Šta je novo?

Project Offset

@Gx-x:
Ja to nisam cuo...bar ne zvanicno, od samih developera...jedino na sta nailazim jesu diskusije na forumima, itd.
Ne kazem da to nece biti tako na kraju, ali mi to zvuci pomalo kao naucna fantastika (RTRT)- pogotovo sto se radi o Larabeeju cije su performanse nista narocito ako se dobro secam onih grafikona...mozda za pet-sest godina lol...
Mozda ce biti vezan za Larabee, ali kao klasicna "rasterizovana" igra...meh...dok neko iz Intela ne kaze sta ce od svega toga biti, nista im ne verujem:p

@Starac:

Kakva grafika?Ono sto su napravili je vreme vec pregazilo...pa i onaj CGI (tj. sve ono sto su pominjali u njemu vec imamo realtime).

Pa nisam bas vidio puno naslova s takvom grafikom. Doduse od grafike smo vidjeli samo par trejlera loseg kvaliteta. Grafika na tom nivou ce tek biti aktuelna.

Ovo bi trebalo da je HD link: http://www.projectoffset.com/media/Video/Meteor.wmv

po1u.jpg

po2.jpg

Odlicna fizika i efekti vjetra.

Ova slika je kao in-game? :)

Ništa što nismo videli već u Krajzisu.

Ova slika izgleda 3 puta lepse i detaljnije od krajzisa :)

Kakav crni Crysis, dal` ste normalni!? Ne da Offset nece da ima ovakvu grafiku, nego nece da je ima nijedna igra u naredne 3-4 godine a mozda i vise!

Zavisi gde si gledao krajzis:party:

Nemo' zaebavati :) U poredjenju sa najvecim ultra-high-mega-delta city podesavanjima na Crysisu, ova slika sto je okacio starac izgleda dosta dosta bolje, osvetljenje, sve zivo..

Slozio bih se tu sa Borisom, mada, subjektivno, sve mi slike debelo smrde na art work, ako gresim onda ovo sije krizu naveliko - naširoko...ali opet ne mogu se mracne sumnje odagnati ja...prevelika kompleksnost tekstura, prostiranja svetlosti, pogotovo u odnosu na onaj demo video...

Daj nemojte vise da se palite i zavaravate sa grafikom kad nema teorije da ima ovakvu ingame grafku...:smash:

Oko cega vi razglabate...slike su crtezi, a prva slika (na tom linku) je bullshot/koncept/target render/whateva na fazon ove:

AbindenP_1280x1024.jpg

A Lozacu bi trebalo zabraniti da pominje krajzis lol...:d

Poslednja izmena:
Ajde de, sad se vi palite sto se mi palimo, sta sad mogu ja - my nipples are hard:D, Sem toga sustinski sam rekao isto , samo sa odredjenom dozom optimizma koji fali nama ljudima ove zemlje nemastine i recesije prevelike...Stanite, opustite se, pomirisite malo cvece:D

Pitanje je, koje decenije? :p

Da su se stvari odvijale kako je trebalo ova igra bi 2006/2007 mozda bila veci bum i og Crysis-a, ovako je i dalje pod znakom pitanje da li ce se, kad i u kojoj meri osakacena pojaviti? Intel izgleda ni sam ne zna sta ce i kako sa (Larabiem :)) ovom igrom.

Poslednja izmena:
Pitanje je, koje decenije? :p

Dobro pitanje!

Da su se stvari odvijale kako je trebalo ova igra bi 2006/2007 mozda bila veci bum i og Crysis-a, ovako je i dalje pod znakom pitanje da li ce se, kad i u kojoj meri osakacena pojaviti? Intel izgleda ni sam ne zna sta ce i kako sa (Larabiem :)) ovom igrom.
Ko je fucking Larabiee? Svi ga pominju a kod mene u pecini nije poznat :D

Elem, Kriza 2 ce da ih sarani' anyway, tako da "nice try"... :bottle:

Iskreno engine je vec zastareo i uopste ne deluje impresivno. Voleo bih samo da se igra pojavi.

Ma gde je zastareo. Dobro, sama grafika ne izgleda toliko impresivno kao nekad (mada igre koje se mogu porediti staju na prste jedne ruke) ali zato je fizika bruka dobra, naravno ako se ispostavi da je ovaj novi klip ingame.

Lepo ih kupise, sazvakase i - ispljunuse:)

Sasvim ocekivano. Vece sanse je imao Duke nego ovo.

[YOUTUBE]rkoi6WCCJHY[/YOUTUBE]
... sto kaze covek... intel je unistio igru veka.

[YOUTUBE]JOPbyl7r8gk[/YOUTUBE]
[YOUTUBE]5cLOLE9Tn-g[/YOUTUBE]

Poslednja izmena:
Sve je bilo super dok nisu pali u ruke intelu. Cak i sa malo zastarelom grafikom ova igra bi razbila da je izasla.

sta fali grafici ? bitan je i dizajn i koliko je sve mastovito i originalno ... ovo je stvarno obecavalo :( kakva steta

Nazad
Vrh Dno