Šta je novo?

Projekt " R.O.G Reactor "

Uz podršku:
plain-black-wallpaper.png

Prvi pokušaj prednjeg-donjeg dela:

img0092.jpg

img0095.jpg

Nažalost..........

img0097.jpg

Al kasnije sam uspeo:

img0077.jpg

img0078.jpg

img0079.jpg

Strava, kao da celo kućište gori! :D

Uz podršku:
plain-black-wallpaper.png

Fan cover napajanja:

img0102.jpg

img0104.jpg

img0106.jpg

img0110.jpg

img0112.jpg

img0116.jpg

img0123.jpg

img0133.jpg

img0135.jpg

Uskoro se nastavlja...

Ja mislim da si izuzetno pokvaren i bezobrazan. Posle tvog modovanja tesko da ce bilo koji moci da te zaseni ili cak bude u rangu sa tobom. To uopste nije lepo ako mene pitas! :p

Nastavak:

img0021.jpg

img0022.jpg

img0023.jpg

img0025.jpg

img0027.jpg

img0028.jpg

img0030.jpg

img0032.jpg

img0033.jpg

img0034.jpg

Uskoro nastavljamo,slediće finaliziranje fan covera,i sređivanje kablova.

Svaka cast na projektu pravo umetnicko remek delo...samo napred ;)

neko bi pukao pare na cnc masinu a ti si busilicom izradio natpis, sto to volim da vidim
ovo na kraju mora da poleti ili ispaljuje projektile
missile-come-back.gif
shooting-smiley.gif

neko bi pukao pare na cnc masinu a ti si busilicom izradio natpis, sto to volim da vidim
ovo na kraju mora da poleti ili ispaljuje projektile
missile-come-back.gif
shooting-smiley.gif

Hvala ti mnogo,drago mi je da vam se dopada,baš poleteti i projektile neverujem da će ispaljivati,al nadam se da će dostići željeni efekat:)

Čast mi je da vam predstavim trećeg sponzora projekta,koji se pridružio.Mislim da je svima poznat proizvođač.
Sa zadovoljstvom vam predstavljam NOISEBLOCKER,koji sponzoriše projekt sa 10 komada NB-BlackSilentPro serijom ventilatora,zatim 2 komada NB-eLoop® serijom ventilatora,želeo bih da im se zahvalim za podršku i poverenje.

noiseblockers.jpg

img0055.jpg

img0056.jpg

img0057.jpg

img0065.jpg

img0068.jpg

Matorac,svaka cast! Drago mi je da su u tebi prepoznali pravi talenat! Nadam se da ces imati jos dobrih sponzora voljnih da pomognu stvaranju ovog remek-dela!!! Samo napred!

bas lepo, samo napred! Inace imao sam u nekom trenutku NB ventove i zaista su TOP :) , steta sto ih nema kod nas u maloprodajama...

Bruka koliko su dobri, pogotovo ovi eLoop®.
Stvarno steta sto nema kod nas da se kupe.
Drago mi je da sto si nasao jos jednog sponzora.

Pao sam na dupe koliko je dobro, nemam reci ovo sve snimaj i kaci na youtube, promovisi se, ovakve stvari dobijaju na milione pregleda. Sa tim talentom druze mozes svasta... SAMO NAPRED

Matorac,svaka cast! Drago mi je da su u tebi prepoznali pravi talenat! Nadam se da ces imati jos dobrih sponzora voljnih da pomognu stvaranju ovog remek-dela!!! Samo napred!

Hvala Matori:wave:

bas lepo, samo napred! Inace imao sam u nekom trenutku NB ventove i zaista su TOP :) , steta sto ih nema kod nas u maloprodajama...

Slažem se,ventilatori su odlični,nisam nikad ranije imao NB,al moram ti reći da sam zaista oduševljen:)

Pao sam na dupe koliko je dobro, nemam reci ovo sve snimaj i kaci na youtube, promovisi se, ovakve stvari dobijaju na milione pregleda. Sa tim talentom druze mozes svasta... SAMO NAPRED

Hvala prijatelju:)

Bruka koliko su dobri, pogotovo ovi eLoop®.
Stvarno steta sto nema kod nas da se kupe.
Drago mi je da sto si nasao jos jednog sponzora.

Da oni su ujedno i najbolji,inovativan dizajn i ujedno kvalitet....extra su,kao što kažeš nema ih kod nas,mada iskren da budem ja ih nisam nikad ni viđao tu.
Hvala druže:)

Nazad
Vrh Dno