Šta je novo?

Programi za splitovanje i join-ovanje MPEG-a?

• Začetnik teme Začetnik teme ssale
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

ssale

Čuven
Učlanjen(a)
15.12.2001
Poena
619
Dakle fajlovi su velicine 10 GB.

Probao sam jedan broj programa koji bi trebalo da rade bas taj posao, ali slaba vajda.
Sto se tice programa koji rade split, par njih koje sam probao ne umeju da dele tako velike fajlove, ili ih dele do velicine od 2GB, sto mi ne zadovoljava potrebe.

Programi za joinovanje odrade svoj posao (uglavnom), medjutim na samim "spojevima" prilikom reprodukcije pojavljuje se "djubre".

Da li je neko imao slicne probleme, ili zna koji programi mogu da odrade posao kako valja?

Unapred Hvala.

Pozdrav,
Sale

Easy joiner ili file splitter

Ja skoro da smem da potpisem da sa WinRar-om mozes da podelis taj fajl i da napravis da bude Exe da se spoji i ako nema Win Rar-a...
http://www.winrar.com
Poz.

Vrlo problematicno...
Retko koji radi i do 4Gb (pogledacu pa cu javiti ali ce potrajati)...
Vecina radi samo do 2Gb! (Svi kompajlirani Billy-jevim kompajlerima, ne da vise pa to ti je!)

Gde nadje taj film od 6+ sati?

Meterijal od 9 i nesto GB dobio sam tako sto sam sa S-VHS kamere grebovao u punom PAL-u materijal u MPEG2 formatu. Stvar je radjena sa WinDVR-om i 3 sata video zapisa je dovelo do stvaranja jednog fajla ove velicine.
E sada, ja bih to da bacim na 2 DVD-a i zato bi pomenuti fajl da splitujem na 2 dela. Probao sam da to izdelim na vise delova i to kao vob-ove odradim iz ulead-ovog workshopa, ali nisam bio zadovoljan. Jednostavno, kada se radi kontinualna reprodukcija, na delovima gde su seceni fajlovi javlja se "trzanje", pa bi varijanta sa jednim fajlom sigurno zavrsila posao.

Zbog toga sam mislio da to splitujem na dva dela, ali slaba vajda - sve splitere koje sam probao - ili se zaglupave, ili mogu da seku samo na 2GB.

Ako neko zna kako da resim problem sa secenjem, rado bih cuo predlog.

Unapred hvala.
Pozdrav,

od Saleta

Nazad
Vrh Dno