Šta je novo?

Project Ginger...

byMaX

Znamenit
VIP član
Učlanjen(a)
10.01.2001
Poena
1,019
Svi smo bili svedoci mellow mass histerie zvane Ginger... Sta je to? Sada, kada znamo... Sta vi mislite? Razocarenje ili odusevljenje?

Sta da se kaze. S***e!!! Ko da te je neko izradio...
Ma dobro i onako nisam nista ocekivao spektakularno posle slicnog Transmeta -nog najavljivanja.
Ali bre ovo nema veze ni sa kompjuterima, a i nije nista novo izumeo, samo mu dodao motor;)
Pozdrav!!!

Ja sam očekivao da će to da leti, a ono valjda ima točkove... Dajte neki link da to detaljno pogledam. Ne sećam se gde sam to video (znam za najavu u SK...)

...Ginger je otprilike trotinet malo modifikovanog oblika (tockovi su "levi" i "desni", umesto "prednji" i "zadnji"), sa motorom, i sa koga kao ne mozes da padnes...

Kucajte u google -u Project Ginger. Ima milion linkova.
Nije mi jasno kako ce Trotinet sa motorom da izmeni IT industriju.
Zivi bili pa videli:p

Ma to je izgleda izmisljeno za one Sipas i Ne mislis Amerikance koji se pale na SpaceBag kese za vakumiranje cebadi... ***** budale...

Vec prvi modeli imaju instaliran MP3 player u volanu? Sve mi je jasno...

www.segway.com
Ma strasno....
A najgore od svega je to sto su cak tvrdili da ce Ginger biti veci izum od Interneta. Sve u svemu, mnogo buke ni oko cega.FX

Moram priznati da je interesantno, ali nista vise od toga... Samo interesantno...

Ma kako su ga najavili u SK konto sam da ce biti nesto jako dobro,ali ovako je jedan veliki shit

Vrh Dno