Šta je novo?

Project Snow White

grickodj

Cenjen
Učlanjen(a)
31.10.2012
Poena
169
Da zapocnem i 800-tu temu povodom modovanja. Naime radi se o modu Cooler Master 430 Elite. Sa modovanjem pocinjem sutra, a veceras ce biti prve slike kako kuciste izgleda trenutno. Pretezno cu raditi na kontrastu bele sa crvenom i crnom. Bela pozadinska elegancija sa crnim detaljima i crvenim ostvetljenjem. Poradicu na nekom pertla sleevu :d ,malo na cable menagmentu i "creva menagmentu" 😀 Inace, sto sam uspeo da iskopam na internetu za ovaj model kucista o skrivanju kablova i modovanju je ocajno. Tako da se upustam u svoju ideju.
Morace malo da se prikolje kuciste na nekim mestima. Potrudicu se da iskoristim maksimalno sve sto sam naucio za proteklo vreme iz nekih tema na forumu. Naravno, uvek sam tu da saslusam savete. Ali sve ce se brzo odviti, tako da vec u utorak vece masina nastavlja sa radom.

Bice zanimljivo, jel ces sam farbati ili?

GL ^ HF sto bi rekli kanterasi 😀

Srecno.

@bora bora
Da, sam cu to da odradim. Farbanje nece biti toliko zahtevno. Malo sam i tu iskusio stvari. Nanosim 3-4 sloja farbe iz spreja. I par slojeva laka, takodje iz spreja. Pre 2 meseca sam zapoceo neki mod, ali zbog nedostatka komponenti nisam hteo da nastavljam dalje. Tako da sam u tom modu primenio tu tehniku. I pokazala se kao dobra. ne samo zbog sjaja, vec zbog toga sto ne moze tako lako da se ogrebe. Inace, kod mene ce biti ofarbani samo unutrasnji delovi.

pa super, i ja sam tako nesto kontao sad kad odradim fiberglas, bice smirglanja i smirglanja i smirglanja, pa 3,4 sloja boje i nekoliko slojeva laka 😀

Ajmo ajmo ne sumlajmo da ce da ga smuckas kao kotelcic 😀

Nema sta, kad kad raskupusam sutra, nema nazad

evo ga i prvi probni sleeve

Evo i trenutnog stanja. recite ako sam propustio neki ugao

Savim korektan sliv sobzirom da je ovo zumirano a da ce sve biti malo udaljeno bice super odradjeno.

evo ga i prvi probni sleeve
Da li bi bilo izvodljivo da pomeris termo buzir prema krajevima da bude oko 3mm na plasticnim konektorima (mozda i vise pa naknadno pazljivo skalpelom da skratis na 2-3 mm)?

Nije ovo budzir, ovo je izolirka 😀
Kao sto vec rekoh, ovo mi je prvi, ujedno i probni sleeve. Naravno da moze da se sredi. Ali gresku sam video tek kad sam namontirao nastavak

Nije ovo budzir, ovo je izolirka 😀
Kao sto vec rekoh, ovo mi je prvi, ujedno i probni sleeve. Naravno da moze da se sredi. Ali gresku sam video tek kad sam namontirao nastavak
Malo sam ćorav sorry:d. Video sam u R**a Centru termo buzire, verovatno ima i u elektro prodavnicama, samo ga navuces i zagejes i sam se skupi na potrebnu velicinu.

Znam sta je termo buzir. Ali mi ne daje neku bolju estetiku. Bice jos slika za par dana kad oformim masinu. Jer to mi je jedini komp. Ali ovo je bila proba. Trenutni sliv je, hm. Videcete

Evo jos par slika kako je to izgledalo i sta je sve bilo unutra.

A evo nesto od Sharpshooter-a 😀

Malo slivovanja

Omaklo mi se, pa sam cak i neka creva slivovao :d

Ostatak slika verovatno sutra.

Evo, testirane i temperature. Kombustor i prime u isto vreme...45c maksimalna

Uz odlicno izgleda moracu da dodjem na kafu neki dan da izvidim uzivo, creva slivovana mmm extra, i odlicno si se setio za onaj mali HDD slim od 60gb da ga uglavis....

Lepo i čisto, to bi trebalo da bude glavni kriterijum za kastomizaciju. Lepo je što sad prave limariju pogodnu za postavljanje kablova iza. Kod mene na Dragonu sam morao da pravim gomile rupa na backpate-u da bih mogao da ih stavimi sa zadnje strane.

Uz odlicno izgleda moracu da dodjem na kafu neki dan da izvidim uzivo, creva slivovana mmm extra, i odlicno si se setio za onaj mali HDD slim od 60gb da ga uglavis....

To zan hard disk je bilo tesno. Ali sam ga nekako uglavio tu. Nego niko se ne pita gde je hard od 3,5"

Na vrhu. Jer 4-ti 5.25 slot na vrhu je zatvoren na ovom kucistu. A hard disk taman popreko staje u taj slot. Samo sam napravio sa zadnje strane rupu za kablove

Evo jos neke slike, sa bljic i bez bljic 😀
Doslo je do nekih malih ogrebotina prilikom montiranja. Ali sta da se radi. Strpljenja vise nije bilo.
Ostaje da jos malo dosredim tecnost. Ako ne nabavim za par dana, onda cu se posvetiti da izbacim vazduh iz creva. Do tad, ne fali mu nista

Nazad
Vrh Dno