Šta je novo?

Programi za ISDN

pedjica

Čuven
Učlanjen(a)
05.04.2004
Poena
609
Imam intracom-ov isdn uredjaj i zamolio bih vas da mi kazete koji je najbolji program za identifikaciju i da podrzava telefonsku sekretaricu.Probao sam Active phone server,i jos neke programe ali oni uopste ne registruju kad telefon zvoni!Molim za pomoc!!

Zar je stvarno moguce da niko ne zna koji program je najstabilniji za XP

Nazalost moguce...
I ja sam se ubio da nadjem caller ID, fax, sekretaricu za Intracom Net Mode, ali ne bi nista od toga.
Pogotovu ne u "blago dostimanoj" varijanti :S:

Ja npr. koristim ISDNCiD kao identifikator i sekretaricu, a Symantec-ov WinFax PRO za prijem i slanje FAX-ova, ali to mozda tebi ne pomaze posto ja nemam taj Intracom, nego imam Siemens-ov Santis a u racunaru imam poseban ISDN TA i sa njime sve funkcionise kako treba...

Tebi bi mogli da pomognu neki koji koriste tog Intracoma, ali sumnjam da ces njih puno naci koji su i zadovoljni korisnici :-devil-:

Pozdrav
Turbo
:wave:

zadovoljenog korisnika Intracom-a sigurno nece naci jer takav tesko da postoji...

Evosada skidam ovaj moony da probam, ali pre toga moracu prvo da reinstaliram usb drajvere za intrcom-ov modem jer mi je modem odjednom puko i nije hteo da zove.Kad idem na query modem pise mi modem je zauzet, da ga koristi neka druga aplikacija.Da li neko zna u cemu je problem.Takodje kada udjem u Hyperterminal da unapredim fw ne vidi se uopste kada pisem ati komande , unapredim na v3.77 ,sve u uredu krenem da stavim v3.79 i sve poludi , kaze mi da je modem puko i da instalacija mora ponovo.Pa sam reinstaliro pa stavio v3.77 i ssve bilo u redu 10-15 min i opet cao.Vise nisam mogao ni ponovo da instaliram dok nisam restartovao isdn uredjaj i ponovo je sve radilo samo 15 min.Da li neko zna u cemu je problem,napominjem da sam skinu najnovije drajvere,kao za xp, a ustvari su za win2000 , koje sam inace dobio na disku iz '00.

Da li bi ja mogao da kupim ISDN modem ida nabudzim sa ovim mojim uredjajem,pitam zato sto intracom-ov uredjaj ima integrisan i ako moze koliko je kessa neki dobar.

Poslednja izmena:
1.Znaci mogu da nabudzim isdn modem iako ga vec imam integrisanog?
2.probao sam ovaj moony i radi ali sa jednom manom ,cim mi zazvoni telefon on izbaci na trenutak broj koji me zove, a onda standardna poruka da program mora da se zatvori,da saljem microsoftu..... Nema mi pomoci a ?

Zanima me da li neko zna gde mogu da nabavim DLink dmi 128+ i koliko kosta ,i na koji cu je nacin prikljuciti sa Intracom-ovim uredjajem,putem telefonskog kabla ili usb?

pedjica je napisao(la):
.Takodje kada udjem u Hyperterminal da unapredim fw ne vidi se uopste kada pisem ati komande , unapredim na v3.77 ,sve u uredu krenem da stavim v3.79 i sve poludi , kaze mi da je modem puko i da instalacija mora ponovo.

Ja sam firmware upgade-ovao preko Netmod Configuration Managera. I sva ostala podešavanja se lakše odrade iz njega nego preko AT komandi.

Pogledaj malo po cenovnicima.
Prikljucujes ga preko ISDN telefonskog kabla.

a sta je sa onog rvs.com koji se dobija uz Sweex ISDN?
Po opcijama je slican Moonyju

Ne razumem.Ako isdn karticu prikljucim sa telefonskim isdn kablom, zanima me da li taj kabal ide u isdn uredjaju u RJ-11 prikljucak i da li to znaci da necu moci da imam dva telefona na dve linije?

pedjica je napisao(la):
Ne razumem.Ako isdn karticu prikljucim sa telefonskim isdn kablom, zanima me da li taj kabal ide u isdn uredjaju u RJ-11 prikljucak i da li to znaci da necu moci da imam dva telefona na dve linije?

Na mrežnom adapteru imaš 2 analogna i 2 digitalna izlaza. Karticu prikačiš na digitalni, telefoni ostanu tamo gde su sada.

gde da nadjem kabal za povezivanje pci adaptera i digitalnog ulaza u netmod-u?

zna li neko gde u BG ima Dlinkov pci adapter mislim da ima u oznaci 128+?

hvala.

Zanima me jos samo da li neko zna kakva je sweex CB200020 Fax modem isdn pci kartica,da li pravi neke probleme i drajveri(da li je dobra podrska)
I jos me zanima da li mogu da imam tri telefonska aparata posto ima dva prikljucka(da na jedan RJ-11 prikljucak prikljucim dva telefona)

Nazad
Vrh Dno