Šta je novo?

Project: TwentyNine (Stacker 831b special edition) worklog (PUNO FOTOGRAFIJA!)

jbl

Slavan
Učlanjen(a)
06.06.2005
Poena
349
Project_TwentyNine%7E0.jpg

Doslo vreme da se opet nesto radi :banana:

Priprema za peskarenje

3%7E0.jpg

1%7E1.jpg

2%7E0.jpg

Nakon peskarenja(powdersand)...

5.jpg

6%7E0.jpg

4.jpg

Nakon plastificiranja (powdercoat)...

7%7E0.jpg

8%7E0.jpg

Slika povrsine pod mikroskopom :p

9.jpg

Assembled :)

10.jpg

11%7E0.jpg

12%7E0.jpg

13%7E0.jpg

14%7E1.jpg

15%7E0.jpg

16%7E0.jpg

17%7E1.jpg

18%7E1.jpg

19%7E0.jpg

20%7E1.jpg

21%7E1.jpg

22%7E1.jpg

23%7E1.jpg

24%7E0.jpg

25%7E1.jpg

26%7E1.jpg

27%7E1.jpg

28%7E0.jpg

29%7E0.jpg

Za sada sam sve sastavio sa standardnim sharafchitjima ali za koji dan ce biti svi zamenjeni za mdpcx crne imbuse
Za koji dan sledi nastavak :bottle:

za sada mi se mnogo svidja

Svaka cast onome ko ti je radio plastifikaciju.:party:

Svaka cast. :)
Svidja mi se plastificirani OCZ XTC kuler. Samo, mozda si mogao da na njemu iseces rupe iznad ventova, zbog boljeg protoka i manje buke.:)

Oni srafici izgledaju kao da se neko 'ispeglo po njima :D ...hocu da kazem da imas neku bolestinu od fotoaparata kada moze toliko detaljno i sa male razdaljine da napravi odlicnu fotografiju ;) (btw: koji je model u pitanju? ).

Stvarno lepo izgleda...ala CM fabrika ;) . Koliko te je izaslo peskiranje i plastificiranje? Mozes li malo detaljnije objasniti postupak? Da li si mislio jos nesto da radis ili ostaje na farbanju unutrasnjosti?

Oni srafici izgledaju kao da se neko 'ispeglo po njima :D ...hocu da kazem da imas neku bolestinu od fotoaparata kada moze toliko detaljno i sa male razdaljine da napravi odlicnu fotografiju ;) (btw: koji je model u pitanju? ).

Stvarno lepo izgleda...ala CM fabrika ;) . Koliko te je izaslo peskiranje i plastificiranje? Mozes li malo detaljnije objasniti postupak? Da li si mislio jos nesto da radis ili ostaje na farbanju unutrasnjosti?

Model aparata je Canon sx100is sa stativom i na mauelnim podesavanjima :0
Peskarenje i plastificiranje je u Subotici jeftino,300+800din ;)
Postupak se vidi na slikama,sve rastavis odneses na peskarenje i zatim na plastificiranje.
Radim kompletan build ovo je tek pocetak ;)

Sledece slike su slike mdpc-x sleeva,i ostalih stvari koje sam odatle nabavio..:eyebrows:

Nils i njegovi crtezi :)

prelepo, eh da ja imam fotoaparat :)

Cisto, uredno, detaljno, savrseno. Ostao sam bez teksta. Svaka cast!

Svaka čast, jako lepo :)

NAjbolje kuciste , jos ovako uradjeno , stvarno vrh , mada i onajminimal lianli je bio vrh osecam da ce ovo biti bolje

Svidja mi se + su fotke odradene odlicno...

Za osvetljenje cu koristiti belo svetlo,verovatno u vidu nekih diodica,za sada sam krenuo od diodica sa top panel-a gde stoje power i hdd (plavi) ledovi
4 Mdpc-x imbusa su nasli svoj novi dom

63%7E0.jpg

64%7E0.jpg

65%7E0.jpg

66%7E0.jpg

normal_67%7E0.jpg

Svaka čast JBL, izgleda fenomenalno. Video sam kućište i uživo i nisam siguran da li bolje izgleda tako ili na fotografijama! Samo nastavi :smash:

Svaka cast za sugradjanina!!!! Ocekujemo nastavak.

Au. :shock:
Ne znam sta da kazem na sve ovo sem da sam fasciniran!
Svaka cast - perfekcionizam koji se granici sa bolescu, jednom recju: savrseno! :D

Hahah pazi pioneerko druze da se ne razbolis :Dcheers

Ajmo dalje :D
Za case fan-ove i cpu fan-ove sam odabrao Sharkoon SIlent Eagle,drugacije poznati kao golf ball :wave: 2kom na 2000rpm za cpu i 3kom na 1000rpm za case..
Modded,sleeved i ostalo :)

107.jpg

108.jpg

109.jpg

110.jpg

111.jpg

112.jpg

113.jpg

114.jpg

115.jpg

116.jpg

117.jpg

118.jpg

119.jpg

120.jpg

121.jpg

Poslednja izmena:
E tako se to radi, verujem da extra smiruje zivce navlacenje tih burzira :)

Bio sam ironican :)

Sva čast burazeru, jako pedantno :wave:

Nazad
Vrh Dno