vam mnogo slika:)

img0001.jpg

img0002.jpg

img0005.jpg

img0008.jpg

Kućište koje se nalazi pored,verovatno je svima poznato,al ipak kome nije radi se o FD core 1000,čisto da se dimenzije uporede:)

img0034.jpg

img0035.jpg

img0036.jpg

img0037.jpg

img0041.jpg

img0043.jpg

Uskoro gotove slike........FINISH​

Au moj brate, koliko je ovo jedna ozbiljna stvar :) Sabio si!

Opet bi mi žao bilo da mi je kući, da ga slabo ko vidi :)

Stvarno mu se tesko moze naci zamjerka. Svidja mi se ovo kuciste za napajanje sa strane. Koja boja ce biti powdercoat-a?

Maximuse, je l' ova zver ujeda? :Klanjanje

Fali samo još dim mašinu da mu ugradiš negde pa da bljuje dimčinu spreda dok bootuje. :d

Lepo sam ja rekao, ovo cudo jos samo da zapuca iz mitraljeza

ps. ima li da se nadje kod nas taj pci-e produzni kabl?

Matorac,sabio si! Ova mashinerija zasluzuje da obidje mnoge svetske moding sajmove,definitivno!!!!

spichles... bolesno dobro.

samo bih dodao da mi malo shtrchi onaj extender, mozesh li to da malo nekako sanirash...ili ofarbash makar u neku boju?

Poslednja izmena:
:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje:Klanjanje
Ostao sam bez reci. :)

Kakvo kuciste, kakav projekat, svaka cast matori, ovog puta si samog sebe premasio.
Izgleda odlicno, tako originalno, vidi se da si dosta truda i vremena ulozuo u ovo cudo.
Jos jednom, svaka cast.

Auuuuuuuuu, Maximus, ne znaš koliko sam ODUŠEVLJEN dok gledam sve ove slike !!! Vau, prosto NEVEROVATNO da si uspeo da nešto ovako jedinstveno napraviš, ali jedinstveno.

Neverovatno zaista, primi moje najdublje čestitke za ovakav velelepni uspeh. Kućište izgleda kao neki najlepši ruski lovački avion !!!

Šta imaš dalje u planu sa njim, da li je kućište 100 % spremno ili imaš još neke dorade eventualno ? Ako hoćeš da čuješ moj savet, ono što mu fali jeste NAJBOLJI digitalni kontrolor ventilatora na prednjem delu kućišta, ili dva takva. Ovakvo kućište je to itekako zaslužilo.

P.S. Možeš li mi reći koje komponente planiraš da mu staviš unutra, nadam se ne samo X79 ploču već i neku Xeon mašinu sa 4 procesora na ploči. I koliko ventova imaš i kako su raspoređeni ?

četri 18 jezgarna xeona bi bilo najbolje :)

Uh kako cudo isijava, stvarno mi izgleda kao reaktor iscupan iz neke svemirske letelice. Brutalan rad!

Veoma vam hvala momci,naime delovi koji su poslati na powder i niklovanje u ponedeljak još uvek nisu gotovi:mad:,ja stvarno neznam kako ovde kod nas nešto izvest a da sve ide po planu,još sam i nagovestio da je vrlo hitno i da mora da bude veoma kvalitetno odrađeno,makar koštalo duplo,jer subota je vrlo blizu.............što da vam kažem,držite palčeve:)

Drzimo, drzimo. :)

Veoma vam hvala momci,naime delovi koji su poslati na powder i niklovanje u ponedeljak još uvek nisu gotovi:mad:,ja stvarno neznam kako ovde kod nas nešto izvest a da sve ide po planu,još sam i nagovestio da je vrlo hitno i da mora da bude veoma kvalitetno odrađeno,makar koštalo duplo,jer subota je vrlo blizu.............što da vam kažem,držite palčeve:)

Držimo palčeve, naravno. Zar sumnjaš ?

Pitanje : šta planiraš da uradiš sa kućištem kada sve bude 100 % gotovo ? Da ga nosiš na razne izložbe ili da licencu prodaš nekoj stranoj firmi i obogatiš se ?

P.S. Nisi mi odgovorio ni na jedno od mojih pitanja iz mog posta, molim te da odgovoriš jer sam veoma radoznao da dobijem te odgovore.

Bravo, maximus!

Robusno, mastovito, efikasno.

Imao si srece da je tvoj mod prvi u nizu na izlozbenom stolu, pa je mogao lepo da se sagleda sa svih strana. Svakako je trebalo da bude vise prostora oko racunara, ali ovo ide na racun organizatora.

Racunari #3 i #4 apsolutno ne pripadaju tvojoj i nessa78 izlozbi.

Bilo bi dobro znati i sta moze ta makina, sastav konfiguracije, OC mogucnosti, itd. Ubuduce, neki monitor pored, sastav konfiguracije ispisan na nekoj tablici sa strane, eventualno nick ili adresa tvorca moda. Drago mi je da smo se upoznali, pa sam sve saznao iz prve ruke. Nadam se da ce ubuduce biti vise i sl. skupova, mozda ne ovako komercijalnog karaktera.

Jos jednom, svaka cast na ulozenom trudu i vrlo interesantnom modu!

Prilozi

• DSC00905.jpg
    DSC00905.jpg
    1 MB · Pregleda: 263
  • DSC00904.jpg
    DSC00904.jpg
    1.1 MB · Pregleda: 254
  • DSC01031.jpg
    DSC01031.jpg
    1 MB · Pregleda: 242
  • DSC01025.JPG
    DSC01025.JPG
    613 KB · Pregleda: 275
Poslednja izmena:
treca slika. ispod "x75" i ovog digi displeya na crvenoj povrsini izgleda kao da je neka mokra fleka.
jel to samo svetlo palo lose ili farba...

Ja bio danas na kratko i glasao za ovaj :d , odusevio sam se , uzivo izgleda mnogo mocnije .

oc mogucnosti su velike, veruj mi :p

Ajde bre vishe turoche, ne prestajesh da se hvalish tim procom :p + vadish sto ti je volja iz konteksta, drugo je bila poruka..

Samo vishe djusa ce izgleda da iscedi maximus od tebe - obecava onih 1.344 V na 5GHz :)

@subtractor: Farbar mu dosta oshamario poso.. mozda cak bolje i da je ostao onako industrial..

Poslednja izmena:
lol, gledajuci kuciste i delove onako ponaosob, pod makro zummom, imao sam osecaj da je velicine serverskog kucista a sirine dva, tek pored coveka vidim koliko je malo i kompaktno :)
one "fleke" mora da su od pipanja, kod sme da dira ovakvo kuciste masnim rukama :D

ekstra, stvrano je ludo ispalo,sve ohvale

Majstore svaka cast, cestitke na prvom mestu i da sledeci bude jos bolji :smash:

Nazad
Vrh Dno