Šta je novo?

Project --Monochromatic 2013-- (Worklog)

Pa, ne lici ovo na murdermod, nije taj izmislio toplu vodu, niti sa ovim linijama, niti sa bakarnim crevovima, samo sto je on uspeo a ovi drugi nisu. Ovo je zaista originalno, takve linije ste verovatno vec videli na onim pletenicama u nekim vodenim blokovima. A ti, sinda sine zasluzio si debeli ban jer neces da stavis slike kako lepo napredujes :D
Tako da dont tease! Btw, mislim d aovaj sneg i tebe malo za**** ako imas neke radove van kuce...

Brate,zima me satra,kad god pomislim da izadjem napolje i odradim nesto,muka me uhvati! :) cim malo otopli,nastavljam sa radovima,nista se ne sekiraj ;) a evo i test-sastavljanja kucista,cisto da proverim dali je sve leglo na svoje mesto kako treba ;)

img5614copy.jpg

Eto vidis cim se malo ostrije kritikujemo odma stavljas slike :D A, lepo lepo.

Nije losa ideja sto ce sve biti naopako, kao kod Silverstona. :)

Radovi se nastavljaju! :banana::banana::banana:

attachment.php

:wave:

Prilozi

• IMG5x623 (Copy).jpg
    IMG5x623 (Copy).jpg
    145.3 KB · Pregleda: 406
Sa fotografisanjem ili modovanjem?

+1

Mod,naravno ;)

Salu na stranu, jedinstvena slika

Nastavak sledi,seckanje prozorceta na delu ;)

img5624copy.jpg
img5625copy.jpg

img5626copy.jpg

img5627copy.jpg

img5628copy.jpg

img5629copy.jpg

.....

img5631copy.jpg

img5633copyr.jpg

....na kraju,kao i obicno,ispalo je skoro pa perfektno! ;)

img5635copy.jpg

img5636copy.jpg
img5637copy.jpg

img5638copy.jpg
img5639copy.jpg

img5641copy.jpg

img5644copy.jpg

.....

img5646copy.jpg

:wave:

Vala naradi se ti za 10 dana :)

Pa kad imas milion obaveza pored modinga,dobro i ovo postizem...

Prozor je taman, zasto si se odlucio za cetvrtasti otvor za vent, sto nisi ostavio isperforiranu stranicu za back side pa umesto otvora za vent odradio neki logo koji bi svetlio itd (koji i sam planiram u "jednom" mom tekucem projektu :d)

E drugari.....samo da se oglasim da sam ziv i da radim nesto,cisto da ne pomislite da sam se (nedaj Boze) ulenjio ;) Sada cu u kratkim crtama pokusati da vam iznesem i obrazlozim neke nove ideje koje su se "rodile" u vezi ovog moda :) prva bitna stavka,tice se samog exterijera,koji ce biti farban u belo,ipak sam tako odlucio,pa nek ide zivot!Druga stvar,tice se onih custom panela,ipak cu ostati na originalnim mrezicama,dok ce recimo samo prednju mrezicu krasiti jednostavan custom-logo,koji je vec smisljen ;) Druga stvar,tice se vodenog hladjenja,tj ipak necu koristiti H70 Core,nego cu umesto njega u celu pricu ubaciti CM Eisberg 240L,koji mi je dao jos dosta nekih ideja,i sa kojim ce sama unutrasnjost izgledati dosta drugacije od prvobitnog plana.....radicu i neki light-panel u samoj unutrasnjosti,ali otom potom,videcete vec,i nadam se da ce vam se nove ideje dopasti! ;) Danas sam odneo sve sto treba da se ofarba na peskiranje,u cetvrtak farbanje,a za vikedn foto-session kucista,da vidimo kako je sve ispalo ;) To bi bilo sto se samih promena tice,a danas sam recimo dosao na sledecu ideju,a vi prokomentarisite dali vam se dopada ili ne.....radi se o jednom delu kucista koje bi se trebalo ofarbati u belo,(deo ispod stranica) medjutim,dok sam smirglao danas taj deo,pade mi nesto napamet,mozda bih i mogao da ga ostavim u ovakvom stanju,posto se jako lepo slaze uz nogice kucista,a kontam da bi i samom kucistu dalo neki luksuzni-retro-industrijal smek?!Ajmo,komentari! :)

img5650copy.jpg

....a sa belom stranicom bi to recimo izgledalo ovako:

img5654copy.jpg

...naravno,koristio sam parce papira da simulira belu stranicu :)

img5657copy.jpg

Pa ne znam kako ce ispasti posle peskiranja, mozda da ostavis taj ALU-metalni izgled i samo ga prelakiras (tj bezbojni PWC) :)

meni se dopada...

Ma nebih peskirao taj deo sa slika,nego da ostane ovakav,eventualno bih ga jos malo uglacao nekom sitnijom smirglom,i to je to!

meni je OK ovako sa tim hrom izgledom, samo to jos na vodu sa 2000 smirglom i ispoliras ako bude trebalo, prelakiras i :,,:

E da,htedoh bas da pitam,jel mora obavezno da se prelakira posle smirglanja-poliranja,da nebi doslo do pojave rdje?

mora, inace ce vremenom krenuti da rdja

Kupljen danas bezbojni lak ;)

Odradi odmah "Zardjali efekat" i dobijes MAD-MAX makinu :)

Nazad
Vrh Dno