Šta je novo?

Programiranje tastera na misu

Eddie

Slavan
Učlanjen(a)
22.07.2007
Poena
330
Imam A4Tech X-710FS, ono sto hocu je da namestim dugmice na njemu da kad igram neku igru (CS 1.6 recimo) iskoristim taster 5 kao Walk (na tastaturi je za to Shift taster). To se naravno moze namestiti u podesavanjima u samoj igri i programcetu koje dolazi uz misa. Medjutim, ono sto ja hocu je da kada ne igram CS to dugme na misu sluzi kao Ctrl+Copy sto sam vec i namestio i koristim vec mesecima.
Dakle, da li postoji neki program/podesavanje da kad sam u windowsu taj taster na misu radi kao Ctrl+Copy a kad igram CS onda da radi kao Shift. Verovatno nema ali opet da proverim. :wave:

Pa jedino mozes ako imas da pravis profile.
Na jedan profil stavi da ti dugme to bude kao shift,a na drugi stavi Ctrl+Copy i onda samo menjaj profile.

Čak i da tvoj softver nema profile, čini mi se da "Oscar Editor", softver koji dolazi uz miševe is oscar serije, može da radi i na tvom modelu.

Profil menjaš na "Scroll Lock" taster. Meni je trebalo dosta guglanja da pronađem tu informaciju :d

Moguće je podesiti samo 2 profila, ali se podešavanja mogu sačuvati u fajl i kasnije učitati tako da bi trebalo da na ovaj način možeš imati praktično neograničeno podešavanja samo što 2 od tih X možeš brzo menjati na Scroll Lock.

Nece Oskar na mog misonju da radi :S: ne prepoznaje ga uopste.

Nazad
Vrh Dno