Šta je novo?

Programcici

Ultimo

Čuven
Učlanjen(a)
27.11.2003
Poena
660
Ako neko moze da mi da linkove za programe koji se koriste pri o/c.Znaci za razna merenja,ispitivanje voltaze,napona,stabilnosti...

POZDRAV

Dakle: za procesor-WCPUID:www.h-oda.com
CPU-Z www.cpuid.com
za merenja temperatura i napona:Ili program koji dobijas uz plocu npr.Asus Probe uz Asus ili Abit Hardware Doctor kod Abita a ja bih ti prepurucio MBM a adresa je http://mbm.livewiredev.com/
Za stabilnost: naravno prime95 www.mersenne.org/freesoft.htm a za test memorije naravno memtest86 http://www.memtest86.com/.
Rekao bih da je ovo sve sto ti treba.Pozdrav.

P.S Eh da zaboravih clockgen www.cpuid.com/clockgen.php.To ti je ako neces da overklokujes iz biosa nego iz win-a.

Poslednja izmena:
Nema problema samo napred,jos bih samo rekao da si sastavio finu konfiguraciju ali mi samo jedna stvar bode oci 9200SE.Znaci izbaci to gov*o iz konfiguracije i uzmi neki ti4200 ako oces za manje pare,a za vece fx5900xt ili radeon9800SE mod u 9800pro.Pozdrav.

E a bio je jedna program sa kojim moze da se menja sve osim mozioca,ne secam se tacno kako se zove,ali sve je moglo iz wina,sve voltaze,FSB,AGP....

ja bih ti pomogao ali posto sve to radim iz biosa neznam sa kojim se to programom moze uraditi.Inace neznam sta ce ti to kada je fora kod tih programa da iz windowsa malo vise podigne klok nego sto moze iz biosa a menjanje ostalih stvari nemas potrebe da radis iz windowsa kad to jednom namestis iz biosa.Pa neces valjda da menjas AGP voltazu svaki dan :D :D

Ultimo...extra ti je komp...sto ovaj kaze grafa...ali mene zanima ...kakav je to 753 dfx? koja je to serija?
ja mislim da nikad nisam vido to chudo :)

Ma iz tog moze i voltaza procesora i memorije,a posto sam tek montirao :smash: hladjenje hocu malo da probam :type: kombinacije,a bas je smor svaki put restartovati. :trust:

bgillegal je napisao(la):
Ultimo...extra ti je komp...sto ovaj kaze grafa...ali mene zanima ...kakav je to 753 dfx? koja je to serija?
Najslabiji dfx model,ravan ekran, malo bolji od 753s

Jedini CRN koji sam tada mogao naci.

jaooo....koliko si platio taj monitor...? tj de si ga uzeo...i ja trazim black monitor i samo mogu da nadjem dell-a koji je ravan ko moja bulja...

jaooo....koliko si platio taj monitor...? tj de si ga uzeo...i ja trazim black monitor i samo mogu da nadjem dell-a koji je ravan ko moja bulja...

Imas u Via log-u za 100 eur
evo ti i tel:3444-121

!!!

2 Tw1sted: pravila nalazu da nema reklamiranja pogotovu perketa

:))))

A, sta fali Perketu?

HE HE znao sam da ima neko ko tamo pazari.
Apsolutno nistha mu ne fali nego prozivam burazera zbog reklamiranja!!

:))))))))

Vrh Dno