Šta je novo?

Projekat Domino (Lian Li PC-A07B)

Koje crnilo.:D
Vidi se malo plavi PCB.:D :p
:zgran: Nisi sleeve-ovao kabl za napajanje venta graficke.:smackbum: :d

Ono belo pozadi bode oci. :p
Jos samo to da se resi i - k'o crna rupa. :)

Poslednja izmena:
jos samo da te prijavimo na mdpc i moci ces da kazes da je mod zaista zavrsen ;)

daleko je ovo od mdpc :)

Ono belo pozadi bode oci. :p
Jos samo to da se resi i - k'o crna rupa. :)
bese i crni vent pozadi :) vidi post #1

Koje crnilo.:D
Vidi se malo plavi PCB.:D :p
:zgran: Nisi sleeve-ovao kabl za napajanje venta graficke.:smackbum: :d
black as death :)
mora da se vidi pcb, odmaknut je od pcba da nema kontakta
a kabl sam hteo da sleevujem, ali prvo dosta je onda kruci kabl, drugo ne znam zbog vece toplote heatpipeova da se ne pocne topiti sleeve :D i trece mrzelo me da rastavljam kuler (morao bih u tom slucaju da skinem vent sa hladnjaka)

daleko je ovo od mdpc :)

bese i crni vent pozadi :) vidi post #1

a kabl sam hteo da sleevujem, ali prvo dosta je onda kruci kabl, drugo ne znam zbog vece toplote heatpipeova da se ne pocne topiti sleeve :D i trece mrzelo me da rastavljam kuler (morao bih u tom slucaju da skinem vent sa hladnjaka)

E nemoj sad da hvatash krivine i pravish kompromise.
Ili radi kako treba ili ga baci u kantu (pa nam javi u koju si ga bacio) :d

XFX graficka je resenje :).Perfektno odradjeno,opasan si detaljista...

... hvala

trebala je prvobitno da bude xfx 4850, ali bese skuplja od sapphire 4870 (jesam lud, ali ne toliko) i sapphire nema crveni pcb :)

Uuu, odlično!
Sveden, lep dizajn, malo kontrasta...nikakve mambo-džambo gluposti...svaka čast, baš mi se đasvi :)

Jel mačka i dalje ima privilegiju da knjava na mašini? :D (ako je još imaš)

da, samo sto je sada pri kraju trudnoce pa joj je cimanje da skace na kuciste, spava na krevetu ili fotelji :)

i uzeo 4870, a ti mi kazes sto nisam uzeo 4830 :D

Gledam ove zadnje slike i pade mi nesto na pamet. Da li je moguce nabaviti plexi sa antireflex slojem (kao na HMC naocarima)? Mada kontam da bi bio skuuup. Kako bi dobro izgledalo kada skoro uopste ne bi bilo refleksije okoline....

A za doticno kuciste i umetnika koji je radio na njemu, sta reci, osim
tapsh.gif
.
:)

umetnik lol, ne preteruj :)

imag0014d.jpg

TRUE Black :)

hvala, btw true je ofarban sa onim Rallye sprejem

bolje reci true TRUE Black :D

say hello to little black box :)

i sve lepo spakovano. najzad full black gpu

to je ustvari MSI :) zamenjen je hladnjak za EVGA i dodat taj backplate. coveri za SLI konektore su crveni, videcu ako ih ofarbam kako ce izgledati

E a bas me kopkalo to sto li karta ima MSI cover na PCIe konektoru, ali rek'o mora da je oridjinale cim je ventilator eVGA. E pravi si moder :D

Ja sam pre koji dan uzeo 570ku i zeleo bi da joj cucnem neki backplate da mi ne izgleda ovako golo. Vidim da je eVGA izbacio backplate i za 580 i 570, samo ne vidim trenutno mogucnost da moze nekako da se dovuce.

opa,cestitam na upgrade-u,neka te lepo sluzi! :) i najzad,ucrnio si ga sad do bola,nema sta,extra izgleda!

A hdd? :d

Vrh Dno