Šta je novo?

programcic za definisanje refresha

highlander82

Slavan
Učlanjen(a)
19.11.2005
Poena
319
E ajd preporucite mi neki mali jednostavan util za definisanje refresh vrednosti 7300gt sa 175 detonatorima, u mnogim igrama iako sam prepravio u dxdiagu override na 85hz i dalje bude na 60 (nibiru naprimer), zasto su u nvidii odustali od nacina na koji je to bilo radjeno u starijim detonatorima 4x i 5x.xx serija, to je bilo bas dobro...

E ajd preporucite mi neki mali jednostavan util za definisanje refresh vrednosti 7300gt sa 175 detonatorima, u mnogim igrama iako sam prepravio u dxdiagu override na 85hz i dalje bude na 60 (nibiru naprimer), zasto su u nvidii odustali od nacina na koji je to bilo radjeno u starijim detonatorima 4x i 5x.xx serija, to je bilo bas dobro...

ReForce. Klik na jedno dugme postavlja osvežavanja za svaku rezoluciju na maximum. Podatke naravno isčitava iz drajvera za monitor. Tako da oni moraju biti instalirani.

LINK

reforce super radi, thax obojici!

Da li neko ima stariju verziju refreshlock-a sa onom plavom ikonicom?
Ova nova verzija sa sivom ikonicom nece da mi stavi refrsesh vishe od 85 (btw imam crt) dok je sa starijom moglo... 🙂

Zavisi i od rezolucije na kojoj igraš 🙂 Ne možeš na svakoj da izvučeš toliko herca 🙂
Na standardnim tft-ovima -75Hz za 800x600, za sve preko 60Hz. Za crt je nešto bolja situacija, al šta vam vrede herci kad se oslepeli od te katode 😛

Ma znam.. treba mi za counter strike 100herca na 640x480... imam crt

Nazad
Vrh Dno