Šta je novo?

programcic za pracenje provedenog vremena na netu

highlander82

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
319
Treba mi neki programcic koji prati provedeno vreme na internetu, koristim dial-up (telekom srbija smin) pa cisto da znam kolike racune da ocekujem.

Ma desi mi se da pukne veza posle par sati pa nemam predstavu koliko je vremena proslo, RCW je u pravu, nesto sto ce mi posle mesec dana dati summa summarum vremena i troskova..

Utrosak impulsa dosta zavisi od broja konekcija.
Nije isto 10x po par minuta ili odjednom pola sata - sat.

Upotrebi npr. DUMeter pa uporedi sa spiskom konekcija koji dobijes pri proveri konekcija na sajtu provajdera...

Ja za istu potrebu koristim "Intercent 99". Čuči i tray-u i sabira provedeno vreme. Imaš i neka podešavanja za skupu/jeftinu tarifu ali nisam to nikad koristio pošto uvek skidam noću. Zbog ovog što Saša kaže, uspostavljanja veze i broja kratkih konekcija, s ovim programom nemaš precizan uvid, ali meni treba samo da držim mesečnu potrošnju u granicama 30-60 sati. Ako pogreši i za 2-3 sata, to je samo 20 dinara;).

ima li neki jednostavan programčić da prati koliko sam potrošio MB na adsl-u. hoću da imam log da znam čisto informativno koliko trošim :D

Probaj NetLimiter.

online meter radi posao hvala RCW!

e a koji je najjeftinij smin, ja koristim telekom srbija (042500500)

@gadjan, koji ti koristis kad ti: citiram 2-3 sata izadje samo 20 din???

Pa da, to sam mislio, ako se i zeznem u računici za koji sat, to će povećati račun za 20ak dinara (impulsi), a uplaćujem flat koji se isplati ako trošiš više od 30 sati mesečno. Ako je do 30, onda je jeftinije na sate (barem kod Beobug-a i tih par najjeftinijih provajdera).

Vrh Dno