grickodj
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 31.10.2012
- Poena
- 169
Da zapocnem i 800-tu temu povodom modovanja. Naime radi se o modu Cooler Master 430 Elite. Sa modovanjem pocinjem sutra, a veceras ce biti prve slike kako kuciste izgleda trenutno. Pretezno cu raditi na kontrastu bele sa crvenom i crnom. Bela pozadinska elegancija sa crnim detaljima i crvenim ostvetljenjem. Poradicu na nekom pertla sleevu :d ,malo na cable menagmentu i "creva menagmentu" 😀 Inace, sto sam uspeo da iskopam na internetu za ovaj model kucista o skrivanju kablova i modovanju je ocajno. Tako da se upustam u svoju ideju.
Morace malo da se prikolje kuciste na nekim mestima. Potrudicu se da iskoristim maksimalno sve sto sam naucio za proteklo vreme iz nekih tema na forumu. Naravno, uvek sam tu da saslusam savete. Ali sve ce se brzo odviti, tako da vec u utorak vece masina nastavlja sa radom.
Morace malo da se prikolje kuciste na nekim mestima. Potrudicu se da iskoristim maksimalno sve sto sam naucio za proteklo vreme iz nekih tema na forumu. Naravno, uvek sam tu da saslusam savete. Ali sve ce se brzo odviti, tako da vec u utorak vece masina nastavlja sa radom.