Šta je novo?

Project Hello Kitty

Pretpostavljam da nije neka gaming masina vec komp za decju sobu i poneku decju igricu, tako da verovatno temperature sa ovako provetrenim kucistem nisu problem...

Pitao sam više zbog bezbednosti jer je mnogo tu drveta, farbe, plastike.

Inače otvoreno kućište nekad je ma kako paradoksalno zvučalo teško hladiti zbog lošije cirkulacije vazduha

Jos malo pa gotovo?

Svaka cast, odlicno odradjeno!
Mozda jedino da odozgo stavis neki nepropusni materijal zbog prasine, moze i platno samo malo sitnije.

Inače otvoreno kućište nekad je ma kako paradoksalno zvučalo teško hladiti zbog lošije cirkulacije vazduha
Urbana legenda, evo, npr., ja na mom imam 4 dvanaestice (2 napred uduvavaju, 1 pozadi izbacuje i 1 hladi grafu) i onog trenutka kada otvorim kuciste temperature padnu za 2-3 stepena na procesoru i 5-6 na grafi. Cak i kad tada iskljucim sva 4 venta temperature jedva da su malo vece (stepen do dva) od zatvorenog kucista sa ukljucenim ventovima.

Ma da. Setite se prvih cetvorki koje su radile 24/7 sa naleckim box kulerima i napajanjima koja se nisu ni hladila. I sve je to radilo po mnoooogo godina.
Ja sam klincima pravio neku sobnu masinu od nekog intela 478 (dal celeron ili neki prescott) i nisam stavljao nikakve dodatne ventilatore u zatvoreno kuciste...
Sve je to OK...
A i cini mi se da Maximus nema mnogo mesta da gura neku dodatnu 12-ticu 🙂

Auuuu brate, svaka ti cast!
Sad sam video slike, bas si se potrudio.
Mislim da neces imati problema sa grejenjem komponenata, samo dobro sve zastiti od guranja prstitja.

P.S Sad si mi dao ideju sta ja svom detetu da napravim ali to ce sacekati dok malo poraste.

Svaka cast kralju!

ljudi hvala vam puno...
pa da se vratimo na project
našao sam malo vremena i odradio par stvari, po računici taman ću završiti za božić
i pravac ispod jelke...

p1010122.jpg

p1010119.jpg

p1010116.jpg

p1010117.jpg

p1010118.jpg

p1010129.jpg

p1010134.jpg

p1010136.jpg

p1010140.jpg

p1010141.jpg

Za nepoverovati da si ceo komp tu smestio, svaka cast jos jednom 😉