Šta je novo?

Project MDF workbench

cronaldooo

Cenjen
Učlanjen(a)
20.09.2012
Poena
170
Ovo je moj prvi projekat u svetu modinga i nadam se da ce ispasti super i da ce se svideti kako meni tako i ostalima.
U pitanju je workbench od furniranog medijapana.Detaljnije specifikacije cu objasniti kako projekat bude odmicao jer jos nije sve 100% odredjeno.Radovi bi trebali poceti sutra, a tu je i skica kako bi trebao da izgleda gornji sprat...

Pozdrav! :wave:

skica...
IMG_20131223_200156.webp

medijapan(uzorak), ali osmirglan tako da je daleko od svog pravog izgleda
CAM00556.webp

Skica nije jos gotova fale jos neke rupe jer ce se vrv hdd ubacivati odozgo bas ovako kako stoji, ali cim se jos nesto docrta bice upload-a i da napomenem da su slike malo losijeg kvaliteta jer sam slikao sa tabletom, ali ce u buduce slike biti bolje.

Poceli radovi :happy:

seckanje...
CAM00558.webp

lepljenje, debljina ce biti 32mm
CAM00559.webp

skiciranje rupa za maticnu...nikako da nadjem neku konkretnu skicu sa standardima za maticnu pa sam izabrao ovaj nacin.
CAM00565.webp

Ove rupe za srafljenje maticne, hdd-a, ssd-a, psu-a, optical drive-a itd. su i najveci deo posla...bar po meni.

mali update...
presovanje furnira
CAM00585.webp
sablon za maticnu
CAM00587.webp
evo kako ce izgledati, ali ima jos dosta toga da se uradi
CAM00588.webp

Srecno u radu, pratim te xD Samo me interesuje koliko ce biti tesko to ako vec pravis od medijapana?

Svaka cast, kao da je sa glodalicom radjeno 🙂.

10.webp

11.webp

12.webp

Sve je osmirglano i pripremljeno za farbanje, posle farbanja su ostale jos da se izbuse rupe za HDD-ove, SSD-ove, optiku i psu pa na kraju sklapanje i to bi trebalo biti to ukoliko se ne promeni nesto u medjuvremenu.

Pozdrav!

Ovo odlicno izgleda, svidja mi se.
Ono sto mene a predpostavljam i ostale, koliko te je ovaj mod izasao?
Predpostavljam da je radionica tvoja kao i materijal?

Hvala.
Jedino sto sam platio su drangulije u m.... p.....(tasteri, odstojnici itd.) tako da me nije kostao ni 1,000 dinara :d
Radionica je od mog ujaka i ja radim kod njega, a materijal sam pokupio po coskovima radionice 🙂

jel mi se cini il ce ovde pasti neko opasno vodeno hladjenje :d

Hvala.
Jedino sto sam platio su drangulije u m.... p.....(tasteri, odstojnici itd.) tako da me nije kostao ni 1,000 dinara :d
Radionica je od mog ujaka i ja radim kod njega, a materijal sam pokupio po coskovima radionice 🙂

Hvala na odgovoru, predpostavio sam da je tako.
Stvarno ovo zasluzuje vodeno. 🙂

Evo i malog update-a...

1.webp
-------------
2.webp
-------------
3..webp
-------------
Ovo je najtamnija boja koju sam imao pri ruci sa belom patinom koja malo daje kontrast i rusticniji izgled.

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno